mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Add nekem, és akkor nem kell aggódnod! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 asszem tudom ki tüntette el az új kártyámat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 De jó neked! csak akkor miért az otp-be mész? miért nem az illetőhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 az illető az imént leplezte le magát hogy a pénzem kéne neki :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hmm... hát akkor nem értem a logikát. Mert ha nála a kártya, akkor miért kéne neki a pénzed? hisz akármikor leveheti a számládról... miért kérné? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Tamás! Vinyó: Maxtor DiamondMax Plus 9, 80 GB Ata 133, 7200 rpm code: YAR41BW0 model: 6Y080L0422011 nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 a magasabb wattszámú izzóval nem biztos hogy eléred azt,amit szeretnél,mert egy száz wattos izzó nem lesz kétszer erősebb mint egy 55 wattos...én személy szerint az emelt fényerejű (de ezáltal rövidebb élettartamú) izzókat ajánlom,pl Tunsgram Megalight Plus,de pl az Osramnak is van ilyenje.ezek borsos árúak a sima izzókhoz képest,én pár hónapja 4500/pár áron vettem a H7-es Tunsgramot.de a különbség látható. ja a xenon gázzal töltött,fényplazmát kibocsájtó nagyon######aésnagyonjólláccmajdvele 1500/pár árú tuning :cry: izzókat elfelejtheted.kívűlről esztétikus,belülről halovány :D ja és jó reggelt :( csak én nem tudtam éjjel aludni? :P Hali! Köszi! Mostanában nem jártam a fórumon, szóval nem tudtam, hogy ez volt a téma régebben... Nem tudom, hogy a foncsor e a rossz, de az biztos, hogy a bal első lámpatest beázik... Reggelenként kis vízcseppecskék vigyorognak benne... Ezt hogy tudnám orvosolni? mert nem egészséges jelenség... 60/55 W os izzót 550 ft/db áron vettem, ha az emelt fényerejő olyan áron kis élettartamú, akkor inkább marad a gyári... Tuning izzókban egyáltlalán nem gondolkodtam. Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 megpróbálhatod szétszedni óvatosan a lámpát, mármint leszedni a búrát, aztán szilóval összerakni, vagy FBS, vagy hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 csak én nem tudtam éjjel aludni? :( Én sem. Nem hagytak. Éjszakás voltam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Én sem. Nem hagytak. Éjszakás voltam. :P hö-höhö-höhöhö :D :( :cry: mackó: kérek egy kis időt,ha nem gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 nem gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 megpróbálhatod szétszedni óvatosan a lámpát, mármint leszedni a búrát, aztán szilóval összerakni, vagy FBS, vagy hasonló. Ez nekem új a foncsolt, és a az üvegrészt szét lehet választani? Huhh akkor nekem is lesz 1-2 teendőm vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Pedig nem újkeletű a dolog, a Mantáé is ilyen. Van is két foncsolom tartalékba, de azok még vakabbak, mint amik fenn vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 smoked :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szép jó reggelt Mindenkinek! Rég jártam már erre! Mi újság mindenkivel? "Ezer éve" nem találkoztunk már, kéne szervezni vmi kis talit! Pussz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szép jó reggelt Mindenkinek! Rég jártam már erre! Mi újság mindenkivel? "Ezer éve" nem találkoztunk már, kéne szervezni vmi kis talit! Pussz! Mondjuk 1 Évadzáró ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Mondjuk 1 Évadzáró ? :( Én is erre gondoltam titokban... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 titoktartó vagy,úgy látom :( jól eltűntél,eltűntetek mostanában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 titoktartó vagy,úgy látom :( jól eltűntél,eltűntetek mostanában! :P Igen, sajnos eléggé el vagyunk havazódva néha! Olvasgatni térek be ha van pár percem, de írni sosincs időm! Most viszont órán vagyok és kicsit uncsi! :cry: Ti nem jöttök évadzáróra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Én még mindig azt mondom(írom), hogy még van 3 üres hely a kocsiban, szóval évzáróra van hely annak, aki nem akar külön kocsikázni. Helyi vacsi meg valamikor decemberben lesz, ha minden összejön. Legalábbis jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 :P Igen, sajnos eléggé el vagyunk havazódva néha! Olvasgatni térek be ha van pár percem, de írni sosincs időm! Most viszont órán vagyok és kicsit uncsi! :cry: Ti nem jöttök évadzáróra? :D de elfoglaltnak tetszik lenni! :( mondjuk én/mi is. évzáró kimarad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Helló,sziasztok! Üdv mindenkinek itthonról,megtörtént a csoda úgyhogy mostmár ígérem többször leszek itt (is)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Szevasztok Arcok! Lenne egy kérdésem. Most rakok ködlámpát az astrámba és kéne hozzá kapcsoló, de a gyári helye már foglalt mert egy agyatlan oda tette a riasztó ledjét. Van még két üres hely alatta a fényszórómagasság állító helye oda kéne vmi kapcsoló!!! Van ötletetek?????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Héhé! Pihizzél! Elég egy helyre beírni a kérdésed. Igaz, eddig még nem sikerült eltalálnod azt a helyet (Budapest, Kecskemét, Debrecen nem épp a megfelelő)! Valami F Astra topicot keress inkább!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Max! Inkább tedd átt a riasztó LED-jét azokba, és vegyél gyári kapcsolót a ködlámpának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts