nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Akkor ezt hál' Istennek megúsztad olcsóba, remek! Kocsi néven én nem is agyalok, majd valami csak ragad rá a latyakon kívül is... Én már agyaltam, de még nem tudtam kitalálni semmit, különben majd ha kész lesz akkor az új image-hez kap nevet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én már agyaltam, de még nem tudtam kitalálni semmit, különben majd ha kész lesz akkor az új image-hez kap nevet! :) Hát, az új imidzsel azt hiszem egyszerűen lerosszlányozom :blink: De semmi rosszindulat, csak egyszerű kimondani, és hát mit szépítsem a dolgot... Szerintem jobban fog riszálni, mint a lányok a négyes mellett Nyíregyháza alatt. Ja, és egy kiadós élvezkedés után ő is kérni fogja a kajára valót rendesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Hát, az új imidzsel azt hiszem egyszerűen lerosszlányozom :) De semmi rosszindulat, csak egyszerű kimondani, és hát mit szépítsem a dolgot... Szerintem jobban fog riszálni, mint a lányok a négyes mellett Nyíregyháza alatt. Ja, és egy kiadós élvezkedés után ő is kérni fogja a kajára valót rendesen! :lol: :blink: :) nahát Sanyi! Hát igen ez az okkerszín tényleg dögös :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 :blink: :) nahát Sanyi! Hát igen ez az okkerszín tényleg dögös :) :lol: Azért az is vadítva lesz valami betéttel. Még nem tudom mi lesz, de nem tisztán okker, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Na ma körbejárta egy pár debreceni bontót a katalizátor miatt...meg közben egy pár dolgot még érdeklődtem, de nagyon megdöbbentem. amit tapasztaltam: Diószegi úti bontó a várostáblánál...katalizátor 1.8 16v-hez van csak, ára 15e Ft, ködlámpa nincs, ha lenne, dbja 8e (újként 10e-től lehet kapni :blink: ) .... nézelődni tilos Sámsoni út, dombosi leágazás után... katalizátor nincs, ha lenne 15e, ködlámpa nincs, ha lenne, akkor ott is 8e lenne.... nézelődni tilos, mondjam mi kell és ők válaszolnak Mikepércsi út, táblán kívül az opel szalon után... katalizátor nincs...amúgy 15e, ködlámpa van 8e (a sérültből sem engednek árilag)...nézelődni tilos ..... Ezután elmentem a határ úti Gázkúthoz...az bontóként, meg újalkatrészesként is foglalkozik. Figyeljetek: katalizátor... több darab van..többféle.1.6 16v spec. nincs...de ha megtudom, hogy milyen jó még rá, akkor 4e Ft !!! Ködlámpa...van...5e/db.... Ja, és elbeszélgettem vele egy lehetőségről, hogy ha lennénk egy jópáran, akkor lehetne szó bizonyos dolgokról... A nyáron tőle vettem egyébként benzintankot...szinte zsír állapotút 10e-ért, mig a többi akkor 15e-ért adott volna bontott utángyártott, csuparozsdásat. Szóval a lényeg, hogy már úgymond vállalkozót is találtam, aki megbeszélések után akár akciósan számolna nekünk. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 ügyi vagy! Ha már iott jártál benézhettél volna!!!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ügyi vagy! Ha már iott jártál benézhettél volna!!!!!! :blink: Mármint a diószegin gondoltad... :) Mert ugye egy pár helyre benéztem ma...de nem a cégedhez. Bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mármint a diószegin gondoltad... :blink: Mert ugye egy pár helyre benéztem ma...de nem a cégedhez. Bocs... Igen ide gondoltm, ha már eere jártál, úgyis! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Igen ide gondoltm, ha már eere jártál, úgyis! :) Mondtam...bocs...szombaton majd bepótoljuk! :blink: Viszont engem teljesen ledöbbentett ez a nagy árkülönbség így, Debrecenen belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mondtam...bocs...szombaton majd bepótoljuk! :blink: Viszont engem teljesen ledöbbentett ez a nagy árkülönbség így, Debrecenen belül. Jól van, na csak vicceltem, nincs harag! :) Úgyis áll itt a bál Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mi van nyuszi, te már a melóhelyen is bulizol? :blink: Ezután elmentem a határ úti Gázkúthoz...az bontóként, meg újalkatrészesként is foglalkozik. Szombaton megbeszéljük, hogy hol is van ez a bontó pontosan, esetleg el is furikázhatunk arrafelé. Engem is érdekelne néhány bontott dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mi van nyuszi, te már a melóhelyen is bulizol? :blink: Szombaton megbeszéljük, hogy hol is van ez a bontó pontosan, esetleg el is furikázhatunk arrafelé. Engem is érdekelne néhány bontott dolog. Addig még fogok arra menni, gondolom Corsa cuccok kellenének... Megkérdezhetem őket... Ja...de meg is mutathatom majd.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Hát tényleg durva az árkülönbség! :) Az ilyen jó helyeket fel kell írni és terjeszteni! :blink: ja, én néha Oppogónak hivom az autót..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Az én Corsa-mnk nincs neve, de a rendszáma már több embernek feltünt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Az én Corsa-mnk nincs neve, de a rendszáma már több embernek feltünt :) Bizonyám :) Uram! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mackó ha arra jársz, akkor Mantához is túrj már ezt-azt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Eza Diózsegis ürge kattant, még anno a zasztihoz jártam oda alkatrészért, de ...... :) :) Hát nem kereskedő vénával megáldott! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Eza Diózsegis ürge kattant, még anno a zasztihoz jártam oda alkatrészért, de ...... :) :) Hát nem kereskedő vénával megáldott! :blink: Viszont jó a szíve! :lol: Bár abból megélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mi van nyuszi, te már a melóhelyen is bulizol? :) Nohiszen..... :blink: Edzek a szombatra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Az én Corsa-mnk nincs neve, de a rendszáma már több embernek feltünt :blink: Mert ez egy Becsületbeli ügy!!! Mackó ha arra jársz, akkor Mantához is túrj már ezt-azt! :) MÉg SzaboT corsájához se bizti hogy van cuccuk....főként vectra, fastra van...de megkérdezem, hátha tud valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Bizonyám :) Uram! :blink: Ezt a megszólítást már szeretem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mert ez egy Becsületbeli ügy!!! MÉg SzaboT corsájához se bizti hogy van cuccuk....főként vectra, fastra van...de megkérdezem, hátha tud valamit. Hagyjad, csak marhultam, már minden van, még idő is! :blink: Azért kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ezt a megszólítást már szeretem! :) Értettem, Uram! Sűrűn nem fogod hallani :blink: Eza rendszámodnak szólt :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Hagyjad, csak marhultam, már minden van, még idő is! :blink: Azért kösz. Azért ha kell valami, szólj...hátha van felénk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Azért ha kell valami, szólj...hátha van felénk. :) Most, hogy mondod, Trabiba kellene fagyálló... Sehol sem lehet kapni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts