Szabbensz Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kérdezni is akartam hogy az ilyen szárnyat hogy kell felrögzíteni az Astrára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 jó reggelt debrecen :( úgy itt aztán megy a tuning :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Tuningoljuk magunkat fel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 igen, tuningoljuk! Jó reggelt! Már csak 12 oldal, és igen közel leszünk egy pizzához! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Jó reggelt! Naaaaaaaaaaa, De mégis? ki kell fúrni a csomagtartó ajtót? Fiatalok "szokása", tuning 1000 rel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Hát! Mondjuk lehet nem árt, mert a TechnokolRapid nem hiszem, hogy sokáig tartaná. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 A Sika csodákra képes! :( Szerintem az megfogná. De talán mégis jobb megbátorítani pár csavarral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 A Sika csodákra képes! :cry: Szerintem az megfogná. De talán mégis jobb megbátorítani pár csavarral... "220 felett....." :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 "220 felett....." :( :P 221 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 nem érteni your tájszólás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 nem érteni your tájszólás :( vászmákogsz? Du svájci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 magyar vagyok nem túrista :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 az a felvágott? De mire vágsz fel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 mondom NEM TÚRISTA :P mer azt nem szeressem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 akkor mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2007 Úgy látom srácok már nagyon éheztek arra a pizzára, (a Pompeiiben az is van, meg a hőn áhított kerekasztal...csak úgy mondtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 A kerekasztal Opelos Lovagjainak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Üdvözletem!! Nagyon nagyon rég voltam itt,úgyhogy gondoltam,beköszönök...ha még emlékszik rám valaki :( Szárnytémához: okosabb dolog felfúrni,mert most tettem én is fel hátra egyet,és nekem 4 csavar foggja fel.Ragasztóban nembíznék,akármilyen erős is...mindig nézném a visszapillantót,hogy megvan-e még :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Hali!! Felkerült az új hűtőrácsom :( Holnap színre fújom, s csinálok róla képet, ha érdekel benneteket milyen lett. Szerintem is csavaros megoldás lesz a legjobb... nem kéne 15 rongyot elhagyni csak úgy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Kérdezni is akartam hogy az ilyen szárnyat hogy kell felrögzíteni az Astrára? Biztos, hogy ilyet akarsz feltenni? Szerintem van annyira gagyi, mint az enyémen a kiömlőutánzat. Nem akarlak bántani, csak később nehogy te is megbánd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Biztos, hogy ilyet akarsz feltenni? Szerintem van annyira gagyi, mint az enyémen a kiömlőutánzat. Nem akarlak bántani, csak később nehogy te is megbánd. Hali!! Foggalmam sincs milyet akarok majd rátenni, ha teszek rá egyáltalán... ha az is üvegszálból készül mint amit vettem hűtőrács, akkor nem veszek rá... legkisebb sérülés (kavicsfelverődés) esetén is törik.... elöl legalábbis... Oly sokmindent szeretnék még a kocsi megjelenésén változtatni, csak néhány dolog tántorít el. Ha az utángyártott "tuning" lökhárítók (amik szerintem pofásan mutatnak) is olyan gagyi anyagból készülnek, akkor marad a gyári, csak színrefújatom. Egy olyan fostuning lökhárítóér kár 30 rugót kiadni. Szóval még semmi szárny felrakás nem fenyeget... csak érdeklődöm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Nagyon vad lett a gépezet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 +10 lóerő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Na itt nagyon megállt az élet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts