Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Nállatok nem esik? Itt olyan vihar van, hogy mindjárt kapcsolom le a gépet. Az előbb már volt egy áramszünet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 csillagos az ég.és meeeeellleggggggggggggg :unsure: haverom annyira jónak találta a dolgot,hogy fotózni is akart,de végül nem lett belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Jó reggelt! Jó hétvégét mindenkinek! Mi most indulunk Abádszalókra. Vasárnap jövök! :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 én meg láttalak is benneteket,az eon előtt,ott téptél el mellettem. jó szórakozást! és még mindig úúúútálom a meleget :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Te útálod a meleget, Mackó útálja a hideget... Hát akkor mikor jó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 20-25 fok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 17-23. Az az igazi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 igazából én a hideget is szeretem,de a kellemes őszi a kedvencem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 17 - 20 korrekt még dolgozni is van kedvem olyankor :unsure: a 42 az ütős volt ! soha többet ..... (atól tartok lesz még ilyen sajna jövőre is és egyre többször) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Az igazi akkor volt, amikor még kombájnos voltam. Odakinn vagy 42, odabenn meg legalább 50 fok volt. A tökömről is patagzott a víz, a por meg a szellőzőn át ömlött be. Régi szép idők. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 az komoly mikor még por is van a melegmellé némi izzadságal vegyülve :wacko: iszap efektus vagy mi fene :lol: semi pénzér nem dolgoznék forró / poros helyen :unsure: akkor inkább a halál :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Én spec. szerettem. Akkor jöttem rá pl, hogy a sebhelyek nem izzadnak. Hazamentem tiszta feketén, a sebhelyeim meg virítottak rózsaszínen. Elég mókás volt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure: sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Rúdfej kinyomója van vkinek kölcsön, vagy vennem kell? Hű, hogy válaszoljak a saját kérdésemre, sajna reddig úgy néz ki, hogy 15ezer alatt nincs ilyen specszerszám, én már pedig nem fogok kalapálni. Ha lenne vkinek, téllen nagyon kéne :-// ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure: sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol: Én is egyetértek ezzel, bár én a skót fennískra vágyom nagyon, és Peru hegyvidékeire :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 találkoztam ma softival,hooszzúúúúú idő után :wacko: szívesen jönne opeltalira is,csak szólok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Isten éltesse névnapjuk alkalmából a Lajosainkat,Lujdzsi Lajost és Corsika Lajost! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Éljen, éljen, hip-hip hurrá!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 a volt munkahelyemen mindenki Lajos volt még ha a szülei nem is azt a nevet adták neki :wacko: Boldog Névnapot A Lajosoknak ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel. Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt. Köszönöm! Köszönjük!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Megmondom az őszintét, ha Tamás nem pislant rá a naptárra, akkor biza részemről elmaradt volna az üdvözlés. Az az igazság, hogy a névnapokkal hadilábon állok, naptáram pedig nincs... De azért csak éljetek sokáig Lajosok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted. Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted. Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ?Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Helló,itt vagyok!Te is többet érjél! Írtam vissza wiwiwiwiwen::::unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel. Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt. Köszönöm! Köszönjük!!!! :unsure: azérrrr nem gyenge a szöveg :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ez nagyon költői volt :unsure: jóóó ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik .... és azok, akiknek meg még az annyuk is telefont dob, hogy a hugodnak, vagy faterodnak névnapja van, vagyszülinapja, vagy apád hív fel, mert anyádnak van, azok meg kapják be a f@szomat, mert azok nem ebben a számokkal, illemekkel, és elvárásokkal lefolytott világban élnek, hanem egy sokkal szabadabb, könnyebb mármár asztrális sikon elhelyezkedő őszinte, és spontán ajándékozó, kedves smseket küldő világban, ahol nem csak névnapkor küldenek virágot a kedvesüknek. :-)) Köszönöm! Köszönjük!!!! :unsure: Hát én nem fogom neked bekapni, de azért így utólag kivánok neked sok boldog mindenfélét, meg húsvéti mikulást, meg sok busójárást, meg sok kisbabát is. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts