1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Endlos! Én nagy autóban kisebb sebesség mellett is nyújtok neked olyan élményt, hogy besz@rsz! :omg: Ja, és tutira érzed! :) Hali Ez a mondatod nagyon odab... :o :D B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Ez két mondat! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ildi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 :) sziasztok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 :) sziasztok:) Sziasz a mackó Ildije vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Igen, ő az! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 de jó hogy nem mostam kocsit tegnap B) morgen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Én nagy autóban kisebb sebesség mellett is nyújtok neked olyan élményt, hogy besz@rsz! :)Akkor te még nem ültél olyan kisautóban, ami megy is. Nem trabantra gondolok. Kisebb tengely, és nyomtávval sokkal jobban érzed az utat, a gyorsulást, meg mindent, ja és persze a kisebb tömeg. Mondjuk ülj be Szabot corsájába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Akkor te még nem ültél olyan kisautóban, ami megy is. Nem trabantra gondolok. Kisebb tengely, és nyomtávval sokkal jobban érzed az utat, a gyorsulást, meg mindent, ja és persze a kisebb tömeg. Mondjuk ülj be Szabot corsájába. én már ültem benne,nem ment. lehet azért mert parkolóban állt? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Akkor te még nem ültél olyan kisautóban, ami megy is. Nem trabantra gondolok. Kisebb tengely, és nyomtávval sokkal jobban érzed az utat, a gyorsulást, meg mindent, ja és persze a kisebb tömeg. Mondjuk ülj be Szabot corsájába. Trabanton szállni élvezet! Nálunk szakad az eső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 itt is esik. sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Itt most úgy esik az eső ,mint a Forrest Gump-ban! Így ni //////// ////// //// ======= ======= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Itt most úgy esik az eső ,mint a Forrest Gump-ban! Így ni //////// ////// //// ======= ======= :) B) :) jóreggeltet mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 :) B) :) jóreggeltet mindenkinek jó reggelt! Láttuk megáztál tegnap! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ======= ======= mán nem azér,de én ezeket ABS-es satufékeknek nézem :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 jó reggelt! Láttuk megáztál tegnap! :) igen, országos hírértéke volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A jövő sztárügyvédje/ügyésze/bírója elázott a tegnapi nap folyamán a kecskeméti repnapon, miközben csak 1 sört ivott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A jövő sztárügyvédje/ügyésze/bírója elázott a tegnapi nap folyamán a kecskeméti repnapon, miközben csak 1 sört ivott... B) nézem h fent van -e az indexen :) :) több sört nem lehetett mert én vezettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ennek eredményeképp a Blitzen nem iszunk együtt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ennek eredményeképp a Blitzen nem iszunk együtt! :) péntek este tényleg nem, majd szombaton B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 mán nem azér,de én ezeket ABS-es satufékeknek nézem :) B) :) Vízszintesen esik az eső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ...Kisebb tengely, és nyomtávval sokkal jobban érzed az utat, a gyorsulást, meg mindent, ja és persze a kisebb tömeg... Van benne valami. Egyszer vezettem egy 900 ccm-es Citroen AX-et, és 90 Km/h-nál olyan halálfélelmem volt benne, mint Mantával 200 Km/h környékén sem. Inog az egész, a fék egy hányás, pedig azt a kis tömeget nem egy was ist das megfogni. Előzésnél pedig kilóméterekkel kellett előre gondolkozni. B) Persze, tudom, én, hogy a Corsa más, Pláne SzaboT-é (mert az SzaboT-é :)), de akkor is van egy kis ellenérzésem a kisautók iránt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Elállt az eső ,süt a nap.Megyek sörözni:::::)))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 A szolidaritás az szolidaritás! Én is megyek! Egészségedre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 És nekem meg nem is szól senki? Hova mentetek sörözni megyek utánatok addig kérjétek ki az enyémet is! :) A repnapon én is ott voltam de még a zuhé előtt leléptem.Őrrületes nagy áldozatot kellett hoznom ennek érdekében és lemondtam a hazai média két nagymellényű fenegyerekének gyorsulásáról.Palik és Bochkor 2 éve is eljáccotta ezt a show-t már akkor sem teccett.Igaz a redbullból nem sok láccott mert kb 40 apuka vette a nyakába a csemetéjét 20 pasi meg a barátnőjét.Csak engem nem akart senki a nyakába venni.Na az idén inkább kihagytam.Ergo nem áztam meg és még a tumultust is elkerültem B) Tényleg tudja azt valaki, hogy honnan a csodából tudták, hogy én ott voltam a repnapon?Mert másnap amikor beléptem az IWIW-re hát látom, hogy a repnap ismerősnek jelölt. :omg: Biztos rámállítottak valami kémműholdat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Én spec. itthon iszogatom. Az F16-okat pedig állandóan szemmel tartják, így találtak rád. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts