Endlos Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Úgy van ! No comment! Navárjunkacsak, most miről van szó? Amiket az aláírásba beraktam, azokat azonnal töröltem is, tán 5 percig voltak fennt. Mit kell még törölnöm? Vagy csak elkéstél kicsit Lujdzsi a beszólással? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 szép napot! :unsure: Tomi! ennyire sok a meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Navárjunkacsak, most miről van szó? Amiket az aláírásba beraktam, azokat azonnal töröltem is, tán 5 percig voltak fennt. Mit kell még törölnöm? Vagy csak elkéstél kicsit Lujdzsi a beszólással? :-)) amit kellett,már kitörölted,köszi. Lujdzsi csak később reagálta le :unsure: és üdv az elveszett báránynak :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ennyire sokmindent csinálok. Bent több a meló, e maitt ritkábban tudok felmenni a netre (ez látszik azon is, hogy ritkábban vagyok msn-en). Otthon meg keveset vagyok, ha igen, akkor meg nem gép előtt. Azért még élek, és nem felejtettelek el titeket. :unsure: Most, hogy sikerült véggolvasni, így már hozzá is fogok szólni dolgokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 ...üdv az elveszett báránynak :wacko: Gondoltam beeeenézek egy kicsit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Gondoltam beeeenézek egy kicsit. :lol: :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Gyerünk Tomi! iiiiirjál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Most, hogy sikerült véggolvasni, így már hozzá is fogok szólni dolgokhoz. áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure: ez a titkár feladata :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 áááááá a 2 nem feltételezi egymást....én csak irok nem olvasok :wacko: ebből lesznek az ehhez hasonlóan értelmes hozzászólások.... :unsure: Akkor az ég óvjon mindenkit bíró Bíró Gellérttől. Nem olvassa az ügyeket, csak ítélkezik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Esik. Nem szép, de ez van. Jobb, mint ha fagyna is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni... Az jó lehet. :unsure: Nézd meg, hogy nincs-e ráégett macska a blokkon, mint havernak volt. Neki is szgos volt a kocsi. Már többször is kitakarította, de hiába. Mígnem egyszer benézett a motortérbe is. Nem volt szép látvány és munka sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Itt is! Pedig ma ki akartam takarítani a vectrát... a srácok valami bónuszt eldugtak benne... és kezd szagosodni... ugyan,csak a wunderbaum romlott meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Az jó lehet. :wacko: Nézd meg, hogy nincs-e ráégett macska a blokkon, mint havernak volt. Neki is szgos volt a kocsi. Már többször is kitakarította, de hiába. Mígnem egyszer benézett a motortérbe is. Nem volt szép látvány és munka sem... akkor gondolom a cicc-ciccc,cicuskám se hatott :lol: :unsure: még jó hogy reggelizek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ugyan,csak a wunderbaum romlott meg :) Vagy a Wunderbacon avasodott meg. :o akkor gondolom a cicc-ciccc,cicuskám se hatott :wacko: :unsure: még jó hogy reggelizek :D A macsek fele rá volt égve a blokkra, a másik fele oszlott. Szerinted hatott a cicc? :lol: Jó étvágyat! Asszem én is lépek enni valamit. Tegnap kimaradt a vacsi. Mondjuk megérte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Vagy a Wunderbacon avasodott meg. :wacko: A macsek fele rá volt égve a blokkra, a másik fele oszlott. Szerinted hatott a cicc? :unsure: Jó étvágyat! akkr utána próbálta vígasztalni,hogy jajjjj Cirmi,ne lógasd már az orrod :lol: amúgy köszi :lol: mit csináltál vacsi helyett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Bocsánat (kicsit) elvoltam tünve, úgy néz ki végre helyre állt a rend, úgy mint itthon és a melóban is most már remélem vagyok leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 motortérben biztos nincs, meg kívülről nem érződik... belül van a bűnös... csak nem találjuk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szia Gyuri! Örülök, hogy minden helyreállt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Bocsánat (kicsit) elvoltam tünve, úgy néz ki végre helyre állt a rend, úgy mint itthon és a melóban is most már remélem vagyok leszek. üdv! ezer éve!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 üdv! ezer éve!! Azért nem vok oly öreg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azért nem vok oly öreg!! de még lehetsz :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 de még lehetsz :wacko: :unsure: ááá ha így folytatom akkor csak kb. 70 év Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 mit csináltál vacsi helyett? :wacko: Az titok! :lol: Szia Gyuri! Csak elkezdünk ismét gyűlni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts