Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Itthooooon!!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 azt akkor mán kommentelni nem is kell? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ha azt is kommentálni kell,hogy valaki dolgozik,akkor én itt vok és dogzódom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 azt akkor mán kommentelni nem is kell? :( Mondtam már: Magamban nem beszélek. :P Mostanában átköltöztem Kecskemétre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mondtam már: Magamban nem beszélek. :( Mostanában átköltöztem Kecskemétre. ááárulóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ha azt is kommentálni kell,hogy valaki dolgozik,akkor én itt vok és dogzódom! én a héten szabadságon voltam,bár nem unatkoztam ez tény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ááárulóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Miért? Én már az elején megmondtam, hogy legalább annyira vagyok kecskeméti, mint debreceni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 még mindig szeretném azt mondani, hogy ha valaki érez némi kedvet egy kecskeméti évzárós vacsin és dumcsin való részvételhez, akkor visítson nekem, mert van 3 hely a kocsiban üresen, és ki lehetne tölteni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! (visítottam :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sanyi!!! Amennyiben komoly, akkor jó hallani, amennyiben meg mégsem, akkor is jólesett! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Miért? Én már az elején megmondtam, hogy legalább annyira vagyok kecskeméti, mint debreceni. nemérrrrdekelsszzzzz :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ugyan! Hogy lenne komoly? Tőlem? :( Megaztán nem akarlak én annyira megutaztatni, hogy értemgyere Fehérvárra. :P Csak poénnak gondoltam. Én nem megyek. Meg kezdek azon gondolkodni, hogy lejjebb építem magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ugyan! Hogy lenne komoly? Tőlem? :( Megaztán nem akarlak én annyira megutaztatni, hogy értemgyere Fehérvárra. :cry: Csak poénnak gondoltam. Én nem megyek. Meg kezdek azon gondolkodni, hogy lejjebb építem magam... ez mit jelent? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 nemérrrrdekelsszzzzz :cry: :P Okéj, tesenemengemetsenemérekelsz! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ez mit jelent? :( Azt, ami oda van írva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Azt, ami oda van írva. :cry: hát jó,de nem tudom mire gondolsz konkrétan. eladsz két autót? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Jöhet Sanyi PÜ-ben ish, hogy miként kell éretni, mert én lenni fáradt, mert csak 2 órát aludtam az 5. éjjeles műszak után, és még lesz egy hatodik. Viszont perpill akár összkerekes is lehetne a vectra, mert épp van egy osztómű a csomitartóban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Jöhet Sanyi PÜ-ben ish, hogy miként kell éretni, mert én lenni fáradt, mert csak 2 órát aludtam az 5. éjjeles műszak után, és még lesz egy hatodik. Viszont perpill akár összkerekes is lehetne a vectra, mert épp van egy osztómű a csomitartóban. :P hozd ki jethez,és legalább kipróbáljuk mit virít az új váltóval :( :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hozd ki jethez,és legalább kipróbáljuk mit virít az új váltóval :( :P :cry: no raccsing. ahhoz drága dolog a váltójavítás. just cruuuuzin' Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 korábban nem ezt tapasztaltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 korábban nem ezt tapasztaltam :( az korábban volt, és azt hiszem nem is sűrűn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ááárulóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Mi legyen a büntije ? Sörelvonás ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mi legyen a büntije ? Sörelvonás ? :( neeeeeeeeem.mostantól csak alkoholmentes sört ihat,plusz le kell adnia két forgalmit amíg meg nem tér :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mi legyen a büntije ? Sörelvonás ? :P az túl brutális megoldás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 korábban nem ezt tapasztaltam :P Lásd Kunmadaras :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts