Korzika Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Most kellene gyorsan 1 hátsókerekes gépet szerezni,már tiszta fehér minden,lehetne pörögni!(kézifékkel nem az igazi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Úgy látom a pizza és a kóla még várat magára. :( De remélem nem sokáig! Arra még mi is lemegyünk szerintem! ;) A karácsonyi taliig szerintem meglesz az a pizza meg kóla! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Most kellene gyorsan 1 hátsókerekes gépet szerezni,már tiszta fehér minden,lehetne pörögni!(kézifékkel nem az igazi). Rakd fel hátulra is a kerekeket és akkor a kézifékes is jobban fog tetszeni ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Úgy látom a pizza és a kóla még várat magára. :( ne aggódj! Ha más nem, óránként tartok időjárás jelentéseket, és meglesz. ;) Jelenleg 0-1 celsius fok a hőmérséklet Debrecenben, a látótávolság kb. 2 km, az égbolt borult, a leesett hó 80%-a elolvadt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Eltelt 11 óra, és sehol időjárás jelentés. Mackó, nem erről volt szó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 A medvék ilyenkor már a téli álmukat alusszák.Vagy nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Á, ennél a medvénél ezt ne várd el! Egész áprilisig azon fog brummogni, hogy jajj, de hideg van. Pedig szélcsendes időben milyen kellemes a -5C! :( Ja, hogy tetszik az "új" neved? Mélykék Pistánál lehet megköszönni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Mondom,hogy alszik! :( Köszi a segítséget,már zavart,hogy nagybetűvel van,de amikor létrehoztam még jónak tűnt! Köszi Pista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Eltelt 11 óra, és sehol időjárás jelentés. Mackó, nem erről volt szó! :( :) reggel 9-kor farkasordító hideg, szélcsend, látótávolság 2 km, enyhén borult idő. téligumik felrakva, olyan kis bután néz ki a vectra a lemezfelniken. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem,mégsem alszik! :( De milyen az a brult idő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Meg farkasordító hideg? Hol? Itt -3C van. Az még kellemes tavaszelő idő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem,mégsem alszik! :( De milyen az a brult idő? Javítottam. :) (néha kihagy a billentyűzet. Ilyenkor kell előkészítenem a következő garnitúra elemet bele. :( ) Meg farkasordító hideg? Hol? Itt -3C van. Az még kellemes tavaszelő idő. ;) Jól van, te akartad! Ezentúl óránként nézzétek meg a következő linket, ha a pontos időjárásra vagytok kíváncsiak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nah! Óránként elolvastad Sanyi a linken az adatokat? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem. Most én aludtam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Na tessék! ezek után kéretik minden félórában elolvasni az adatokat a fenti oldalon! :( csak azért, hogy behozd a lemaradást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Á, most, hogy felkeltem megnézem a híreket, aztán Go to Bed. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 téli álmot alszol Sanyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Éjszakás Rulez. Most degenerálódok. Öööö... Regenerálódok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 én meg 2 hete... de már unom. remélem nem csak papíron leszek egészséges hétfőn. Épp az előbb rohantam a kultúrális központba... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 sziasztok, rég jártam itt :( na az van, hogy jövök haza a Nyíl utcán az előbb, és elkezd égni a motorellenörző lámpám. 2-3 perc után az egyik lámpánál álltam, amikor kialudt. Ez figyelmen kívül hagyható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 majd kivillogtatjuk a kínját, ha mindketten ráérünk. :( Amúgy amíg csak 1x-i eset annyira nem vész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 majd kivillogtatjuk a kínját, ha mindketten ráérünk. :( Amúgy amíg csak 1x-i eset annyira nem vész. ok, köszi, akkor majd figyelem, de remélem nem lesz több eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Halihóó ! Szép kis köd telepedett le... kábé 15 m látótávolság :( Remélem holnap reggel 9 re kitisztul az idő.... ja s még nyári gumival gurulgatok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 most meg sötét van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Reggel 8 kor sötét? :( Vagy még félig aludtál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts