corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért, mi a rendszámod? SIR? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Most, hogy mondod, Trabiba kellene fagyálló... Sehol sem lehet kapni... :) Hát..ha 9.-éig kibírja a fiatalúr, akkor hozok ingyé színtiszta glikol a gyárból, meg 1 liter tisztaszeszt, oszt mikozben feltőtyük, jó berugunk, mint az albánszamár!!! :lol: :blink: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért, mi a rendszámod? SIR? Sokkal jobb a SzaboT rendszáma :blink: Találgass még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért, mi a rendszámod? SIR? "Becsületbeli Ügyek!".... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért, mi a rendszámod? SIR? Nem, nem :blink: olvasd csak el Mackosajt mit írt!Ő neki jobban vágott az agya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem, nem :) olvasd csak el Mackosajt mit írt!Ő neki jobban vágott az agya! :D Igen... de már tompult...szinte kicsorbult! :) :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma szerintetek összehozunk még két oldalt? Nem mintha számítana, de akkor megvan a Centenárium! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma szerintetek összehozunk még két oldalt? Nem mintha számítana, de akkor megvan a Centenárium! :) Akkor azt szeretnéd, hogy meséljek??? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma szerintetek összehozunk még két oldalt? Nem mintha számítana, de akkor megvan a Centenárium! :blink: Meglehet! Ha így haladunk! végüli csak kb. 20-30 hozzászólás hiányzik hozzá, mert utána már a 100.-on leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 No, akkor tudom már, hogy J betűs az a rendszám! :) Egyébként milyen mókás rendszámok születnének, ha 4 betű lehete! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 No, akkor tudom már, hogy J betűs az a rendszám! :) Egyébként milyen mókás rendszámok születnének, ha 4 betű lehete! :blink: Felét nem is engednék, annyira mókás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 No, akkor tudom már, hogy J betűs az a rendszám! :) Egyébként milyen mókás rendszámok születnének, ha 4 betű lehete! :blink: :) nahát, nem is mondom mi jutott eszembe erről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 No, akkor tudom már, hogy J betűs az a rendszám! :) Egyébként milyen mókás rendszámok születnének, ha 4 betű lehete! :blink: Elárulok egy titkot.... a képtáramban látható a rendszám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 :) nahát, nem is mondom mi jutott eszembe erről :lol: Nekem is hasonlók jutottak eszembe! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nekem is hasonlók jutottak eszembe! :blink: :) :) :lol: Nem hiába az O.B.O.A az....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nekem is hasonlók jutottak eszembe! :blink: :) Mik jutottak az eszetekbe? Mesélhetnétek!!! :o :) :lol: Nem hiába az O.B.O.A az....... :D Mi meg csatlakozzunk az O.B.I.-hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mi meg csatlakozzunk az O.B.I.-hoz? Én ugyan nem! Milyen dolog boszit bosszantani? Még elátkoznak! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én ugyan nem! Milyen dolog boszit bosszantani? Még elátkoznak! :) Én is csak kérdeztem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Viszont ha valakit szeretnek a boszik, azt megáldják! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én ugyan nem! Milyen dolog boszit bosszantani? Még elátkoznak! :) Hmm, itt valaki sejt valamit :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Viszont ha valakit szeretnek a boszik, azt megáldják! :blink: :) Akkor Sanyi, nagyon jónak kell lennünk, hogy nehogy megharagudjanak a boszik!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Viszont ha valakit szeretnek a boszik, azt megáldják! :lol: :D Na rajta, ez most rámfér :)! Szertsz Rulezke? :) No meg persze a többi boszi is szépen sorban? :o Na kész, csak egy kis áldást akartam kicsikarni... Már biztos rotyog az üst, és készül az átok a rámenősségem miatt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Na rajta, ez most rámfér :)! Szertsz Rulezke? :lol: No meg persze a többi boszi is szépen sorban? :D Na kész, csak egy kis áldást akartam kicsikarni... Már biztos rotyog az üst, és készül az átok a rámenősségem miatt! :blink: Fuss Sanyi!! Fuss!!!..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Fuss Sanyi!! Fuss!!!..... :blink: Nem vagyok én Forest Gump :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem vagyok én Forest Gump :) De még lehetsz! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts