Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Mondom én, hogy ez az én időm. :wacko: Most mondogathatom mindenkinek, hogy ez még nem is hideg. Aztán majd jön Mackó (akinek mellesleg inkább téli álmot kellene aludni :lol:), és azt mondogatja, hogy mikor lesz már tavasz? :D Ez a szokásos őszi/téli/tavasz elejei játékunk. :lol:

Dehogynem szokványos! Október közepétől. :)

:o Nekem ezzel most semmi bajom. Majd ha jönnek a mínuszok. Azokat kevésbé szeretem, mert lehet jégoldózni, "lehet" csúszkálni...

Reggeli bemelegítésnek Bencével voltam fogorvosnál. Meglepően nyugodtan viselte, hogy az túrkál a szájában, és fúr egy lyukat a rossz fogába. :unsure:

2 csepp könny volt, ami a reakciója volt. Tavaly Lacus ezt olyan szinten nem bírta, hogy 2-en kellett fogjuk a székbe, a doki meg ujjvédőben matatott a szájában.

Megosztás:

...doki meg ujjvédőben matatott a szájában.

Látom, a dokik mindenre fel vannak készülve! :lol: Lacust meg kutyának nevelitek? :unsure: "Lacika, harap!" :wacko: Szegény postás bácsi! :)

(Mellesleg ismerem a dolgot, engem minden szurinál hárman fogtak le, pedig ovis voltam. Aztán egyszer apu vitt oltásra, és semmi balhé nem volt. Anyám csak lesett utánna. Hiába, apám igazi üzletember. Oltás előtt azt mondta, ha nincs hiszti, lesz kisautó. :lol:)

Megosztás:

trüKKel,három K nem állhat egymás után,nyelvtanilag

Itt most álljunk meg egy szóra! :wacko:

Sziasztok Opelesek!

Aki látni akar egy világszámot, az holnap 13:00 környékén tébláboljon az új városháza környékén. Egy bordó Opeles fog arra járni talpig hülyében, majd onnan átvonul a Szt. László templomba. Onnan meg nem tudom hova, de barátnővel, úgyhogy mindegy... :unsure:

Megosztás:

amíg van szőlő a tőkén

de bor meg lesz a pincében aztán is, csak gondoltam viszonylag normális időben kéne még, hogy esetleg az erdőben is lehessen sétálni

Szőlő, ha nem szedik le, akkor még novemberben is van a tőkén, max. mazsola szerű akárminek néz ki. :unsure:

Sétálni jó melegen felöltözve is lehet az erdőben. :wacko:

Azért kérdeztem, hogy mikorra tervezték mondjuk Berlináék a szüretet, ha ők szüretelnének. Vagy nem tom.

Itt most álljunk meg egy szóra! :lol:

Sziasztok Opelesek!

Aki látni akar egy világszámot, az holnap 13:00 környékén tébláboljon az új városháza környékén. Egy bordó Opeles fog arra járni talpig hülyében, majd onnan átvonul a Szt. László templomba. Onnan meg nem tudom hova, de barátnővel, úgyhogy mindegy... :lol:

Grétsi Tamás tanár úr!

hmmm. Akkor ez most azt akarta jelenteni, hogy holnap aki tud, 13.00-kor legyen belvárosban?

Hinnye... holnap már ebédre elígérkeztünk anyumékhoz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.