Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Corsika! a jövő hét után remélhetőleg gyorsabban javul majd, és mielőbb hazamehet. ;)

ui: ezúton is akarnék gratulálni utólag is I_S éknek, mert még november 28.-án gyarapodtak. 3700 gramm és ha jól emlékszem, 57 cm.

császárral.

(szégyellem, de a nemére nem emléxem. :( )

Valakinek volna kedve csatlakozni hozzám egy kis I_S család látogatásra?

Megosztás:

Köszi,hogy hívtál,pont ben voltam nála az intenzíven azért nem tudtam többet beszélni.Igen ,remélhetőleg a jövő héten rendbe rakják a sarkát és utána fevőgipsz-járógipsz és már "csak" pihenni kell neki.

I_S-éknek gratulálunk mi is,ha kicsit megkésve is..... :(

Megosztás:

szóval a lambda.

viszont érdekes, hogy hiába húztuk szét a csatit, melegen sem jelentkezett a bibi. :(

igen, és azóta sem ;)

hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem.

A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel.

köszi!

Megosztás:

igen, és azóta sem :(

hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem.

A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel.

köszi!

néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem.

a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. :)

Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva.

Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. ;)

Megosztás:

néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem.

a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. ;)

Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva.

Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. :(

hát nagyon köszi, akkor majd ha többet tudsz írj!

egyébként írtam a www.autoteka2000.hu-nak, és azt válaszolták, hogy gyárival megegyező végződésű van 7e körül. Gondolom ez valami gagyi lehet. csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat?

na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi.

Megosztás:

...csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat?

na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi.

hogy ki? Hát aki nagyon szegény, és nem tudja, hogy gyakorlatilag az lesz a drágább. :(

Már éled!!!!!Eszik-iszik(egyelőre még csak rostosokat,meg ásványvizet)Jövő héten műtik a sarkát,máshoz meg nem nyúlnak!

Ez jó hír! Szurkolunk, hogy mielőbb haza engedjék! ;)

Megosztás:

CORSikA, most olvasom a történteket. Nagyon sajnálom, ami történt! A nejednek mihamarabbi gyógyulást! Sanyihoz hasonlóan én is lemondok a Jézuskáról és átadom a részem nektek!

na kinél járt a mikulás? :(

Nálunk pont fordítva volt. Nem hozzám jött, én mentem házhoz. Beöltözve. ;) A siker totális, nagyon megérte és a kiscsaj sem ismert fel. :)

Egy kis okoskodás az "égőről": Az bizony világít, nem ég, és azért, mert áram folyik át rajta, amit a rákapcsolt feszültség indít meg (tehát nem az áramot kapcsoljuk rá - a csapból is a nyomás hozza a vizet, nem a víz sebessége indítja be magát :D ). :D Az órának vége, hazamehettek. :(

I_S, gartulálok! Aki tudja, az azért majd írja már meg az új Opeles nemét. ;)

Megosztás:

Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!!

Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek?????????????

Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S

Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00

Megosztás:

na erre kíváncsi leszek...mennyire lesz ütőképes a végalku

ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte.

Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam?

Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!!

Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek?????????????

Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S

Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00

Ha hazaértem, Ildivel beszélek, mert van valami rokon elvileg ott. :(

Megosztás:

ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte.

Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam?

Valami van...hisz már jártam minden helyen, és ezt mondtam is. De menj, mert ha akarsz majd ott vásárolni, jobb ha személyes kapcsolatod van.

Összefutást nem tudom...még mindig zárok

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.