Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ne vágjááá felll :( :) Nem vágok fel. Azért csendes, mert még nem indul. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nem vágok fel. Azért csendes, mert még nem indul. :( ehhhh ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Most őszintén: tudsz olyan autóról, amelyik működőképesen került hozzám? ;) Ja, mondjuk a Trabim olyan volt, de annak meg a kasztnija volt porrá rohadva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 jó,de ennek mi értelme,mi hasznod válik belőle,hogy csak folyik ki a pénz a zsebedből,és használható autód meg nincs? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Lesz. Egyébként ez egy alkalmi vétel. Ennyiért egy üres kasztnit is megvettem volna. A lakatos munka kevés rajta, mielőtt le lett téve, azelőtt teljesen fel lett újjítva. A fékek pl pöpecek még mindíg. A motornak sics semmi baja, csak Pé elkezdte kiszedni, mert egy 3.0-t dobott volna a kasztniba. Szóval minimális pénzből le lehet újra műszakiztatni és forgalomba helyezni. Gyári a motorja és a kasztnija (volt egy kasztni csere), tehát nem kell okoskodni, hogy hogy toljuk át eredetiség vizsgán. Ez egy csiszolatlan gyémánt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 csak az a baj,hogy a csiszolatlan gyémántból míg csiszolt lesz :( egyébként valamilyen szinten tiszteletre méltó,hogy gondoskodsz ezekről az autókról,de nem látom,milyen pluszt adnak neked ezek,az élményen kívűl.mert menni nem sokat mész velük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nos, ha össze lesznek tákolva, akkor tuti, hogy a világból is kimegyek velük. Amikor gurult a kicsike, akkor mindíg hosszú utakat jártam be vele itt kishazánkban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Valami van...hisz már jártam minden helyen, és ezt mondtam is. De menj, mert ha akarsz majd ott vásárolni, jobb ha személyes kapcsolatod van. Összefutást nem tudom...még mindig zárok nos, egyelőre csak annyit, hogy egy autómentéssel, javítással, diagnosztikával és kipufogó javítással foglalkozó cég és az opelbolt örült a hivatalos megkeresésnek. Mára ennyire futotta a meló után maradt erőmből. Még lógok Corsikának egy telefonnal, csak Ildi épp boltba ugrott, ahogy hazaértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Én úgy hallottam, hogy drága a gyémántcsiszoláshoz a szerszám... Sanyi, kellene már neked egy gyerek. Bár, jobban belegondolva, az is féltengellyel játszana, gumihanggal cumizna és baldahidos manta kasztni volna a bölcsője. :( Ja és a babakocsi is csak kilinccsel előre tudna közlekedni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 jujj de jó újra itt látni téged Tomi! Szerintem ha nem akarsz másnak pizzát fizetni, akkor maradj, és dumáljunk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 :( Sajna nem ezen múlik, de igyekszem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ti dumáltok, én meg majd szorgosan olvasok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 rendics srácok! 1000. oldalnak nekikészülni! ui: Amigo, ha olvasod, akkor 26700, illetve 3 a csere, és 3 a lyuk, de ha szívás van vele, akkor megy fentebb. ui2: ej ha te is tag lennél, mindjárt egy tagságit spórolnál. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 rendics srácok! 1000. oldalnak nekikészülni! ui: Amigo, ha olvasod, akkor 26700, illetve 3 a csere, és 3 a lyuk, de ha szívás van vele, akkor megy fentebb. ui2: ej ha te is tag lennél, mindjárt egy tagságit spórolnál. :( köszi, akkor majd elviszem hozzá, a cím mi is pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 köszi, akkor majd elviszem hozzá, a cím mi is pontosan? 1: Opel Autósbolt, Derék 113. 52/490-046 2: Re-Car Mobil Bt., Vécsey 28. 52/523-958 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Szép jó reggelt! Nem sokat léptetek előre a pizza felé! :) Olyan korán van, majd' elalszok. ;) Mindegy, pörögni kell, mert ez évben már nem sokat szándékszok a cégnél bent lenni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 jó reggelt! én is már csak csütörtökig leszek itt bent :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Tomi! Meg lesz még idén az 1000. oldal. én még 6 éjjelre és 1 délutánra vagyok hivatalos a legújabb állapot szerint idén a cégnél, hacsak nem csúszik a feldolgozás. Ja, és jó reggelt a korán kelőknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Jó Reggelt Mindenkinek! Nekem sem sok van hátra... :( a jövő héttel vége, s utánna vizsgaidőszak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 ejha. Így hogy lesz meg az 1000. oldal? Húzzunk bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Hu hu hu. Én belehúztam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Hu hu hu. Én belehúztam... ;) nem jó. Húú Húúú Húúúúúúú hosszú ú-val :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 A vasútállomásról mivel lehet a leghamarabb eljutni a Kenézihez ?Tömegközlekedve,mielőtt valaki beírja,hogy motorral! :) Nem beszéltem az ismerőssel Laci,mert késő délután ért be a mentő.És amúgy sem jött össze szinte semmi! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 http://www.hajduvolan.hu/2.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Kösssszzz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts