Amigo Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 akár lehet az is. Meg kell tudni, mitől ég a lámpa. hogyan lehet megtudni?
adorjant Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Attól csak világít. Ha az ég, akkor valószínűleg a kocsi is ég már. Az pedig nem a jónak a jele. ;) mivanmivanmivan? :(
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Mi lenne? Ha világít a lámpa, akkor fény, ha ég, akkor tűz. Ez olyan, mint a robbanó motor. Ha már robban, az régen rossz. Az belsőégésű motor.
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Miből gondolod? Mert a végén nincs Smile? Akkor íme: ;) :) :(
mackosajt Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 az Égő világít! :( amikor ég, az már tényleg baj. Amigo: Majd megkeresem, hogy mit, merre kell összekötni, és akkor számolni a villogásokat. Nyuszi! Délután van egy kis szabadidőd? ui: Tegnap Lujdzsival futottunk össze egy lámpánál, utána volt telefonos kontakt is. Hamarosan lesz megint nete, eddig annak hiánya miatt nem volt jelen.
Amigo Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 az Égő világít! :( amikor ég, az már tényleg baj. Amigo: Majd megkeresem, hogy mit, merre kell összekötni, és akkor számolni a villogásokat. holnap a parkolóban megtudjuk nézni? ;)
mackosajt Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 holnap a parkolóban megtudjuk nézni? :( Ha nem kell rohannom sehova, akkor igen. ;)
Amigo Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Ha nem kell rohannom sehova, akkor igen. :( akkor ezek szerint délelőttös vagy? ha igen , akkor majd reggel felhívlak bent. és akkor légyszi nézd már meg mit kell kötögetni, köszi Laci.
mackosajt Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Igen, délelőttös. :( http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm itt vannak a kiolvasás lehetőségei. (azért linkelem, hogy esetleg nyomtasd ki a vectra C20NE-re vonatkozó részeket) ;)
Amigo Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Igen, délelőttös. ;) http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm itt vannak a kiolvasás lehetőségei. (azért linkelem, hogy esetleg nyomtasd ki a vectra C20NE-re vonatkozó részeket) :) ok, kinyomva! holnap hívlak, most húzok haza, remélem hazaérek a verdával :(
bebida Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 na kinél járt a mikulás? :( Szép jó reggelt Mindenkinek! Nálam járt a Mikulás és hozott mindenféle finomat! :( Még a szerencsémet is meghozta a mai weblapos dogához, mert vki rajtahagyta a gépen a már kész munkáját! :) Így csak át kellett formáznom és már kész is vagyok, pedig még van rá 2 órányi idő! ;)
adorjant Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Szép jó reggelt Mindenkinek! Nálam járt a Mikulás és hozott mindenféle finomat! ;) Még a szerencsémet is meghozta a mai weblapos dogához, mert vki rajtahagyta a gépen a már kész munkáját! :( Így csak át kellett formáznom és már kész is vagyok, pedig még van rá 2 órányi idő! :( ejnye-ejnye! ;) ezért virgácsot érdemelsz,nem finomságot :)
Korzika Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nálunk járt,de most ez valahogy nem volt az igazi,hogy anyának be kellett a kórházba vinni megmutatni amit hozott! Örült Kriszti ,mert azt kapott amit kért.Reméljük a Jézuska már anyát hozza haza...... Amúgy ma viszik Debrecenbe CT-re a többi meg majd utána dől el.
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 na kinél járt a mikulás? :( Hé, hé! Hozzád nem a Nyuszi járkál, hanem a Mikulás? Gyanús vagy te nekem! ;) ...Reméljük a Jézuska már anyát hozza haza...... Akkor írok a Jézuskának, hogy én nem kérek tőle semmit, csak a ti kívánságotokat teljesítse. :)
adorjant Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hé, hé! Hozzád nem a Nyuszi járkál, hanem a Mikulás? Gyanús vagy te nekem! ;) Nyuszi nem járkál,mindig ott van :( :)
Szabbensz Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hay! Heppi Mikulást mindenkinek! :( S a Miklósoknak Boldog névnapot... ;)
mackosajt Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 ok, kinyomva! holnap hívlak, most húzok haza, remélem hazaérek a verdával ;) szóval a lambda. viszont érdekes, hogy hiába húztuk szét a csatit, melegen sem jelentkezett a bibi. :(
Szabbensz Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Jók voltatok gyerekek? ;) Küldöm a télanyót :(
adorjant Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 nekem meg Mikulás alkalmából leesett a hátsó rendszámom ;) a belső,felcsavarozott része repedt el mindkét csavarnál...nem tudom mitől,de még jó hogy a lakás előtt,nem pedig az azelőtt letekert 150km valamelyikén :(
Szabbensz Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 A csomagtartóra van felrögzítve a G Astrán? Ha ott, lehetséges a csomagtartóajtó lecsukása, az általa keltett rezonancia, majd anyagfáradás... v az idő vasfoga. Vagy rossz a tippem :(
Korzika Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 A csomagtartóra van felrögzítve a G Astrán? Ha ott, lehetséges a csomagtartóajtó lecsukása, az általa keltett rezonancia, majd anyagfáradás... v az idő vasfoga. Vagy rossz a tippem :( Vagy valaki besegített!
Szabbensz Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 Mi lesz a kis Corsával? Eladásra kerül? ( Szinte lehetetlen ebből újra kocsit faragni... gondolom az egész kasztni eldeformálódott :-( ) Nagyon sajnálom a történteket, sokkolóak a kocsi állapotát tükröző képek. Jobban van a kedvesed?
Recommended Posts