Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Bár gondolom rajtam kívül nem sokakat tüzel fel az iesmi. :-)) Csak ne olyan elhamarkodottan! :lol: :lol: Az 500-as Trabi nekem is nagy álmom volt mindíg is. :lol: No meg úgy általában a többi ember álltal ócskaságnak tartott dolgokat nagyon szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Csak ne olyan elhamarkodottan! :P :lol: Az 500-as Trabi nekem is nagy álmom volt mindíg is. ;) No meg úgy általában a többi ember álltal ócskaságnak tartott dolgokat nagyon szeretem. nem kell egy jó 386os gép vagy kéccázér? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 halló halló helló! átszereltettem a téligumit.a gumis szerint egy abs jeladó tisztítás kellene az autónak,mert túl későn lép működésbe,emiatt a gumikon jól látható blokkolásnyomok vannak :lol: bonyolult művelet ez? mer ha nem akkor nem vinném márkaszervízbe :lol: amúgy tök jó végre a téliken gurulni sokkal halkabb és kényelmesebb mint a f*s nyárigumim :P ja és tavasszal fékbetétcsere is esedékes lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 érdekes ez a "Blokkolás nyom". Épp úgy lehet elkaparástól is, amikor nem folyamatosan visít a gumi, hanem csak szakaszosan. Na meg te is láttad ezeket a nyomokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 egy gumin fizikai nyoma van,a többi centírgépen látszik elkaparás meg sztem nem helytálló,mert akkor több nyom is lenne egy gumin vezetés közben nem érezni amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 hát nem tom. Az, hogy későn kapcsol, relatív. Fékezés közben hallottad már visítani a gumikat sokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 elég gyors az abs működése,gyorsan enged-fékez,sokkal gyorsabbna,mint pl az octavián blokkolás meg volt több is persze. én igazából nem tulajdonítok neki jelentőséget,mert nem érződik semmi,csak a gumis mondta,hogy szerinte késő reagál az abs,és azért lehetnek fizikai nyomai Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 2 külön ótót össze nem lehet hasonlítani ilyen téren. még opelen belül is van eltérés. Van akit zavar, ha korán aktív az abs. Az meg, hogy gyorsan enged-fékez... az talán jobb is. Mert gyorsabban vizsgálgatja felül a helyzetet a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 szerintem is jobb,ha sűrűbben műxik,csak érdekességképpen említettem az octáviánkat :lol: vectra hogy áll? faternek meg lehet meglazult valami turbócső,vagy az intercoolernél valami,mert alapjáraton is,de 3-4ben gyorsítva hallatszik valami szelelés :lol: egyébként ebben a hűvös időben valami borzasztó jól megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Vectra sz@rul áll. Most az előbb majdnem happy lettem, mert egy kedves fórumos ajánlott cuccot, már mondhatni meg is egyeztünk, holnap itt is lehetett volna a cucc, de sajna az ucsó méretellenőrzésen megbukott a dolog. :lol: érik a bowdenes megoldás istallálása kuplungra, de a bibi, hogy mérni kéne, melyik bowden lehet jó... csak a kocsi még mindig levegőben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Vectra sz@rul áll. Most az előbb majdnem happy lettem, mert egy kedves fórumos ajánlott cuccot, már mondhatni meg is egyeztünk, holnap itt is lehetett volna a cucc, de sajna az ucsó méretellenőrzésen megbukott a dolog. :lol: érik a bowdenes megoldás istallálása kuplungra, de a bibi, hogy mérni kéne, melyik bowden lehet jó... csak a kocsi még mindig levegőben... Én mnég most is aszondom, hogy jobb a hidraulikus, ha nincs vele baj, mert a bowdenest folyton olajozni kell, meg hamar elszakad.Nekem minden frissen volt cserélve a kuplungban, mégis elszakadt (4 év alatt másodjára) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 bovden...hááát nem egy vectra,de a rometemben elég sokszor felakadt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 eddig a bowdenes verzsön áll nyerésre. Már csak a pedál felőli varia a hátráltató Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 eddig a bowdenes verzsön áll nyerésre. Már csak a pedál felőli varia a hátráltató itt egy neked a 90523765-számú nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 egyelőre 15-ért úgy néz ki, komplett kinyomót sikerül szerezni(nem azt amit linkelt egykuty). Jóval drágább lesz, mint amit pont egykuty(a hirdetésben nem az övé van) tudott volna adni, ha jó lett volna a mérete. Az átvaria meg olyan 10 lenne minima.... és akkor még ez csak sacc, mert nem tudni, minek a bowdenje, és minek a pedálja lenne jó... na meg idő... szal lehet ráfanyalodok a "gyári" megoldásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 akkor össz-vissz mennyibe lesz ez a móka? a kitépett hajszálakat is beleszámíthatod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 sokkkkkkkkk számold meg a k-t, és szorozd 10-esekkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 de mi lesz ilyen sokba? a váltót jó árba vetted,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 váltó jó árban volt, de ha már hozzányúltunk, ki lett cserélve az összes tömítés és szimmering rajta, na meg a főtengely szimmering is kicserélődött. Váltó le-fel +szét-össze és fémtisztára mosatás +váltóolaj. tömítések és szimmeringek majd 15-be voltak. a váltó szét-össze 15, az F20-as váltó ugye 120 km-re volt. szal benzin is volt. A lényeg, hogy kész az autó. Sikerült egy bontott kinyomót szerezni. Itthon a kocsi, de ha ki is nézek ma valahová, azt lehet puntoval teszem. Minden fokozat mint a vaj, semmi hangja nincs. Szinte el sem hiszem. :hiya: :lol: :lol: :lol: a szívások ellenére is :P ;) :hiya: olyan jó volt hazahozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 váltó jó árban volt, de ha már hozzányúltunk, ki lett cserélve az összes tömítés és szimmering rajta, na meg a főtengely szimmering is kicserélődött. Váltó le-fel +szét-össze és fémtisztára mosatás +váltóolaj. tömítések és szimmeringek majd 15-be voltak. a váltó szét-össze 15, az F20-as váltó ugye 120 km-re volt. szal benzin is volt. Aztamindenit. Ilyenkor örülök én legjobban az ótómnak. 23 éve nem volt benne semmi cserélve váltó, és motor körül, csak önindító, meg generátor javítás volt, ja és a hidrotőkék, de az nem jelentett sokat. Nekem egy bowdencsere annyi, hogy behajolok a motortérbe, feltámasztott kuplungnál kiakasztom a bowdent, és beakasztom az újat. Mertz ugye azt külső bowdennel adják, és ugye még fűzögetni sem kell, dugdosni. Van benne zsír is. És asszem tán 2500ft. És ezt 2 évente kell megtennem. ( mind1, én akkoris hidraulikusat szeretnék) És mire jöttem rá. Nkem ugyebár a futóművemmel volt mindig gond. Amikor viszont az anyósülésen ülök, bár kicsit versenyautósnak érzem az autót, de sokkal lágyabbnak, kényelmesebbnek, mint a sofőrülésben. Ez azért lenne, mert ott a kormányon is átjönnek a rezgések? Hümmmm érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 jóóó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 az volt mar reg :lol: itt vagyunk a vilag vegetol par kilometerre...amugy ez a komment telefonos wifi teszt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 :lol: sziasztok:) ha macim még nem írta volna .ha valaki tervez jönni a Kecskeméti évzarora:) jelentkezzen mert van még 3 hely:) az autoban.remélem nem csak ketten leszünk:) csak ezt akartam leírni:) tovabbi szép estét:) holnapra pedig olyan napot.amilyet szeretnétek:) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hááhááhááálóóóóóóóó :cry: szombaton ismét találkoztam szabotvel üzleti ügyben :P bár halkan és zárójelben jegyezném meg,hogy azért hosszabb időre is szívesen látnám,látnánk :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hhhoooolll van mindenki? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts