Korzika Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 Igen ,eladjuk így ahogy van,bár az az igazság,hogy nem sok ép eleme maradt szegénynek. Betti sajnos nem javul olyan ütemben mint ahogy vártuk! :(
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 corsIKa írta: ....Betti sajnos nem javul olyan ütemben mint ahogy vártuk! :(.... Ha majd otthon lesz nálatok, akkor biztos gyorsabb lesz a felépülése.
mackosajt Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 Corsika! a jövő hét után remélhetőleg gyorsabban javul majd, és mielőbb hazamehet. ;) ui: ezúton is akarnék gratulálni utólag is I_S éknek, mert még november 28.-án gyarapodtak. 3700 gramm és ha jól emlékszem, 57 cm. császárral. (szégyellem, de a nemére nem emléxem. :( ) Valakinek volna kedve csatlakozni hozzám egy kis I_S család látogatásra?
Korzika Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 Köszi,hogy hívtál,pont ben voltam nála az intenzíven azért nem tudtam többet beszélni.Igen ,remélhetőleg a jövő héten rendbe rakják a sarkát és utána fevőgipsz-járógipsz és már "csak" pihenni kell neki. I_S-éknek gratulálunk mi is,ha kicsit megkésve is..... :(
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 Akkor boldogság van az I_S családban! :( Gratula nekik!
mackosajt Elküldve December8, 2007 Elküldve December8, 2007 Ha kiugrom hozzájuk, majd nyomok egy barackot a kobakjára Lacinak, hogy nem szólt. :( na jóccakát, mert korán lesz 4.30
Amigo Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 mackosajt írta: szóval a lambda. viszont érdekes, hogy hiába húztuk szét a csatit, melegen sem jelentkezett a bibi. :( igen, és azóta sem ;) hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem. A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel. köszi!
adorjant Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 grat a szülőknek! ;) nincs valakinek egy CSENDES P2-P3 hűtőventilátora? :( 4cm-es
mackosajt Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Amigo írta: igen, és azóta sem :( hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem. A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel. köszi! néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem. a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. :) Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva. Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. ;)
Korzika Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Te úgy látszik mindenhez értessz!(de nem úgy mint Mekk mester!) :( Helyzetjelentés a kórházból:Alakulgatunk,a mai röntgenjei már jobbak voltak!Biztató!
Amigo Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 mackosajt írta: néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem. a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. ;) Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva. Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. :( hát nagyon köszi, akkor majd ha többet tudsz írj! egyébként írtam a www.autoteka2000.hu-nak, és azt válaszolták, hogy gyárival megegyező végződésű van 7e körül. Gondolom ez valami gagyi lehet. csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat? na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi.
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 adorjant írta: nincs valakinek egy CSENDES P2-P3 hűtőventilátora? :( 4cm-es Nem, nekem egy csendes egykilences karbis Mantám van! ;) Megalakult a triumvirátus! :)
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 És egy csöndes asszony. Hát igen, a te eseted sokkal szomorúbb az enyémnél. :(
Korzika Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Már éled!!!!!Eszik-iszik(egyelőre még csak rostosokat,meg ásványvizet)Jövő héten műtik a sarkát,máshoz meg nem nyúlnak!
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Akkor jó! :( Karácsonyra tuti hazaviszi a Jézuska?
mackosajt Elküldve December9, 2007 Elküldve December9, 2007 Amigo írta: ...csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat? na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi. hogy ki? Hát aki nagyon szegény, és nem tudja, hogy gyakorlatilag az lesz a drágább. :( corsIKa írta: Már éled!!!!!Eszik-iszik(egyelőre még csak rostosokat,meg ásványvizet)Jövő héten műtik a sarkát,máshoz meg nem nyúlnak! Ez jó hír! Szurkolunk, hogy mielőbb haza engedjék! ;)
szabot Elküldve December10, 2007 Elküldve December10, 2007 CORSikA, most olvasom a történteket. Nagyon sajnálom, ami történt! A nejednek mihamarabbi gyógyulást! Sanyihoz hasonlóan én is lemondok a Jézuskáról és átadom a részem nektek! adorjant írta: na kinél járt a mikulás? :( Nálunk pont fordítva volt. Nem hozzám jött, én mentem házhoz. Beöltözve. ;) A siker totális, nagyon megérte és a kiscsaj sem ismert fel. :) Egy kis okoskodás az "égőről": Az bizony világít, nem ég, és azért, mert áram folyik át rajta, amit a rákapcsolt feszültség indít meg (tehát nem az áramot kapcsoljuk rá - a csapból is a nyomás hozza a vizet, nem a víz sebessége indítja be magát :D ). :D Az órának vége, hazamehettek. :( I_S, gartulálok! Aki tudja, az azért majd írja már meg az új Opeles nemét. ;)
nyuszifül Elküldve December10, 2007 Szerző Elküldve December10, 2007 mackosajt írta: a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, na erre kíváncsi leszek...mennyire lesz ütőképes a végalku
adorjant Elküldve December10, 2007 Elküldve December10, 2007 Sörös Sanyi írta: Nem, nekem egy csendes egykilences karbis Mantám van! :( Megalakult a triumvirátus! ;) ne vágjááá felll :) :(
Korzika Elküldve December10, 2007 Elküldve December10, 2007 Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!! Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek????????????? Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00
mackosajt Elküldve December10, 2007 Elküldve December10, 2007 nyuszifül írta: na erre kíváncsi leszek...mennyire lesz ütőképes a végalku ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte. Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam? corsIKa írta: Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!! Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek????????????? Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00 Ha hazaértem, Ildivel beszélek, mert van valami rokon elvileg ott. :(
nyuszifül Elküldve December10, 2007 Szerző Elküldve December10, 2007 mackosajt írta: ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte. Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam? Valami van...hisz már jártam minden helyen, és ezt mondtam is. De menj, mert ha akarsz majd ott vásárolni, jobb ha személyes kapcsolatod van. Összefutást nem tudom...még mindig zárok
Recommended Posts