adorjant Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 mi lenne? semmi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 huha.... ebből mi lesz? Mindjárt leordítom a szemöldökét Püben, aztán kap 10%-ot floodolásért és offtopicért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 csoki ma nagyon kemény vagy :P amúgy egyetértek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Szeva ki vagy te hogy megmond hova írjak öcsém!!! Vegyél már vissza két lépést öreg!!! A második pontot olvasd el. (klikk ide) És egy idézet a A" moderálásra vonatkozó egyéb tudnivalók és alapelvek"-ből: - A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderálás" topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek. - Szándékos flood és reklám esetén. Ha kérdésed vagy mondanivalód van, azt 1 témába tedd be, a többit törölni fogjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ööö... na akkor most már hozom a pattogatott kukoricát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ööö... na akkor most már hozom a pattogatott kukoricát. :P Moziba megyünk? :( Mert akkor cola is kell. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ööö... na akkor most már hozom a pattogatott kukoricát. :( Ugyan! Akkor már inkább nézd a Barátok köztöt, az eseménydúsabb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Mozi, Igen. Mad Max 2007. Ez most a legújabb. Jah, Gepárd! Cola? Inkább Sör! Hogy Sanyi is jól érezze magát! :( BéKát meg nem nézek. Valahogy nem az én műfajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Jah, Gepárd! Cola? Inkább Sör! Hogy Sanyi is jól érezze magát! :P Helyes a dörgés! :( BéKát meg nem nézek. Valahogy nem az én műfajom. Szerintem is agyzsugorító ez a valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Na jó ennyi elég lesz ne bántsuk már tovább szegény jóembert. Biztos vette a lapot és legközelebb jobban figyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ámen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Részemről befejezve. Pillanatnyilag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Hali! 13 óta semmi hozzászólás? :P Mi ez a panggás Lehet mégsem lesz meg az új a hűtőrácsom a héten :( De sürgetem az Ateri t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Biztos mindenki dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 vagy ha nem is dolgozunk, épp mást csinálunk. :( Szabbensz! Ateritől veszed a hűtőrácsot? Milyen lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Szabbensz! Ateritől veszed a hűtőrácsot? Milyen lesz? Hali! Igen, az Ateri től. A szemöldökkel egybeépített, jel nélküli. Beillesztettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 ...A szemöldökkel egybeépített, jel nélküli... Klafa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Moderálva! S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Csak hogy ne hiányoljátok..kapott emberünk 14 nap eltiltást...erről püben tájékoztattam...szóval mostanában ne várjátok... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Kösz szépen, nem fogjuk hiányolni. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Azt nem tudom, hogy mire jó az, amit írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Pont arra, ami történt... Node a mostani fiatalok általában már ilyen hígagyúak. Azt hiszem, ki kell mondanom: mi vagyunk az utolsó generáció. Minket már csak a degeneráció követ... (tisztelet a kivételnek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 na jó, de semmi értelme nincs az ilyen "hisztinek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Van olyan, hogy valaki kérdez, és válaszolnak (vagy éppen nem) időben (vagy később) erre úgy gondolja, hogy ki akarják oktatni. A végén pedig azt hiszi, hogy ő mégis jobban tudja, a többiek meg hülyék, és különben is... Nos ebben az esetben nem vágom, hogy egyáltalán minek jön ide kérdezni. Ettől ejakuál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hali! Jól értelmeztem mi a téma? (generáció - degeneráció) :( A mai fiatalok nagyon nem tudják hol tartanak... Csak ki kell menni az utcára. Nem mondom magam öregnek a 20 évemmel, febr. ban 21, de normálisabb életfelfogásom s hozzáállásom van a dolgokhoz, viszonyulok másokhoz, mint egyeseknek manapság, akik azt hiszik h ők x@rták a spanyol viaszt. Erről ennyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts