Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Akkor pont nem. Túrkevén voltam. De ez a része hanyagolható, mert a távolság nem érdekelt volna. De előtte raboltak ki, és sem pénzem, sem iratom nem volt. Ezért buktam be Gárdonyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 kiraboltak ??? ezt hogy értsem ? lakást ? autót ? huhhh ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 én meg kifejezett szerettem volna ha Te is eljutsz a Blitzre. No még Roli lehet eljut, csak kész kell legyen a kisautója! :unsure: Nem azt mondom, hogy nem is akartam menni, csak kamu a meló, mert ez nem igaz. Egyszerűen csak azt jobban vártam. A veteránok mindígis jobban érdekeltek. Az újak között meg csak Pé 3.0-ás GSi-je érdekelne, A többi GSI nekem 12 egy tucat, nem is beszélve a mégújabb autókról. Az emberek persze más tészta. Azok hiányozni fognak hétvégén. De Agárdon olyan öreg autókat lehetett volna egyszerre látni, amiket ritkán csodálhat az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 kiraboltak ??? ezt hogy értsem ? lakást ? autót ? huhhh ... :unsure: Ezt úgy hívják, hogy szerencsétlen véletlenek összjátéka. Nállam maradt kb 140000 Ft, és az irattálcám, minden irattal. No, ezt szerezte meg egy szemfüles zsebes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Sanyi! A dinoszauruszok is marhára fel voltak háborodva oszt mégis kihaltak.Ha valaki csak amolyan kisgyermeki lelkesedéssel kezd el jáccani komoly dolgokkal és aztán megunva azt félredobja akkor az ellen nem tudsz tenni semmit.Talán lassan ez a topic is kihal és megy a süllyesztőbe .S vele a régió is.Talán nem. De majd jönnek az ifjak akik szintén a "villámot" hajtják talán már nem olyan klasszikusnak számító műremeket mint Te , talán már a számítógép álmait formába öntő mérnöki csodákban fognak flangálni ,de egy biztos : OPEL VOLT VAN ÉS LESZ! És beszélni is fogunk még róla sokáig ........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Ámen atyám, ámen! De azt el kell ismerni, hogy most összehoztunk két oldalt, amihez a multkor két hét kellett. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 tessék 960 oldal .Még 40 és iszunk ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Meg eszünk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Bár ha lehet én nem várnék annyit. Ha erre jönnél mostanság talán egy jóféle búzasörre jó lennál nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Ezt úgy hívják, hogy szerencsétlen véletlenek összjátéka. Nállam maradt kb 140000 Ft, és az irattálcám, minden irattal. No, ezt szerezte meg egy szemfüles zsebes. fhhhhu .. ez ######a ... nekem 4 éve egy boltban lopták el a pénztárcámat ahogy megfordultam és a pénztárca ott hevert a pulton előttem . kb. 15 másodperc volt ! egy kissebségi oláj roma asszony állatféle volt az eladó szerint ... rooohadt nagy szerencséje volt hogy nem találtam a környéken . de lehet nekem is mert kapott vólna gazdagon ! nemérdekeltvólna hogy nő vagy bárki is . volt benne 25 e meg az összes iratom vámpapírok ilyesmik . 140 e nem kis lé ba...a meg ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Bár ha lehet én nem várnék annyit. Ha erre jönnél mostanság talán egy jóféle búzasörre jó lennál nálam.Mndtam már, hogy imádlak? :wacko: 140 e nem kis lé ba...a meg ..... Ez van.. Illetve ez volt. Mostmár mindegy, kár keseregni. Jóljárt a köcsögje. Lakjon belőle jól. Aztán bukjon le, és üljön egy kicsit. Na jó, sokat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 A Robinhoodban Dag barát dumája a legnagyobb amit valaha hallottam amikor egy söröshordón ül és a gyerekeket tanítja. " Az oktalan barmok a gabonát felzabálják, pedig isten arra teremtette, hogy méltóbb módon vegyük magunkhoz" Na ez bölcsesség kérem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 ezt nem hallottam még de okos duma ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 A legnagyobb bölcsességet Tas barát mondta: "Mindennapi sperr diffinket add meg nekünk..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 A legnagyobb bölcsességet Tas barát mondta: "Mindennapi sperr diffinket add meg nekünk..." Na az egy másik bölcs Juteszembe az új Golf reklámot láttátok már? Amikor a kissrác nem ülve pisil hanem állva meg az autós magazint lapozza utána fordul a miniszoknyás csajnak és a babakocsiból úgy könyököl ki mint egy igazi Mantás? Most haggyuk hogy konkurens márka de a reklám a besz@rás szerintem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Na alépek , majd holnap benézek Cső srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 nem láttam még de leírás alapján jó lehet :wacko: ami még tetszik nekem pl. a Hoonda reklám filmje amikor egy énekkar utánozza a kocsi különböző hagjait :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 A semmire, meg a nem sokra nem igazán tudok mit írni. Társasági ember valék, ott érzem jól magam, ahol pörögnek a dolgok, ahol úgy tudok elsütni dolgokat, hogy rögtön reagálnak rá. De úgy még téged sem jó csipkedni, hogy csak fél nap múlva reagálsz rá, és nincs, aki adjon rá hírtelen egy kontrát. (Csak azért írtalak téged példának, mert téged imádlak csipkedni, mást csak szeretek) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Amikor a kissrác nem ülve pisil hanem állva meg az autós magazint lapozza utána fordul a miniszoknyás csajnak és a babakocsiból úgy könyököl ki mint egy igazi Mantás? Most haggyuk hogy konkurens márka de a reklám a besz@rás szerintem . Az egy nagyon eltalált reklám! De ami nagyon tetszik még, hogy az autós újságban egy egyes Capri van, tehát korhű újságot vadásztak a reklámhoz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Rúdfej kinyomója van vkinek kölcsön, vagy vennem kell? Ez a szín hogy állna nekem? :-)) : talántalán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Nem lenne rossz én láttam már hasonló képet egy merciről. A trafipax biztosan összefosná magát mire kisilabizálná a rendszámodat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Van még ilyen sok a neten . Egyébbként nálunk ha jóltudom nem is engedélyezik ezt a festést. Pl itt a merci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Hűűű sehol senki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Délutános műszakba tettek, ezért nem voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 én is dolgoztam :unsure: :wacko: :lol: a héten melóból melóba megyek...nem kellemes... most este meg volt egy kis haveros beszélgetős főzős est Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts