mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Guten tag! Kő még a vinyó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 há' elhallgattál a témáról egy ideje :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 gondoltam szólsz, amint kell. nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Szevasztok! Mi a közös a Shrek, a Terminátor és a Gyűrűk ura között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Szevasztok! Mi a közös a Shrek, a Terminátor és a Gyűrűk ura között? szabad a gazda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Mind három részes. És hogy jön ez ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 te hoztad fel Sanyi! Neked kellene tudnod! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Akkor elmondom: Jön a harmadik Manta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Akkor elmondom: Jön a harmadik Manta! :( Tudtamtudtamtudtam! :cry: Hát Sanyi! Te nem vagy egy egyszerű eset! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 gondoltam szólsz, amint kell. nos? alszom rá még egyet. 5400 vagy 7200es széria? maxtor ugye? sanyi vazze inkább biciklit gyűjts manta helyett,olcsóbb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 alszom rá még egyet. 5400 vagy 7200es széria? maxtor ugye? passz, de megnézem ma. Csak nincs épp a kezem ügyében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 sanyi vazze inkább biciklit gyűjts manta helyett,olcsóbb :( Á, ezt nem hiszem, hogy megtartom. Két lehetőség van: vagy elbontom, vagy olcsóért kipofozom, forgalomba helyezem. Ekkor megint van két lehetőség: ez marad melós autónak, vagy keresek neki egy gondos gazdit. Lassan már Olyan leszek, mint a Green Pace, csak bálnák helyett Mantákat mentek. :P Kettőnek már találtam gondos és szerető gazdit, akik egymásról is gondoskodnak. Az elbontás, mint ötlet nem tetszik. És nincs is benne olyan, amiért érdemes lenne elbontani (karbis motor, négyes váltó, ezek úgysem kellenének). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 passz, de megnézem ma. Csak nincs épp a kezem ügyében. ok,akkor nézd meg,aztán visszatérünk rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Á, ezt nem hiszem, hogy megtartom. Két lehetőség van: vagy elbontom, vagy olcsóért kipofozom, forgalomba helyezem. Ekkor megint van két lehetőség: ez marad melós autónak, vagy keresek neki egy gondos gazdit. Lassan már Olyan leszek, mint a Green Pace, csak bálnák helyett Mantákat mentek. :( Kettőnek már találtam gondos és szerető gazdit, akik egymásról is gondoskodnak. Az elbontás, mint ötlet nem tetszik. És nincs is benne olyan, amiért érdemes lenne elbontani (karbis motor, négyes váltó, ezek úgysem kellenének). milyen motor van benne amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 1.9-es karbis. Az valószínű marad is. Nem sok a különbség lóerőre és nyomatékra az 1.9 és a 2.0 között. Viszont kap egy 2.0-ás hengerfejet és injektort. Ez az alap. Meg van elfekvőben egy ötgangos váltóm, amit a C rekibe tartogattam, de megkapja őnagysága. Kap egy gyors, ámde precíz lakatolást, valami hírtelenpiros fényt az olcsóbbikból, és kész is. Egy érdeklődő már volt rá későbbre. Te is ismered az illetőt Laci! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 +üzembehelyezés,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Mármint én is ismerem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Múltkor kaptam egy PÜ-t "valakitől", hogyha egyszer úgy alakul anyagi helyzete és szabadideje, akkor venne tőlem esetleg egy autót. Azt hittem, ismered az illetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Jah! Igen, emléxem, beszéltünk is róla. Így már igaz. Ismerem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hali!! Mekkora izzót bír el maximum az F Astra elölre? most 60/55W os van, de gyenge a fényereje... mekkora az az érték amit még elbírna, s erősebb tompított fényt érnék el vele? Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hali!! Mekkora izzót bír el maximum az F Astra elölre? most 60/55W os van, de gyenge a fényereje... mekkora az az érték amit még elbírna, s erősebb tompított fényt érnék el vele? Üdv.: Szabbensz a magasabb wattszámú izzóval nem biztos hogy eléred azt,amit szeretnél,mert egy száz wattos izzó nem lesz kétszer erősebb mint egy 55 wattos...én személy szerint az emelt fényerejű (de ezáltal rövidebb élettartamú) izzókat ajánlom,pl Tunsgram Megalight Plus,de pl az Osramnak is van ilyenje.ezek borsos árúak a sima izzókhoz képest,én pár hónapja 4500/pár áron vettem a H7-es Tunsgramot.de a különbség látható. ja a xenon gázzal töltött,fényplazmát kibocsájtó nagyonaésnagyonjólláccmajdvele 1500/pár árú tuning :cry: izzókat elfelejtheted.kívűlről esztétikus,belülről halovány :D ja és jó reggelt :( csak én nem tudtam éjjel aludni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Jó reggelt! Mi sem tudtunk aludni. A fiúk már reggeli 5.50-kor ébresztettek minket. :P izzó téma. Egyet értek Tamással. Na meg a nagyobb teljesítményű izzó vagy a kapcsolóidat, vagy a foncsort teszik tönkre. Amúgy az is lehet, hogy be van mattulva a lámpában a foncsor, és egy izzócsere sem fog segíteni, mert ugyanúgy semmit sem fogsz látni vele. Valamelyik technikai témában amúgy 1-2 hete pont ez volt a téma. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 jah igen,a foncsorszétégést kihagytam :P felettünk is sírtak a babák éjjel...nem tudom mi van akkor... ma mehetek az otpbe asztalt csapkodni,ugyanis tegnap az automata elnyelte a kártyámat,az újat pedig a bank szerint már okt közepén elküldték...én meg nem kaptam meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 babák: Ha kicsik, akkor mindenért sírnak. Ha nagyobbak, akkor fáj valami, vagy éhes. :( esetleg rosszat álmodott otp: az a frankó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 otp: az a frankó... pótkártyadíjat KELL fizetnem és ha akarok,REKLAMÁLHATOK,és kivizsgálják ki hibázott és TALÁN majd valamikor visszakapom a pénzt...b@sszák meg :P nem elég hogy havonta majdnem 1000ft-ot vonnak le minden miatt,még ilyenkor is szarakodnak arról nem beszélve,mennyire fosok a számlámon lévő pénzmag miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts