Szabbensz Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Az idézőjelet nyugodtan elhagyhatod. Tényleg jobban élnek errefelé a népek. És vendégszeretők. Tapasztaltam is nyaralás alkalmával, meg mesélték is. Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj...
adorjant Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 És vendégszeretők. Tapasztaltam is nyaralás alkalmával, meg mesélték is. Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj... ezzel nem minden esetben értek egyet.debrecenre sajnos a legtöbb helyen igaz :(
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Itt alföldön ha pölö kér vmit az ember a másiktól, már az baj... Túrkevén azért nem így van. Igaz, az már nyugatabbra van Debrecentől. Mondjuk úgy 20 Km-rel. :(
adorjant Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Túrkevén azért nem így van. Igaz, az már nyugatabbra van Debrecentől. Mondjuk úgy 20 Km-rel. :( a kisebb települések azért másabbak.de debrecent kifejezetten utálom ilyen szempontból...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 A nagyvárosnak az a hátránya... előnye pedig h nem ismerjük még a szomszédot sem, ha pölö a paneldzsungelben lakunk :( Az én tanyámon (mert Kaba a szememben soha nem lesz város... , hiába van városí címünk, Cúkorgyár, amit bezártak.. meg Bio Etanol üzem... eredjenek már...Mese habbal) mindenki ismer mindenkit.. s mindenki pletykás... ezt utálom... 2 éve mikor elestem a motorommal, másnap már fél falu tudta...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Erre is rácáfolok. Fehérváron panelban lakom, és nagyon jóba vagyok a szomszédokkal. Pedig Fehérvár sem kisváros. :(
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Egy debreceni haverom tapasztalata a paneldzsungel... pedig ő sem egy elveszett ember :-) Találkoztál már Voga processzor úrral? :P a Bumerángos ürge :cry: minden reggel hallgatom őket. :(
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Egyszer nyáron az Országalma környékén láttam. De ennyi. Szia Corsika! Ú, a francba! Dícsérem itt a nyugatot, te meg olyan keleten dolgozol, hogy az már szinte távol-kelet.
Korzika Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Lehet én is kitanulom ezt a rencergazda(g)ságot! :( ,ha már ilyen jól keresnek.
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Én nem tudom, mennyit kereshetnek, de nem lehet rossz. Elvileg annak tanultam volna, csak épp a Novell és a Linux órákat rendszeresen a kocsmában töltöttem el. :P Windos NT-t pedig nem hiszem, hogy manapság sűrűn alkalmaznának. :(
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Linux ot kell használni, mert nincs rá vírus! :( A winfost meg telepíthetjük havonta... legalábbis én...
adorjant Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 én másodállásban rendszergazda vagyok,szüleim lakhelyén,de nem egetverő a fizu,de egy hónapban kb 1-2 rát dolgozok érte :(
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 ööö, :( na én lépek, nézem Erdei meccsét :P Hajrá madár! Jó éjt a fórumozóknak!
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Srácok! Tegnap túlestem egy hivatalosnak mondható időmérő edzésen. Eredmény az aláírásomban. :P Aki ennél gyorsabbnak érzi magát, azzal jövőre szeretnék összefutni egy találkozón, hogy összeüssünk egy címeggyesítő meccset. :(
mackosajt Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Ejha Sanyi! Ez Üvegből, dobozból, vagy korsó, műanyagpohár? Jó reggelt mindenkinek!
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Ez üvegkorsóból ment. Lehetett volna jobb idő is, de az eleje döcögősen indult, mivel a korsó négy decis volt, így elég púposan fért bele a fél liter. Gyakorlatilag szürcsöléssel indítottam, és csak utánna tudtam megemelni a korsót, és dönteni lefele a nedüt. Tehát lesz ennél még jobb időm is. :P Edzésben kell maradnom, elvégre nyáron már címvédőként megyek Manta talira! :(
Korzika Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 A kérdésem az lenne a bajnok úrhoz,hogy nyelted is közben vagy csak úgy döntötted lefelé?
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Közben nyelek. Próbálom elsajátítani a ledöntős módszert is, de az még nem megy. Nomeg amíg van esélyem nyelve, addig inkább így innám.
adorjant Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 elpocsékolod a sört,nem élvezed ki az ízét :( :P
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Az ízét? Most viccelsz? :( Amúgy a legtöbb esetben finoman, szolidan, beszélgetés mellett kortyolok. De már nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyi az annyi?
mackosajt Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Jó reggelt! Tegnap Tomi023-al rögtönzött villámtalin vettem részt, meg a Víg-kend-be sikerült neki és a kamionnak szállást találni. Most Nyíracsádon van már valószinüleg. Utána indul Kecskemétre. Endlosnak itt is Boldog Születésnapot kívánok! :(
adorjant Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 engem meg nem vettél észre tegnap,itt az eon előtt,igaz gyalog voltam :P endlos,tortát mikor eszünk? :(
mackosajt Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 engem meg nem vettél észre tegnap,itt az eon előtt,igaz gyalog voltam :P reggel a dokihoz siettem, mert időpontra voltam hívva. Hazafelé meg azért siettem, mert siettem. Nem érek rá gyalogosokat figyelgetni, pláne télen, és mellesleg fickókat. Nyáron a csajokat inkább :(
Recommended Posts