Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Dehogynem szokványos! Október közepétől. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Mondom én, hogy ez az én időm. :wacko: Most mondogathatom mindenkinek, hogy ez még nem is hideg. Aztán majd jön Mackó (akinek mellesleg inkább téli álmot kellene aludni :lol:), és azt mondogatja, hogy mikor lesz már tavasz? :D Ez a szokásos őszi/téli/tavasz elejei játékunk. :lol: Dehogynem szokványos! Október közepétől. :) :o Nekem ezzel most semmi bajom. Majd ha jönnek a mínuszok. Azokat kevésbé szeretem, mert lehet jégoldózni, "lehet" csúszkálni... Reggeli bemelegítésnek Bencével voltam fogorvosnál. Meglepően nyugodtan viselte, hogy az túrkál a szájában, és fúr egy lyukat a rossz fogába. :unsure: 2 csepp könny volt, ami a reakciója volt. Tavaly Lacus ezt olyan szinten nem bírta, hogy 2-en kellett fogjuk a székbe, a doki meg ujjvédőben matatott a szájában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 ...doki meg ujjvédőben matatott a szájában. Látom, a dokik mindenre fel vannak készülve! :lol: Lacust meg kutyának nevelitek? :unsure: "Lacika, harap!" :wacko: Szegény postás bácsi! :) (Mellesleg ismerem a dolgot, engem minden szurinál hárman fogtak le, pedig ovis voltam. Aztán egyszer apu vitt oltásra, és semmi balhé nem volt. Anyám csak lesett utánna. Hiába, apám igazi üzletember. Oltás előtt azt mondta, ha nincs hiszti, lesz kisautó. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 akkor ezt az ígéretét mostanában is tarthatja,azért van annyi autód :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Ígértem én akkor mindent Lacusnak... Ő ilyen természetű, makacs, és hisztis. Bence pont az ellentéte. Lacus a játékokat is amortizálja, Bence meg óvja őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Itt is Boldog szülinapot kívánok Lujdzsi! Vasárnapot meg intézd el. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Akkor lészen valami abból a szüreti mulatságból?"lassan" konkretizálni kellene, mert a végén nélkülünk szedik le az összes termést :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 időpontyilag meddig jó még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 időpontyilag meddig jó még? amíg van szőlő a tőkén de bor meg lesz a pincében aztán is, csak gondoltam viszonylag normális időben kéne még, hogy esetleg az erdőben is lehessen sétálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 én üvegből is szeretem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 én üvegből is szeretem :unsure: a szőlőt üvegből?nem nehéz azt úgy kienni?????? :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 megoldom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 megoldom :wacko: na akkor ezt majd meg is mutathatnád, és akkor ez lenne az esti világszám :unsure: de nem ám nagyszájúúúú üvegből Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 egy ravasz trükkel,cseppfolyós állapotban fogyasztom :unsure: a ravasz trükköt borkészítésnek hívják :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 egy ravasz trükkel,cseppfolyós állapotban fogyasztom :wacko: a ravasz trükköt borkészítésnek hívják :lol: :unsure: trükkel...vagy trükk-kel vagy trükk-el vagy hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 trüKKel,három K nem állhat egymás után,nyelvtanilag Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 trüKKel,három K nem állhat egymás után,nyelvtanilag azt tudom, azért kérdeztem.meg azért, hogy valamibe belekössek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 esetleg a cipődbe béjbeeee,nem belém :wacko: na hol az a bor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 trüKKel,három K nem állhat egymás után,nyelvtanilag Itt most álljunk meg egy szóra! :wacko: Sziasztok Opelesek! Aki látni akar egy világszámot, az holnap 13:00 környékén tébláboljon az új városháza környékén. Egy bordó Opeles fog arra járni talpig hülyében, majd onnan átvonul a Szt. László templomba. Onnan meg nem tudom hova, de barátnővel, úgyhogy mindegy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 esetleg a cipődbe béjbeeee,nem belém :lol: na hol az a bor :unsure: én csak annyit mondok Ouzoooooooooooooo :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 én csak annyit mondok Ouzoooooooooooooo :unsure: én meg csak annyit,hogy tekilááááááááááá :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 amíg van szőlő a tőkén de bor meg lesz a pincében aztán is, csak gondoltam viszonylag normális időben kéne még, hogy esetleg az erdőben is lehessen sétálni Szőlő, ha nem szedik le, akkor még novemberben is van a tőkén, max. mazsola szerű akárminek néz ki. :unsure: Sétálni jó melegen felöltözve is lehet az erdőben. :wacko: Azért kérdeztem, hogy mikorra tervezték mondjuk Berlináék a szüretet, ha ők szüretelnének. Vagy nem tom. Itt most álljunk meg egy szóra! :lol: Sziasztok Opelesek! Aki látni akar egy világszámot, az holnap 13:00 környékén tébláboljon az új városháza környékén. Egy bordó Opeles fog arra járni talpig hülyében, majd onnan átvonul a Szt. László templomba. Onnan meg nem tudom hova, de barátnővel, úgyhogy mindegy... :lol: Grétsi Tamás tanár úr! hmmm. Akkor ez most azt akarta jelenteni, hogy holnap aki tud, 13.00-kor legyen belvárosban? Hinnye... holnap már ebédre elígérkeztünk anyumékhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 én csak annyit mondok Ouzoooooooooooooo :wacko: én meg csak annyit,hogy tekilááááááááááá :lol: :) :o Álmodoztok itt a sok alkoholról, én meg már meguntam, annyit sikrült már látnom alkoholt! :lol: most is csak 3-4ezer litert...99,9%-osat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 azt tudom, azért kérdeztem.meg azért, hogy valamibe belekössek... :unsure: Jön a hideg. Köss pulóverbe! :wacko: én meg csak annyit,hogy tekilááááááááááá :lol: :) :o Én meg röviden és tömören három betűbe beletaposom a mondandómat: S Ö R. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 személy szerint én elég régen ittam alkoholt,mondjuk akkor nem kifejezetten keveset :unsure: bor volt ráadásul :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts