Korzika Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Igen ,eladjuk így ahogy van,bár az az igazság,hogy nem sok ép eleme maradt szegénynek. Betti sajnos nem javul olyan ütemben mint ahogy vártuk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 ....Betti sajnos nem javul olyan ütemben mint ahogy vártuk! :(.... Ha majd otthon lesz nálatok, akkor biztos gyorsabb lesz a felépülése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Bár már ott tartanánk,hogy haza jöhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Corsika! a jövő hét után remélhetőleg gyorsabban javul majd, és mielőbb hazamehet. ;) ui: ezúton is akarnék gratulálni utólag is I_S éknek, mert még november 28.-án gyarapodtak. 3700 gramm és ha jól emlékszem, 57 cm. császárral. (szégyellem, de a nemére nem emléxem. :( ) Valakinek volna kedve csatlakozni hozzám egy kis I_S család látogatásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Köszi,hogy hívtál,pont ben voltam nála az intenzíven azért nem tudtam többet beszélni.Igen ,remélhetőleg a jövő héten rendbe rakják a sarkát és utána fevőgipsz-járógipsz és már "csak" pihenni kell neki. I_S-éknek gratulálunk mi is,ha kicsit megkésve is..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Akkor boldogság van az I_S családban! :( Gratula nekik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Ha kiugrom hozzájuk, majd nyomok egy barackot a kobakjára Lacinak, hogy nem szólt. :( na jóccakát, mert korán lesz 4.30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 szóval a lambda. viszont érdekes, hogy hiába húztuk szét a csatit, melegen sem jelentkezett a bibi. :( igen, és azóta sem ;) hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem. A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 grat a szülőknek! ;) nincs valakinek egy CSENDES P2-P3 hűtőventilátora? :( 4cm-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 igen, és azóta sem :( hétfőn felhívóm a Csergőt, és megkérdem mennyi, mert csak kicserélem. A telszámát megtudod írni annak a szerelőnek, akit mondtál, hogy kipufogókat szerel. köszi! néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem. a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. :) Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva. Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Te úgy látszik mindenhez értessz!(de nem úgy mint Mekk mester!) :( Helyzetjelentés a kórházból:Alakulgatunk,a mai röntgenjei már jobbak voltak!Biztató! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 néztem a listában, és mondom, ülj le. 20 felett láttam, bár most igazából nem epc-ből kinézett gm szám alapján kerestem. a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, szóval ott meg is tudom kérdezni a pontos árakat. ;) Jelentem lassan beállok számítástechnikai műszerésznek, mint ami anno a pályaválasztásnál is szerepelt 2. helyen, csak hát elsőnek a vegyi volt beírva. Sikeresen újra életet leheltem a notiba, miután a srácok a bekapcsolásra szolgáló szervet megrendezték. :( hát nagyon köszi, akkor majd ha többet tudsz írj! egyébként írtam a www.autoteka2000.hu-nak, és azt válaszolták, hogy gyárival megegyező végződésű van 7e körül. Gondolom ez valami gagyi lehet. csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat? na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 nincs valakinek egy CSENDES P2-P3 hűtőventilátora? :( 4cm-es Nem, nekem egy csendes egykilences karbis Mantám van! ;) Megalakult a triumvirátus! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 és nekem egy csöndes Corsám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 És egy csöndes asszony. Hát igen, a te eseted sokkal szomorúbb az enyémnél. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Már éled!!!!!Eszik-iszik(egyelőre még csak rostosokat,meg ásványvizet)Jövő héten műtik a sarkát,máshoz meg nem nyúlnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Akkor jó! :( Karácsonyra tuti hazaviszi a Jézuska? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Nagyon-nagyon valószínű! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ...csak azt nem értem, hogy ha tényleg csak a gyári jó ezekbe a gépekbe, akkor ki veszi az utángyártottat? na mindegy, ha 20e, akkor 20e. Ez van, bár nagyon gondolkodom, hogy ilyen árat kiadjak-e érte, ha anélkül is megy a kocsi. hogy ki? Hát aki nagyon szegény, és nem tudja, hogy gyakorlatilag az lesz a drágább. :( Már éled!!!!!Eszik-iszik(egyelőre még csak rostosokat,meg ásványvizet)Jövő héten műtik a sarkát,máshoz meg nem nyúlnak! Ez jó hír! Szurkolunk, hogy mielőbb haza engedjék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 CORSikA, most olvasom a történteket. Nagyon sajnálom, ami történt! A nejednek mihamarabbi gyógyulást! Sanyihoz hasonlóan én is lemondok a Jézuskáról és átadom a részem nektek! na kinél járt a mikulás? :( Nálunk pont fordítva volt. Nem hozzám jött, én mentem házhoz. Beöltözve. ;) A siker totális, nagyon megérte és a kiscsaj sem ismert fel. :) Egy kis okoskodás az "égőről": Az bizony világít, nem ég, és azért, mert áram folyik át rajta, amit a rákapcsolt feszültség indít meg (tehát nem az áramot kapcsoljuk rá - a csapból is a nyomás hozza a vizet, nem a víz sebessége indítja be magát :D ). :D Az órának vége, hazamehettek. :( I_S, gartulálok! Aki tudja, az azért majd írja már meg az új Opeles nemét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2007 a szerelőhöz meg a hétvégi megbeszélés miatt holnap úgyis elugrom, mert szeretnék egyezkedni klubérdekből. Ja meg a derék utcára is elugrom, na erre kíváncsi leszek...mennyire lesz ütőképes a végalku Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Nem, nekem egy csendes egykilences karbis Mantám van! :( Megalakult a triumvirátus! ;) ne vágjááá felll :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!! Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek????????????? Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 na erre kíváncsi leszek...mennyire lesz ütőképes a végalku ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte. Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam? Most telefonált Betti,az van,hogy a sarkát Debrecenben a Kenéziben kell műteni,mert ott van megfelelő felszerelés hozzá!! Holnap reggel viszik mentővel.Tudom,hogy hülye kérdés,de nincs ott véletlenül ismerőse valakinek????????????? Nekünk a Klinikán lenne de a Kenéziben nincs senki!!!! S O S Délután 1-5 ig Nála leszek,úgyhogy akkor telcsi.20/581 31 00 Ha hazaértem, Ildivel beszélek, mert van valami rokon elvileg ott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2007 ha nem is lesz ütőképes, de lesz valami, akkor már megérte. Mikor tudnánk összefutni, hogy az olimpiásnak a +t odaadjam? Valami van...hisz már jártam minden helyen, és ezt mondtam is. De menj, mert ha akarsz majd ott vásárolni, jobb ha személyes kapcsolatod van. Összefutást nem tudom...még mindig zárok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts