Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure:

sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol:

Megosztás:

Rúdfej kinyomója van vkinek kölcsön, vagy vennem kell?

Hű, hogy válaszoljak a saját kérdésemre, sajna reddig úgy néz ki, hogy 15ezer alatt nincs ilyen specszerszám, én már pedig nem fogok kalapálni. Ha lenne vkinek, téllen nagyon kéne :-//

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ezt szeretni ?? :wacko: huhh ! :lol: :) pl. most is meleg van legalábbis itt nálunk . rettenetesen utálom ! nyaralni se megyek ilyen tengerpartokra meg flikk flakkokra mert nagyon meleg :S az idén Erdély volt sok sok hegyes völgyes borongós/napos de nem meleg helyen voltunk. ez tetszett ! és a levegő :unsure:

sajna itt sehol nincsen olyan levegő talán a Kékes meg pár magasabb hegyünk .. el is húznék valami alpesi városkába :lol:

Én is egyetértek ezzel, bár én a skót fennískra vágyom nagyon, és Peru hegyvidékeire :-))

Megosztás:

A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel.

Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt.

Köszönöm! Köszönjük!!!! :unsure:

Megosztás:

Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted.

Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ?

Megosztás:

Jegyezd meg soha sem az a fontos, hogy hogyan jutottál el valahová, hanem az, hogy ott vagy. Mint ahogy az sem érdekes, hogy miért tettél valamit , hanem csak az a lényeg hogy Te megtetted.

Corsikának nem tudja valaki a jelenlegi Telszámát mert egész nap visszadobálta az sms-t a rendszer mire rájöttem, hogy ezen a számon előf. nem kapcs. ?

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Helló,itt vagyok!Te is többet érjél!

Írtam vissza wiwiwiwiwen::::unsure:

Megosztás:

A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik számontartanak minket kedves emlékezetükben. Sajnálom azon kedves ismerőseimet, akik talán nem haragból, vagy feledékenységból, de elmulasztották köszöntésünket. A jelek szerint létünk kicsiny traktora nem hagyott életük szántóföldjén oly mély barázdát, melybe barátságunk magvait elvetve s majdan igaz clubtársi barátsággá fejlődve emlékeink felidézése mellett örömmel és ujjongással fennhangon tiszteljenek meg azzal, hogy dobnak esetleg pár szót a XXI. század számos elektronikai csodaeszköze közül valamelyikkel.

Épp ezért különösen jó érzés a Ti köszöntésetek Kedves Tamás, Sándor , és Zsolt.

azérrrr nem gyenge a szöveg :wacko:

Megosztás:

A magam és Lajostársaim nevében köszönöm a megemlékezést mindazoknak, akik .... és azok, akiknek meg még az annyuk is telefont dob, hogy a hugodnak, vagy faterodnak névnapja van, vagyszülinapja, vagy apád hív fel, mert anyádnak van, azok meg kapják be a f@szomat, mert azok nem ebben a számokkal, illemekkel, és elvárásokkal lefolytott világban élnek, hanem egy sokkal szabadabb, könnyebb mármár asztrális sikon elhelyezkedő őszinte, és spontán ajándékozó, kedves smseket küldő világban, ahol nem csak névnapkor küldenek virágot a kedvesüknek. :-))

Hát én nem fogom neked bekapni, de azért így utólag kivánok neked sok boldog mindenfélét, meg húsvéti mikulást, meg sok busójárást, meg sok kisbabát is. :-))

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.