mackosajt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hazaértünk! Lajosok! Boldog névnapot utólag is. Sajna tegnap gondolkodni sem volt erőm, nemhogy névnapi köszöntőket írni... és sajna nem a piától. 1xű fáradtság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Ott fentebb van egy picinyke probléma! Endlos az a hozzászólás amit bemásoltál honnan van? Mert én nem írtam semmi ilyesmit. Sőtt teljesen távolállnak tőlem az ott használatos kifejezések. Vagy esetleg valaki beleszerkesztett az általam írt dolgokba? Hmmm.. nagyon furcsa. Mackó Te mint moderátor jó lenne ha utána járnál ennek mert ez nem tul ízléses, ha valakinek a mondanivalóját átszerkesztve bemásolja valaki. Köszönöm . :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 szerintem arról van szó, hogy Endlos már megint átgyúrta az idézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Nem kellene mert ezért nagyon be tudok rágni.Ha véleménye van írja a saját neve alatt , ha hülyeséget írok szóljon hozzá de ne szerkessze meg a mondandómat mert azért ölök. Bocsi a hangnemért de most nagyon berágtam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 őőő... már bocsánat de ez tényleg nem túl kultúrális ... khmmm .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Mackó majd azért mesélsz a BW-ről ?Mert az előzetes tervek ellenére sajnos csak nem jutottam el oda , pénteken volt egy kis dirrdurranó meg bummbele és nem sok hagulatom volt volánmögé ülni a hétvégén. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 majd mesélnek a többiek. Igaz nekem nem sok szórakozás volt, de legalább hasznosnak éreztem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hűűűű ez nemsemmi átszerkesztés volt valóban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ott fentebb van egy picinyke probléma! Endlos az a hozzászólás amit bemásoltál honnan van? Mert én nem írtam semmi ilyesmit. Sőtt teljesen távolállnak tőlem az ott használatos kifejezések. Vagy esetleg valaki beleszerkesztett az általam írt dolgokba? Hmmm.. nagyon furcsa. Mackó Te mint moderátor jó lenne ha utána járnál ennek mert ez nem tul ízléses, ha valakinek a mondanivalóját átszerkesztve bemásolja valaki. Köszönöm . :unsure: Aszittem, a kék vonaltól a kék vonalig az az én hozzászólásom. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezt nem te mondtad, ebből talán érezhető, hogy nem mások félrevezetése volt a cél, ugyanis törekedtem rá, hogy teljesen az ellenkező pólussá szerkesszem át az idézetet. A te hozzászólásdhoz nem nyúltam, nem is tudnék, ahhoz csak a moderátor nyúlhat. Elnézést, ha megbántottalak Lujdzsi, nem ilyen érzékenynek ismertelek meg, hanem olyannak, aki nagyon mélyen érti a humort. Bár azt mondják, aki jó humorista, az nem érti más humorát :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 jóóó reggelt endlos,az csak idézet,ami más kommentjét hozza át ebbe a panelba... azért óvatosan az ilyesmivel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 phhhööörggééééssss :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 phhhööörggééééssss :unsure: Basszu úgy tűnik, nem is annyira bonyi egy motorcsere hivatalosan, mint ahogy azzal ijesztgetnek. A KPM engedélyeztetés mindössze 12 ezer péz az átírás meg 13. Ha abban a kasztniban volt már olyan motor, akkor valszeg engedi a KPM. Most megyek a bogarat intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hol vagytok magyarok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 i'm here :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 na... mr. xenonman. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Végre valakik!Hogy vagytok,mizu veletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 fáradtan... lassan 1 hónapja nem jártam a munkahelyem felé... pénteken hajnalban kezdek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 na... mr. xenonman. ideje lenne hogy beálljon a cucc :wacko: update: jelentem jóóóóóóóó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 morgen! ki mosott autót tegnap? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nem én voltam. Tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem most az eső mossa az udvaron.Eljöttem dolgozni ,az asszonykám :wacko: meg nem mer kimenni és beállni a garázsba mert dörög,villámlik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 itt is esik/esett,nem is tom pontosan. de most úgyis megyek ki vacsorázni,szép tiszta lesz a kocsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nálunk ma is nyár volt :unsure: strand idő hogy a fene vigye el ... ömlött rólam a verejték ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Visszaolvasok. Kb egy hét múlva jövök. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Visszaolvasok. Kb egy hét múlva jövök. :unsure: háttemegélsz? El vagy nagyon denagyon tűnve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts