adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 versenyálló? :lol: :lol: de mitől pusztult meg hirtelen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 még üzemképes, de ki tudja meddig. Mondjuk egy pesti utat már lehet nem bírna. Hirtelen? Hát? nem tudom, mert még most sem olyan hangos, amikor hideg, csak idővel lesz hangos. A "zakatolás" viszont mindig hallható a difitől, csak hidegen halkabb. Szóval nem tudom. Van aki korábban cserélt már váltót, van aki még nem. Nekem most fog bekövetkezni. az okok meg, hogy mitől? hát ki tudja, milyen 140e km volt előttem benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 én a Kiába öltem meg a váltót,az üresbe kattogott picit de simán végezte a dolgát utána is. de most akkor neked nem üzembiztos,jól értem? ezt miből lehet megállapítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 egy kattogó, kotyogó váltó nem üzembiztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 kuplungcserénél valami hiba nem okozhatja a váltó baját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 ennek most nincs köze a kuplunghoz, nálam meg mégf meg sem volt bontva. az a baj, hogy egy váltó jó esetben 50, és még akkor lutri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mi baja a váltódnak ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mi baja a váltódnak ? :lol: zakatol. Pedig nem mozdony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 mhoooooorgen! :lol: akinek számtech cucc kell szóljon,dögivel jönnek az alkatrészek :lol: van direktszűrő is reklám vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 nekem most szerencse kéne. Már szerelőnél a vectra. Várom a híreket a váltóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Miatyánk,ki a mennyekben vagy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Hithű ateistaként inkább nem imátkozok, mert hülyén venné ki magát, de szorítok érted, meg a váltódért. :lol: Tomi, milyen cuccod van, és még fontosabb, hogy olcsóért? :lol: Ami kellene: Slim DVD, lehetőleg író, és Backplane hozzá, ami azt a kis szar csatit alakítja át IDE-re. Bár az annyira nem fontos, hátha tudok kihozni a gyárból. Esetleg még valami 120 giga környéki laptop vinyó is érdekelne, SATA-s. Vagy Flash memória mennyibe kerül mostanság? CarPC ezerrel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 tudok kihozni a gyárból. te Sándor,figyejj mááá,kéne nekem is ez-az :lol: :lol: :lol: asztali pc-be utazunk leginkább :P :hiya: noti vinyó nem olcsó,ide átalakító nem lehet drága,ha máshol nem,számtech boltokban tuti van.sőt,szerintem hobbi-elektronikai üzletben is találhatsz :hiya: (személy szerint az ilyen technológiai dolgokban elég maradi vagyok,hiába van sata-II a gépemben,nekem csak bevált ősrégi pata vinyók kellenek ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Köszi srácok. a legrosszabb, hogy most anyum puntójával járok. Nos... mivel tudom, milyen helyzetben vannak, meg sem merem neki mondani, hogy biza ezen meg egy kinyomócsapágy csere lassan megérik. Az, hogy este a xenon után szinte semmit sem látni vele, hiába világít a lámpa, az meg megint egy fura helyzet. Piszokul hozzá lehet szokni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Inkább piszokul elszoktál tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 a jót könnyű megszokni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 A nem túl jót is, csak fanatikusnak kell lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 nyherrrtemmmmmmmmmm egy adidas kulacsot! :lol: :P ;) kösz nyuszmókom a segítséget :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2007 nyherrrtemmmmmmmmmm egy adidas kulacsot! ;) :hiya: :hiya: kösz nyuszmókom a segítséget :lol: :lol: Igazán van mit :lol: Én meg köszönöm a felajánlást :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 szasztok erre is reg jartam MACKO !!!!!! szerintem csak a difi ugrott szet, de meg nem teljesen!!!!! ez betegseg az f18 as valtonal es nincs ra magyarazat :lol: ujra kellene hezagolni a bolygomuvet mert az kattog majd ujra behezagolni a valtoba ket uj kupos csapaggyal olcsobb mint egy uj valto !!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Jó hétvégét mindenkinek először is! Hideg van! :lol: (na Sanyi mit szól ehhez! :lol: ) Tas! Köszi az infót. :lol: Az az igazság, hogy még mindig nem láttam a váltó belét, mert szerelőm "C" vágányra futott péntekre egészségileg. Remélhetőleg holnapra valamicskét rendbejön, mert váltó félig megbontva, autó mozgásképtelen stb stb Kedden még autó sem lesz nálam, mert a puntó is kell anyumnak. Szal ha akkor kell ugrálnom csapágy vagy ilyesmi miatt, akkor a lábaimra számíthatok. Jah! Tas, ha esetleg PÜ-ben kifejted pontosabban, hogy akkor mit merre hogyan, és sacc. te mire mondod anyagban Ft-ban, az sem lenne baj. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Jó hétvégét mindenkinek először is! Hideg van! :lol: (na Sanyi mit szól ehhez! :lol: ) Tas! Köszi az infót. :lol: Az az igazság, hogy még mindig nem láttam a váltó belét, mert szerelőm "C" vágányra futott péntekre egészségileg. Remélhetőleg holnapra valamicskét rendbejön, mert váltó félig megbontva, autó mozgásképtelen stb stb Kedden még autó sem lesz nálam, mert a puntó is kell anyumnak. Szal ha akkor kell ugrálnom csapágy vagy ilyesmi miatt, akkor a lábaimra számíthatok. Jah! Tas, ha esetleg PÜ-ben kifejted pontosabban, hogy akkor mit merre hogyan, és sacc. te mire mondod anyagban Ft-ban, az sem lenne baj. Köszi sza P.U. ment szerelesi utmutatassal udv Becsbol :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Sziasztok! Most műszakizott először a Corsám,és egyből sikerült áttolni a vizsgán! :lol: Persze ciki is lett volna,ha 46 ezer kilóméterrel/4 év megbukik. Maci az olajat nem felejtettem el,ha majd pontosan tudom ,mikor megyek arra,akkor előtte időben szólok.Remélem minél hamarabb meggyógyul a Vekid. Már jó régóta nálad van,nem kellene lecserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Halihó! CORSiKA! Igen, régóta nálam van, de ezut még tovább lesz. Ha így haladunk, akkor alólam kell szétesnie, mert lassan olyan sokáig kell nálam legyen, hogy megérje esetleg eladni. Olaj részemről sem felejtve. :lol: Tas! Üdv! Sajnos azonban a PÜ nem ért ide. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 khhiiicsitttt hiddeggg van :lol: megvolt az első kocsilefagyás ebben a zergeb@szó hidegben :lol: szombaton találkoztam szabot-vel,sajna csak tipikus debreceni villámtali volt,de majd legközelebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts