Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nállatok... Itt nagyon borús a idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nállatok... Itt nagyon borús a idő. komoly?akkor nem mosunk ma kocsit...biztos ami biztos :lol: köszi a ppst, azért a "végét" hiányoltam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 A végét megtalálod bármelyik alsóban. :lol: Persze, érhetnek így is meglepetések! :lol: Rég hallottam felőled, nagyon csendben vagy. Gondoltam, kis vidámság nem árthat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 A végét megtalálod bármelyik alsóban. :lol: Persze, érhetnek így is meglepetések! :lol: Rég hallottam felőled, nagyon csendben vagy. Gondoltam, kis vidámság nem árthat. ;) Ért is már nem egyszer... :P :lol: Sokat kellett dolgozni mostanság, túlóráztam sokat, és még most kezdődik a hajtás, no meg otthon már/még nincs net, így maradna a munka közbeni netezés, amit viszont nem mindig enged az idő. Röviden ennyi. Vidámság, nos hát az tényleg nem árt, ha sikerül a felhőket elfújnom, kacagok én ne félts :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Bár asztmás a tüdőm, de ha ezen múlik a jókedved, picit fújok én is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Bár asztmás a tüdőm, de ha ezen múlik a jókedved, picit fújok én is. :lol: Azt hiszem a "tüdőmmel" nincs gond :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Azzal biza az égegyadta a világon semmi, ez tény! :lol: Csodájára járnak az ország minden tájáról! (Túrkeve, Gödöllő, Kecskemét, Veresegyháza, Tatabánya, Székesfehérvár... Ja, hogy ez mind egy ember?????????? :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Azzal biza az égegyadta a világon semmi, ez tény! :hiya: Csodájára járnak az ország minden tájáról! (Túrkeve, Gödöllő, Kecskemét, Veresegyháza, Tatabánya, Székesfehérvár... Ja, hogy ez mind egy ember?????????? :lol:) :lol: :lol: :P ;) Elég ha írsz, nem kell fújnod, ezzel máris előcsalogattad a napsugarat :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 (Túrkeve, Gödöllő, Kecskemét, Veresegyháza, Tatabánya, Székesfehérvár... Ja, hogy ez mind egy ember?????????? :lol:) Tudat alatt pont 6 hely... Ezek szerint hatökör vagyok? :lol: (Csakis nemleges válaszokat várok! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 csak egy pillanatra nem figyelek,és már gatyában turkáltok,ejnye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ne aggódj, ha a tiéd lett volna, biztos észrevetted volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Andinak meg van engedve! De ha te teszed..... Fúúúúúúúj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ne aggódj, ha a tiéd lett volna, biztos észrevetted volna... :lol: na most nem írok semmit :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Andinak meg van engedve! De ha te teszed..... Fúúúúúúúj! :lol: szóval ennyi volt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 na most nem írok semmit :lol: :lol: :lol: Akkor ez mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Akkor ez mi? :lol: kommentnövelés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 szóval ennyi volt? :lol: :lol: El se kezdődött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ajajjjjjjj, melegszik a helyzet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ajajjjjjjj, melegszik a helyzet :lol: folyton túlfűtesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ajajjjjjjj, melegszik a helyzet :lol: Tudod, jön a tél, kellenek a fűtőtestek! :lol: UI: Tomi, hiába nézed az Online listát, én nem vagyok rajta, de itt vagyok! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 ejha! mi folyik itt? ha már turkálás... holnap lomtalanítás.... asszem kellően kitakrítottuk az udvarunkat, lesz mit elvinniük az AKSD-seknek. Persze a javát már mások is túrták. pl. egy aljas csapat csak kiterítette az utcára az egészet, de semmit sem vitt el. a kupacról annyit, hogy fél órán át szedtük utána össze, 4-en, hogy megint egyben legyen. (a java az udvaron lévő kb. 5*4 méteres alapterületű, plafonig pakolt műhelyből jött ki, amiben most táncolni is lehetne.... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nekem is ki kellene már pakolni ezt a kis izét a lépcső alatt. Van benne két olajteknő, egy behalt olajszivattyú, két ülés, meg minden lófütty, ami kikerült a Rekordból, de nem ment bele a Mantába. Ki kellene őket dobni, de hátha kerül még hozzám E rekord. Nállam nem lehet tudni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Azt hiszem a "tüdőmmel" nincs gond :hiya: :lol: :lol: ;) guten morgen :P totál kipihenten ébredtem....de már elmúlt :lol: :hiya: nem tudjátok,benzinár-emelés lesz mostanság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Miért ne lenne? Az mindíg van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 csak azért kérdem,mert lassan aktuális lesz egy tankolás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts