Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 csak azért kérdem,mert lassan aktuális lesz egy tankolás :lol: Ó, azok a régi szép idők, amikor még tankoltam! ;) vagy inkább :P. De hamarosan: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ehhh :lol: én a múltkor a metro kúton tankoltam nyíregyházán.mivel kártyám is van,így majdnem 10 forinttal olcsóbb. különbséget nem vettem észre,más kutakhoz képest. bár több helyen hallani,hogy ezek a diszkont kutak csak benzinek,nem pedig adalékolt üzemanyagok.hát ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Én az én öreg vasamba már nyomtam mindenféle szart (LUK, Tesco, Auchan, MOL, Jet, stb.) De semmi különbséget nem éreztem az úgymond minőségi kutak benzinjeihez képest. Mindegyiktől ment. Szóval én ezzel nem is igazán foglalkozom. Kicsit szerintem túl van misztifikálva ez a benzin téma. Vagy az én autóm túl igénytelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Én az én öreg vasamba már nyomtam mindenféle szart (LUK, Tesco, Auchan, MOL, Jet, stb.) De semmi különbséget nem éreztem az úgymond minőségi kutak benzinjeihez képest. Mindegyiktől ment. Szóval én ezzel nem is igazán foglalkozom. Kicsit szerintem túl van misztifikálva ez a benzin téma. Vagy az én autóm túl igénytelen... tesco-jet nekem negatív tapasztalat,tescotol mint már sokszor írtam,80 km/h volt a végsebesség ötödikben,a jetesből meg többet fogyasztott a Kia. MOL meg adalékolt volt,konkrétan vízzel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 kinek a Pap, kinek a paplan. :lol: Nekem mol-ostól még egyszer sem volt baja a gépnek. Igaz, mástól sem. Többnyire 1 kúton tankolok, mert ott "1000 éves" ismerősöm dolgozik, és még 1x sem vertek át. Amúgy múltkorában, még szabi alatt 1x tankoltam a Nyíradony után lévő LUKoil-nál. Olcsó is volt, meg akkor írt olyanokat a bc, hogy remkm 940 km.... Persze ahogy haladtunk, ez csökkent, de nem volt rossz benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 jó ez a maxabo reklám itt a Gombos körein belül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Sziasztok! A tankolás az szerintem nagyon eccerű dolog.Mindenki a lakásához legközelebb eső kutat tartja a legjobbnak /lásd Mackó a Molt/ .Én ezért tankolom a baromi drága OMV-t. Ha van 4-5 ft különbség a kutak közt de a drágább közelebb van akkor ki lehet számolni megéri-e az olcsóbbhoz járni.Hangsúlyozom nem esetenkénti tankolásról beszélek, hanem a rendszeres heti vagy épp havi tankolás. Bár én elég furcsa helyzetben vagyok mert a Kassai út-tól a Köntösgát sor-ig va OMV, ESSO,MOL,mégegy OMV, és Shell is . Szóval válogathatok mint a tyúkanyó a kendermagban.De az biztos,hogy mindenkinek a saját tapasztalatára kell hagyatkoznia, mert márkán belül is nagy eltérések lehetnek, aztán a vezetési stílus sem mindegy és ugyanazon kút ogyanolyan üzemanyaga is lehet eccer jó máskor meg kaka. ui:Bocs hogy ritkán vagyok itt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 ui:Bocs hogy ritkán vagyok itt... el van nézve,remélem nincs semmi gond :lol: amúgy meg jó-jobb reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mára is jó reggelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 reggelnek reggel,na de jó?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Megjött a fizu, hogyne lenne jó??!! :lol: Van egy kis feles időm, gondoltam bekukkantok már, mi a téma errefelé. Kicsit meglepődtem a hirtelen felmelegedésen, a pakoláshoz én is csatlakoznék, mert nálam is van mit kidobni. Nyuszi, ha kell én is fújom a felhőket Sanyival, csak jobb kedved legyen! Sanyi, hogy tudod a 6 személyiségedet egy testben tartani? Nehogy úgy járj, mint az Identity című filmben (a magyar címe nem ugrik be)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Tomi,tőled még várok egy választ,tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 sziasztok! Csatlakoznék Corsikához Jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Szép napot! Tomi! Corsika! Mikor jártok akkor erre? Tomi! a szombat akkor jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 jaj de várom már a 15 órát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Na öröm és bódottá... az asztali pc-n úgy tűnik, meghalt a táp. :lol: holnap I_S mélyebben belenéz. Remélem "csak" ennyi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Én az én öreg vasamba már nyomtam mindenféle szart (LUK, Tesco, Auchan, MOL, Jet, stb.) De semmi különbséget nem éreztem az úgymond minőségi kutak benzinjeihez képest. Mindegyiktől ment. Szóval én ezzel nem is igazán foglalkozom. Kicsit szerintem túl van misztifikálva ez a benzin téma. Vagy az én autóm túl igénytelen... Ez tmost nem mondod komolyan, ez most olyan, mintha sörből is mind1 lenne, mit iszol. (vagy nem?) :-)) A köcsög részegek mindig aszongyák minegyaz, csak üssön. Hát én bizám nem szégyellem, és megkérem a kedvelt márkámat, bárhol is vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ez tmost nem mondod komolyan, ez most olyan, mintha sörből is mind1 lenne, mit iszol. (vagy nem?) :-)) A köcsög részegek mindig aszongyák minegyaz, csak üssön. Hát én bizám nem szégyellem, és megkérem a kedvelt márkámat, bárhol is vagyok. Teljesen komolyan mondtam! Dől az olaj orrán száján. Most miért a benzinnel szarozzak? :lol: Különben is, már keresek egy 2.4-es motort. :lol: A benzin lehet mindegy, de sörből válogatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Különben is, már keresek egy 2.4-es motort. :lol: te nem vagy normális :lol: :lol: legalább egy működő autód legyen már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 te nem vagy normális :lol: :lol: Ezt eddig is tudtuk. ) Hé, valamit hiányoltam. Jóóóreggeleeeeelt! Ez a te szöveged. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 változnak az idők..már nem úgy van,mint fiatal koromban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na hello ifjúság, képzeljétek el van törve a lábam...de kb két hete már úgy járok rajta....szal se vezetés, se semmi...ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 ...szal se vezetés... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na hello ifjúság, képzeljétek el van törve a lábam...de kb két hete már úgy járok rajta....szal se vezetés, se semmi...ez van... Ezt meg hogy a picsába hoztad össze? Ráadásul két hete? És eddig fel sem tűnt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ezt meg hogy a picsába hoztad össze? Ráadásul két hete? És eddig fel sem tűnt? hát ha a feltűnés fájdalomban is mérhető...de hát hiába mondtam neki... nem lövöm le a"poént",majd nyuszi elmondja,de én még ilyet nem láttam. azért vezetni tud még így is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts