bebida Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Pont arra, ami történt... Node a mostani fiatalok általában már ilyen hígagyúak. Azt hiszem, ki kell mondanom: mi vagyunk az utolsó generáció. Minket már csak a degeneráció követ... (tisztelet a kivételnek) Na, azért! :P Egyébként én is tudnék mesélni, csak én kb minden nap hallgatok egy-két ilyen embert suliban! :( Ja, és igazán megérdemeltétek a legjobb rendezvény díjat! Én is ott éreztem magam a legjobban nálatok! :cry: Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Szerintem minden korosztályban megvannak a normálisok is és a lököttek is.Legfeljebb egyes csoportokban nagyobb százalékban.Amúgy sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 háállóó! na itt meg mi történt? :P énisénisénisssss :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 na itt meg mi történt? :( Pörög a fórum. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Pörög a fórum. :D közben megtaláltam mit írt dr birka eduárd :( de kár hogy nem voltam itt :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 ....énisénisénisssss :(.... 1szer nem nézel ide és máris vannak törénések miii ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 1szer nem nézel ide és máris vannak törénések miii ? :P talán valami összefüggés lehet a két dolog között? :( :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 talán valami összefüggés lehet a két dolog között? :( :P :cry: Nézz be mindig és akkor biztos nem fog ilyesmi történni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 énisénisénisssss :( Mármint te is a birka ifjakhoz tartozol, vagy téged is tiltsunk ki? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 egyiksenem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 egyiksenem :P 3. alternatíva: 10%? :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Hali! Csak literes kiszerelésben adják? vagy lehet fújós spay formában is kérni? nekem az lenne a jobb, mivel kompresszorom nincs... s akit tudok hogy kompresszorral lefestené kabán, elég gány munkát végez... libabőrös lesz a felület, meg beleszállnak a bogarak mikor csinálja, szóval nem zárt térben fest... S azért nem kéne hogy ocsmányul nézzen ki az ejele a kocsimnak... a MIKLÓS UTCÁN spraysdobozba töltik a legjobb minőségű festéket is, ha úgy szeretnéd, és kis mennyiséget akarsz, de ne feledkezz m,eg semmiképp sem a műanyagra kötelező alapozóról (speckó), csak arra ragad a festék, nem olan, mintha a fémet fújnád.. Én most a bogarat amúgy egy 380as kompresszorral fújom kint Józsán faterom tüzépén. Zárt tér, csak mióta beállt a nagy hideg félbehagytam, mert a hidegtől is hártyás lesz a felület. Ez most profi munka lezs, merthogy eléggé drágák ezek a gépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 SöSa miccól egy ienhez? ebay Húbasszju gyorsan ki kéne ezér ugrani: Endlosmobil Szólhattatok volna, hogy lesz Berlináékkal kis összeröfi. Mos nagyon haraXOM. Vagyis úgy teszek. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 SöSa miccól egy ienhez? ebay Nem szól hozzá semmit, mert nem jó a link. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Hi-hi-hi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 3. alternatíva: 10%? :cry: :( le lehet szállni rólam,kedves moderátor bácsik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 a MIKLÓS UTCÁN spraysdobozba töltik a legjobb minőségű festéket is, ha úgy szeretnéd, és kis mennyiséget akarsz, de ne feledkezz m,eg semmiképp sem a műanyagra kötelező alapozóról (speckó), csak arra ragad a festék, nem olan, mintha a fémet fújnád.. Én most a bogarat amúgy egy 380as kompresszorral fújom kint Józsán faterom tüzépén. Zárt tér, csak mióta beállt a nagy hideg félbehagytam, mert a hidegtől is hártyás lesz a felület. Ez most profi munka lezs, merthogy eléggé drágák ezek a gépek. Hali! Köszi! A sprays verzió lesz nekem a legmegfelelőbb. Az alapozóról persze nem feledkezem el, festegetek már mást is, mint motorok alkatrészei... szóval tudom mi a dörgés, s a festékeket is ismerem naggyából melyik jó, s melyik való kukába. S még mindig nem jött meg a hűtőrácsam :( Jövő héten bemegyek az Ateri hez, s ha nem jött meg akkor rendet teszek :P E hét hétfőre, vagy max keddre igérték ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabank21 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 SZIASZTOK ÉRDEKLŐDNÉK HOGY AZ OPEL VECTRA A 20I 8V LAMBDA SZONDÁJA HÁNY KÁBELES Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 SZIASZTOK ÉRDEKLŐDNÉK HOGY AZ OPEL VECTRA A 20I 8V LAMBDA SZONDÁJA HÁNY KÁBELES Nos, Ezt egyszerűbb a kocsin megnézni, illetve ha írsz motorkódot, akkor abból is kiderül. Azért is lenne fontos ez a kis adat, mert már volt szerencsém 20NE mocishoz, amin isminek ki akartuk cserélni, de csak akkor derült ki, hogy 20NE, amikor már alatta voltam, és még 1x meg lett nézve a forgalmiban a motorszám, mert lambdának se híre, se hamva nem volt sehol. :( ja, és légyszi kapcsold ki a Caps Lock-od. Köszi. :P amúgy meg: Jóóó reggelt Debrecen! Kéne egy kis élet ide. Pl. akkor egy vacsis vagy csak egy hambis tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ki fizet? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Mindenki a saját kajálását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2007 Kissé lemaradtam mostanság, így utólag is szeretném megköszönni a díjat, remélem lesz még alkalma bizonyítani a helyieknek, hogy megérdemelten kaptuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Halihóóóóó Na mi a nagy harci helyzet errefele? Nagyon megállt az élet...a fórumélet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ahogy mondod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kissé lemaradtam mostanság, így utólag is szeretném megköszönni a díjat, remélem lesz még alkalma bizonyítani a helyieknek, hogy megérdemelten kaptuk :( Ez csak rajtatok múlik, mi szívesen megyünk hozzátok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts