adorjant Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 tudok titkot tartani :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Sziasztok ! Jelentem hazaérkeztem nyugateurópai körutamról. Rotterdam kib....messze van de szép hely és az odavezető út se semmi. Nem nyaralás volt csak munka. :lol: Ezeknél az osztrákoknál és németeknél nincs más út csak autópálya :unsure: A csaj a GPS -ben csak azt hajtogatta állandóan hogy tarts jobbra majd hajts le az autópályáról, menny 200 métert majd hajts fel az autópályára. :lol: Ja és a németeknél ingyér mehetsz a hollandoknál ugyannennyiért még ki is vann éjjel világítva a pálya. Hogy csinálják??? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Napsütéses, rigófüttyös szép jó reggelt mindenkinek! Az előbbivel találkoztam, az utóbbival nem, de lehet rá esélyem, mert az egyik főnököm vezetékneve Rigó. :unsure: Az elmúlt napok eseményei röviden: - Tegnap megjött a céges mobilom. :wacko: - Végre látom az alagút végét a házfelújító projekt első fázisában. - A kocsi kívül-belül koszos és nincs időm kitakarítani. :lol: - Holnap szabin leszek (mondjuk attól melózok, csak nem a cégnél). Amúgy jó kedvem van és végre indulunk reggelizni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 majd ki csattansz a boldogságtól ebben a kommentben,örülök! és jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 majd ki csattansz a boldogságtól ebben a kommentben,örülök! és jó étvágyat! Jaja és köszi, megvolt! A boldogságnak megvan az oka, de majd személyesen vagy msn-en. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 máris megyek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Voltatok a motorkiállításon? Szép kis csodák voltak. Bár elgondolkodtató, hogy megérte-e az 1600ft-ot. Nem bántam meg. Főleg, hogy fotózkodhattam a T100zal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 jóóó reggelt! 6,5 fok reggel..lassan lehet leporolni a téligumikat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hö-hö-hö! :wacko: Most jön el az én időm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ha már száraz aszfalton nem megy,mi? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Miiicsodaaaa? Nekem ne menne? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 persze-persze,azért várod már annyira a telet :wacko: szólj majd Tamás báttyádnak,azt megmutatja hogy kell ezt csinálni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 persze-persze,azért várod már annyira a telet :lol: szólj majd Tamás báttyádnak,azt megmutatja hogy kell ezt csinálni :unsure: Nem kapod el a kocsiját....a tiéddel meg.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ne pontozz,hanem fejezd be a mondatot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ne pontozz,hanem fejezd be a mondatot :wacko: Nem kapod el a kocsiját úgysem.Így jó????? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Nem kapod el a kocsiját úgysem.Így jó????? :lol: :) hát olyan mákdarálóval amúgy is mit kezdenék [legyintős smile] :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Savanyú a szőlő, mi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 hát olyan mákdarálóval amúgy is mit kezdenék [legyintős smile] :unsure: :wacko: :lol: Tamástamás. kibúlyhatnál már a pelusból. Vkinek ez jó, valakinek meg az. Vki szereti, ha az autója ki van fizetve, valaki meg csak az új autó presztizsértéke miatt bármit megvesz, csak hogy többnek érezze magát, mint ami. Az én önbizalmamnak is jót tenne egy Subaru Tribeca, vagy egy fentebb linkelt Triumph, nadehát nem csak erről szól az élet :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hagyjad Endlos, ez a kettőnk párharca! :wacko: Nem kell komolyan venni sem engem, sem Tamást. Egyszerűen nem tudjuk egymást mással szórakoztatni itt, csak a faros-orros, új-régi vitákkal. Nem is viták ezek, csak csipkelődések. De én csípem a nagyobbat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Hagyjad Endlos, ez a kettőnk párharca! :lol: Nem kell komolyan venni sem engem, sem Tamást. Egyszerűen nem tudjuk egymást mással szórakoztatni itt, csak a faros-orros, új-régi vitákkal. Nem is viták ezek, csak csipkelődések. De én csípem a nagyobbat! :lol: az addig ok,hogy csíped a nagyobbat,de nem félsz tőle? :wacko: :unsure: (nem kell válaszolni :) ) endlos,ne aggódj piciny lelkem miatt,csak szórakozunk az úrral,semmi több :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Nem nekem való ez a hideg... :unsure: Fáztunk reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Mondom én, hogy ez az én időm. :unsure: Most mondogathatom mindenkinek, hogy ez még nem is hideg. Aztán majd jön Mackó (akinek mellesleg inkább téli álmot kellene aludni :wacko:), és azt mondogatja, hogy mikor lesz már tavasz? :lol: Ez a szokásos őszi/téli/tavasz elejei játékunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 én szeretem az ilyen időt :unsure: és elsősorban nem autós szempontból,kedves Sándor :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Én is pont az ilyet szeretem. Ősz eleje, tavasz eleje. A nyár csak stírölni jó, izzadni gyűlölök, a színem meg nem érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 detto. nyáron meg 20-25 fok legyen,azt kész :unsure: ma reggel 4,5 fok volt...azért ez nem annyira szokványos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts