adorjant Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 kocsit mostam,szóval ha jól tudom esni fog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Jobb vagy, mint Aigner Szilárd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Elárulok egy titokot: okos lesz az autó. Dinivel vadászunk erősen CarPC cumókat Ebay-ről. :lol: Tavaszra sikerül elérnem, hogy az autóm okosabb lesz, mint KITT. Gombnyomásra idul, gombnyomásra zár, ablakot felhúzza, a riasztó nem csak visít a nagyvilágba, de üzenetet is küld a kulcstartóra, hogy mi is történt, 8''-os monitoron tudom nézni, épp hol tévedek el (IGO), lesz videózás, tévézés, rádiózás, játszás, netezés (mindez érintő képernyőn). Ja, és már csak két autó van az enyém előtt a műhelyben, aztán gurulunk lefele. :lol: A jövőhéten érkezik meg a gyanta, és az üvegszálas paplan, a lemez cuccok meg megvannak már lassan két éve. A héten a sárvédőket gyantáztam, tanulom kifele a szakmát. Igazából csak pasztáztam, és görgőztem, a kikenést még Fikusz csinálta, de jól haladok. :lol: Szóval kezdek tűkön ülni, na! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hajrá Sanyi! Már várom a KITT bemutatóját! Roliról tudsz valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Semmit. Augusztus óta nem tudok róla. De hamarosan felhívom. Egyrészt nagyon hiányzik a hangja (és ő maga is), másrészről elhoznám a Senatort. Ki tudja, lehet, jövőre indul a Manta zwei projekt. :lol: Mindenesetre az alvázszám és a rendszámok nagyon kellenének, mert ki kellene már vonatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Elárulok egy titokot: okos lesz az autó. Dinivel vadászunk erősen CarPC cumókat Ebay-ről. :lol: Tavaszra sikerül elérnem, hogy az autóm okosabb lesz, mint KITT. Gombnyomásra idul, gombnyomásra zár, ablakot felhúzza, a riasztó nem csak visít a nagyvilágba, de üzenetet is küld a kulcstartóra, hogy mi is történt, 8''-os monitoron tudom nézni, épp hol tévedek el (IGO), lesz videózás, tévézés, rádiózás, játszás, netezés (mindez érintő képernyőn). Ja, és már csak két autó van az enyém előtt a műhelyben, aztán gurulunk lefele. :lol: A jövőhéten érkezik meg a gyanta, és az üvegszálas paplan, a lemez cuccok meg megvannak már lassan két éve. A héten a sárvédőket gyantáztam, tanulom kifele a szakmát. Igazából csak pasztáztam, és görgőztem, a kikenést még Fikusz csinálta, de jól haladok. :lol: Szóval kezdek tűkön ülni, na! :P Huhh de felvitte az isten a dolgodat :-)) Ezt a paplanozós gyantázós dolgot nekem is megmutathatni vki. (Bár dolgoztam ien helyen, mint fényező, de nem nagyon engedtek a közelébe) Bár a célom az volt, hogy kitanuljam. Nem az, hogy éjjel nappal gitteljek, csiszoljak. Hogy akár egy iet, : Például vagy egy iet autóóóóóóóóóóóó meg tudjak csinálni. Szabotnak: Tisztelt Uram! Kérjuk, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, és hozzon magával székletmintát. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá! Üdv : Üzemorvosi Labor Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Srácok, a céggel szervezzük Az igazi Da Vinci című kiállítás megtekintését, 20 fő felett már igen jutányos áron lehet megtekinteni(1800FT), ha van kedvetek velünk tartani vetetek nektek is jegyet, csak időben szóljatok. Ha valaki megveteti, és lemondja, nem tudom visszafizetik e a pénzt. Előreláthatóan csütörtöki nap, este 7 óra, lehet, hogy a jövő hét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 részemről kilőve. éjjeles leszek, így necces az időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 az igazi da vinci? még él?????? :P mehetünk :lol: amúgy meg rigófüttyös szép jó reggelt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Szaisztok! Jóreggelt OPELESEK! Hol van a rigófütty? Akkor ez azt jelenti, hogy csütörtökön páran jöttök Pestre? Én aznap megyek Újfehértóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ez a kiállítás Debrecenben van, a Kölcseiben. Oda mennek Nyusziék Gyuri. :lol: én is mennék, de hát nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Srácok szomorúan láttam, hogy az iwiwes oldalunkat senki nem kezeli. Többen jeleztétek, hogy figyelitek majd, kértem azt is, hogy ha mégsincs idő szóljatok. Így akkor ismét él a kérdés, ki az aki újfent elvállalja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 londonba hívtak dolgozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Még mindig jobb ,mint Kambodzsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 ez kétségtelen :lol: de jó nekem itt félpénzen,Magyarországon,amíg boldog vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ha neked a Londonihoz képest félpénz a fizud, az jó lehet. :lol: ,akkor én sem mennék el a helyedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 a félpénz csak egy szófordulat volt. amúgy nem annyi,nem panaszkodom,persze még igyekszem ezen pozitív irányba változtatni :lol: veletek mi újság? egyre ritkábban látunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Én szívesen kimegyek veled, ha nekem is szerzel melót.Angolul is tudok néhány szót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 iccoké iccórájt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 . veletek mi újság? egyre ritkábban látunk! Mint mindenkit itt a fórumon..... Felváltva dolgozunk mind a ketten,örülünk,ha úgy be tudjuk osztani az időnket,hogy valaki mindig itthon tudjon lenni a gyerekkel.Iskolába vinni -hozni stb...A szabi meg már majdnem elfogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 De jó neked! :lol: Én meg pont azzal szívok, hogy még mindíg rengeteg a szabim és elzavarnak, mikor én nem is akarok menni. Elvégre pihentem nyolc hónapot! de van jó oldala is a dolognak: fel tudok járni a műhelybe, és hamarabb sorra kerül az én autóm! Viszont boldog SzülinapoT SzaboT! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Elárulok egy titokot: okos lesz az autó. Dinivel vadászunk erősen CarPC cumókat Ebay-ről. :lol: ... Szóval kezdek tűkön ülni, na! :P :lol: Sanyi, neked ilyen lesz??? Neked, akinek a szivargyújtó is felesleges elektronika??? Nem hiszem el, hogy ezt te írtad. Köszi a jókívánságokat! Iwiw-et kihagynám. Elég keveset vagyok gép előtt (az oldal is csak lassan frissül). Mostanában többet fogok Db-be járni. Ancsa (barátnőm) Db-be jár 2 hetente suliba és szoktam érte menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 :lol: Sanyi, neked ilyen lesz??? Neked, akinek a szivargyújtó is felesleges elektronika??? Nem hiszem el, hogy ezt te írtad. Hát igen, elsőre meglepő, hiszen számomra még a hifi is felesleges, eddig sem igazán hiányzott. :lol: De cimborával eldöntöttük, hogy ikreket csinálunk kicsi és nagy Mantából egyaránt (az én fekete-arany fényezésemet már mutattam, az övé pedig ilyen lesz). És ő a belterébe mindenképp DVD lejátszót, és TV-t akart. Én meg gondolkodtam. Ha már egyszer informatikus vagyok, akkor nehogymár ennyinél megálljak! Ráadásul használt cumókból összelapátolva nagyjából ugyanannyiba kerül, és jóval többre használható. És az sem mellékes, hogyha megyek újra Franciországba, vagy bárhova máshova, akkor az utasaim nem unatkoznak úgy, mint most. Elvégre a Mantát direkt túrázgatni vettem, jó hosszú utakra. Ja, és a lényeg: a számítógép már megvan, 111 Euróért. 2.4 P4, 512 Mb RAM, 80 Gb HDD (ezen kicsit segíteni fogok :P), a cégtől pedig már kihoztam egy Slim DVD backplane-t, úgyhogy lesz DVD író is ;). Úgyhogy most azon gondolkodom, hogy a motoromat a processzorhoz kellene igazítani. Azaz 2.4-es procihoz 2.4-es motor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én csak ámulok, és bámulok :lol: , kivel mik történnek mostanság, én meg....inkább meg sem szólalok.De legalább a nap süt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts