mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 reggel a dokihoz siettem, mert időpontra voltam hívva. Hazafelé meg azért siettem, mert siettem. Nem érek rá gyalogosokat figyelgetni, pláne télen, és mellesleg fickókat. Nyáron a csajokat inkább :( Télen nincsenek jó csajok Debrecenben ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Télen nincsenek jó csajok Debrecenben ? :( Nagyon fel vannak öltözve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Nagyon fel vannak öltözve. Attól még ugyanolyan szépek nem ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Attól még ugyanolyan szépek nem ? :( nem sok látszik belőlük. pl. minden grizli medve hasonlít egymásra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 nem sok látszik belőlük. pl. minden grizli medve hasonlít egymásra. :P Nálatok télen minden csaj síruhában jár ? :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Nálatok télen minden csaj síruhában jár ? :cry: :( tudod, itt az északi sarkon télen hideg van. :D amúgy utálom a telet! (majd jön Sanyi, és jól megszid miatta :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 tudod, itt az északi sarkon télen hideg van. :P amúgy utálom a telet! (majd jön Sanyi, és jól megszid miatta :( ) Fotózz már le nekem pls pár jó csajt Debrecenben, amint síruhában korzózik :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 hát ha ilyen hidegek lesznek,mint pl ma reggel,akkor lesznek ilyen hölgyek :( reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 2007.11.28 Debrecen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 :( Köszi Corsika! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 :( Köszi Corsika! :D Ennyivel nem úszod meg. Neked kell fotóckodnod :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 :( :P :cry: fiúk lányok aki még nem tette meg,az igyekezzen a villámtalis topikba,eldönteni mikor mi hol legyen,mert közeledünk erőteljesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Fotózz már le nekem pls pár jó csajt Debrecenben, amint síruhában korzózik :P Már itt is vannak,mostanra sikerült összegyüjteni őket! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Gratula, Ez a teljesítmény :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 viszont azt is szeretném,hogy a távolabbi tagok is együtt legyenek... :( Engem mostantól inkább csak távoli szimpatizánsként tartsatok számon. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Üdv keleti(és nem keleti :P ) Cartársak! Debrecenben tényleg kicsit túlöltözöttek a lányok,ezt múltkor tapasztaltuk :( Most egy kicsit sűrűbben leszek,mert a kadettlkubon kis szünetet tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Engem mostantól inkább csak távoli szimpatizánsként tartsatok számon. :( remélem ez nem végleges állapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Engem mostantól inkább csak távoli szimpatizánsként tartsatok számon. :( Persze ,érthető,hogy nem tudsz mindig ide rohangálni az ország másik végére! De azért írni bármikor lehet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Persze, persze! ;) maradok szimpatizáns! :( Írkálok, ha arra járok megkereslek titeket, de nagyon ne számítsatok rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Persze, persze! ;) maradok szimpatizáns! :( Írkálok, ha arra járok megkereslek titeket, de nagyon ne számítsatok rám. Igen ,értem én is pont így vagyok a Budapesti és a Kecskeméti brigáddal! :D :D :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hull a HÓ! :( vagy ;) ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hull a HÓ! :( vagy :) ????? Télen essen a hó. Szerintem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Úgy látom a pizza és a kóla még várat magára. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 egyre jobban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Úgy látom a pizza és a kóla még várat magára. ;) nem úszod meg ne aggódj :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts