mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Kombi az, csak opelék caravan-nak hívják :cry: Ma tartsunk videónapot :( Nekem akkor is caravan. :P Videonap? Az meg milyen név? Női vagy férfi? Vagy valami nemzeti ünnep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 legfelső videó,még a kedvenc Kia-val rendőrök előtt tagadok mindent :( Ez valami piros autó tali volt ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nekem akkor is caravan. :P Videonap? Az meg milyen név? Női vagy férfi? Vagy valami nemzeti ünnep? :( mutasd már azt a videót :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Jöhet Sanyi PÜ-ben ish, hogy miként kell éretni, mert én lenni fáradt, mert csak 2 órát aludtam az 5. éjjeles műszak után, és még lesz egy hatodik. Viszont perpill akár összkerekes is lehetne a vectra, mert épp van egy osztómű a csomitartóban. :( Aludd ki magad, aztán tárgyalunk. :P Ne hajtsd túl magad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 :( mutasd már azt a videót :P dvd-n van, és nincs a neten fent. majd felrakom TeCsőre, ha megfelel, valami kisebb formátumban. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Aludd ki magad, aztán tárgyalunk. :( Ne hajtsd túl magad! nyugodtan írd meg, majd holnap elolvasom kipihenten. Már ha összejön egy kis pihi odabent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ez valami piros autó tali volt ? :P haverom erősködött,dehát... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ....majd felrakom TeCsőre, ha megfelel, valami kisebb formátumban. :(.... TeCső ? Az megen mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 TeCső ? Az megen mi ? jútyúb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 TeCső ? Az megen mi ? TeCső fáradt vagyok na :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 jútyúb Nem értek én a lovakhoz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 jútyúb dikkmá ecsém, ez milyen nyelven van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 dikkmá ecsém, ez milyen nyelven van? fonetikus englisch :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ....fáradt vagyok na :(.... Méé van nálad osztoműűű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Méé van nálad osztoműűű ? ööö... mert kecskeméten majd odaadom a gazdájának. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ööö... mert kecskeméten majd odaadom a gazdájának. :P Had találjam ki kinek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Had találjam ki kinek :( ha tudod, akkor minek kitalálni. :P amúgy jót beszélgettem azzal, akitől elhoztam a cuccot. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Jóóóó Reggeeeelt Debreceeeeen!!! Húzzunk bele, már csak alig 20 oldal a pizzáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Úgy látom Sanyi, egy csónakban evezünk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Én nem dolgozom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 ma én sem! :( Majd holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Hétfő éjszakáig semiképp! Épp azon gondolkodom, hogy haza kellene menni. Rég láttak már. De semmi kedvem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Halihó ! Jelentem élek és hervadok. Bocs ha ritkán tévedek erre de épp a lakóhelymódosításí projekten dolgozom. Mackó megkaptam az sms-t, sorry de nem tudtam akkor válaszolni.Szóval lakáshitel utáni mászkálás majd alkudozás után most a 80-as évek kisse idejétmult belsőépítészeti és dekorációs nyomainak eltüntetésén fáradozom. Így mostanság itt is lakom ott is lakom. Az F16-os köszöni remekül érzi magát. Mackó! Képzeld ma a benzinkútnál megnézettem a fagyállót a kocsiba. Emlékszel a hűtőcserénél mit öntöttünk bele?Sima desztvizet.Na ez most épp -1 fokig bírta volna. :( De kapott jófajta fagyállót úgyhpgy mostmár jöhet a tél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 jó reggelt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts