Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Én viszont mostantól ritkábban leszek. Sanyi barátom vett egy B Omega caravan-t, és most nincs pénze a Manta felújítására, úgyhogy egy helyet előrébb ugrottam a listán! :lol: Ennek örömére péntek óta készítjük az üvegszálas elemeket a kocsimra. Két sárvédő már a sablonban, egy réteg üvegszál már van benne, ma kapja az utosó réteget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 hirtelen aszittem vettél egy b omegát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Az egy másik Sanyi! :lol: Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. :P Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sanyi! Tudom, hogy nehéz, de próbálj 1re koncentrálni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Az egy másik Sanyi! :P Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. ;) Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol: van egy ötletem :hiya: ha már ennyire autóvehetnéked van állandóan,vegyél matchboxokat vazze :lol: forgalmit meg nyomtatunk :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 van egy ötletem :P ha már ennyire autóvehetnéked van állandóan,vegyél matchboxokat vazze :lol: forgalmit meg nyomtatunk ;) Á, az nem jó! Úgy nem az igazi, hogy brümm-brümm. :hiya: És különben is, csak gondolkodom rajta. :lol: (bár, eddig minden gondolatot tett követett. :lol: Nehéz lesz megállni, mert olyan széééép a C Kadett.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sanyi! nézd csak ezt? Tudom, nem Borbet A, de elég méretes felnik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Hmmm.... A C Reki alá jók is lennének! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Az egy másik Sanyi! :lol: Én most egy 1.2-es kétajtós, kocka lámpás C kadetten gondolkodom. 50000 Ft-ért már elvihető. Csak a szokásos gondok vannak ele: nincs műszaki, kicsit avittas a kasztni, és a motor sem 100%. Node ez mind nem nagyon számít. :P Manta híd, 2.4-es motor, és repül, mint a szél! :lol: De így, hogy hamarosan szétkapjuk a Mantát, nem hiszem, hogy megveszem. Egy autóm lenne már kész normálisan. :lol: Tudod-e azt Sanyi, hogy az igazi szakemberek nagyonnagyon speciális helyzetben vannak. Én tudok olyan autógyárost, aki gyalog jár, és olyan sikeres kőműves vállalkozót, akinek omladozik a vakolat a házán. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Tudod-e azt Sanyi, hogy az igazi szakemberek nagyonnagyon speciális helyzetben vannak. Én tudok olyan autógyárost, aki gyalog jár, és olyan sikeres kőműves vállalkozót, akinek omladozik a vakolat a házán. :-)) ez minden szakinál így van,valóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Van egy srác egy volt levilágítós a Applescann-nál, most ezt a honlapot csinálja, meg mindent, ami vele jár : Autóstippek, lényeg, hogy nagy autófelújítóművész, és vannak régi autói, többek közt egy gyári fényű ezüstmetál Mantája (na oat sem láttam még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Ha minden jól megy, holnapra újra önjáró lehet a vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2007 Van egy srác egy volt levilágítós a Applescann-nál, most ezt a honlapot csinálja, meg mindent, ami vele jár : Autóstippek, lényeg, hogy nagy autófelújítóművész, és vannak régi autói, többek közt egy gyári fényű ezüstmetál Mantája (na oat sem láttam még) Én ismerem és korábban már fel is vettem velük a kapcsolatot, a debreceni talira is hivatalosak voltak, és a reklámunk kint is volt, csak nem tudtak eljönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Szevasztok!! Uhh de rég írtam, gondoltam visszanézek már :lol: Valami engedély kel ahhoz hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 jó napot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 jobbat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 most kivételesen szívemből szóltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Mikor lészen ezredik oldal ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Ütemezve a mostani tempóval: Kb 2008 szilveszter.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 most kivételesen szívemből szóltál :lol: és akkor még nem is tudtam, hogy mára ekkora O szopás részese leszek. 1 db szimmering sehol sem kapható(sacc. 2-3e Ft lehetne az értéke), csak egy 50e ft-os alkatrésszel együtt. Na ez a szopás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hali!! Na senki nem tud semmit segíteni/ tanácsolni az ablakok sötétítése témáról??? plííííz, számbádi üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Kersd a kecskemétiek között Tomi23-t! Ő ilyennel is foglalkozik, gondolom tisztában van a jogi és egyéb részletekkel. De én ehhez értelmesen nem tudok hozzászólni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Mikor lészen ezredik oldal ? :lol: Türelem 1000. oldalt terem! :lol: Endlos! Csütörtökön délután nem volt furcsa, hogy egy piros fiat puntos villog a Monostorpályi-Vécsei kereszteződésben, miközben ő balra fordul, te meg várod a zöldet? :P Évzáróra tervezi valaki a menetelt? Ha igen, visítson, és mehetünk 1 autóval (feltéve ha addigra mondjuk kész a vectra :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Türelem 1000. oldalt terem! :lol: Endlos! Csütörtökön délután nem volt furcsa, hogy egy piros fiat puntos villog a Monostorpályi-Vécsei kereszteződésben, miközben ő balra fordul, te meg várod a zöldet? :lol: Dehogynem végigfutott rajtam azonnal, hogy mi lehet a baj, fényszóróm világít, motorháztető lecsukva, ajtó becsukva, hát elég jó kis ijedség :-)) Valami engedély kel ahhoz hogy lesötétíthessem az ablakokat a kocsimban? S hogy célszerő ezt megcsinálni? hogy jó is legyen, gondolom ki kell venni az ablakokat... Írjon akinek van erről tapasztalata, szeretnék sötétÍtést az astramra, persze csak a megengedett határokon belül. Itt opelfórumon volt egy lány, aki ezt reklámozta, és beszélgettünk is róla, olyan 26 ezer körül jött ki egy teljes fóliázás az én 3 ajtósomra, és akik ezt csinálják adnak egy műbizonylatot, amit meg tucc mutatni a rendőrnek, ha kötexik. Anyum milyen fickót találtunk. Itt nemmessze a Kondorosnál lakik egy fanatikus régi autó gyűjtő, aki amúgy karosszériázik, onnan ismertük meg. Megengedné, hogy nála lefújjam a bogarat, és ha jó lesz, akkor az övét is le kell. Cserébe kasztnizik nekünk. Nem is ez a lényeg, az addig O.K., hogy ott áll az udvarán egy gyönyörű gyári fényű 5 ajtós villiám ezüst (a világosabbik) E-Kadett 91-es, hanem van egy régi törpe Zasztija is eldugva, meg ami a a legütősebb egy 500-as 60 valahaynas évjáratú Trabija, gombölyű kombi. De szerettem volna mindig is egy oat. Aztán pöpecül feltuningolni, és KPMeztetni. Mellesleg összvissz 3 bogár áll az udvarán, meg Gol1-esek, stb. Alkatrész miondenhez, ami kell... Bár gondolom rajtam kívül nem sokakat tüzel fel az iesmi. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts