Sörös Sanyi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Jelentem a vectra idő előtt elkészül a szilent és kartertömítés cserével, szóval most öröm és bódottá. És a peremezés? Bár most nem ülök hátul, biztos nem fog beleütni a kerék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Igaz! :) Az a klíma után. Bár most alaposan megnézegettem a peremet is, meg a gumikat is. 1 mm. Ennyi a bibi. :) AMúgy a 2 hátsó nagyszilent a csavarok kiszedése után szinte magától kiesett, miután lemagáztam a szerelőt! B) De viccet félretéve, igen komolyan még a gyári szilent volt... picit széthullva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 estét! mozdulni se bírok,úgy teleettem magam ibolya nap alkalmából B) nem tudom ti hogy vagytok vele,de furán viselem ezt az időjárást,pedig épp csak karcolja délután a 30 fokot... az autónak ez kellemes mondjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 júúúj.... Boldog névnapot drága Ibolyánknak! B) :) hogy én ezért mit fogok kapni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 én direkt nem írtam be,mondom hagy lássa már,hogy tamás báttya milyen rendes,hogy akkor sem szekálja,amikor lehetne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Köszönöm Tamás báttya a megemlékezést! De ne verd nagydobra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 nem te ibolya napodat ünnepeltem,ne aggódj B) anyukám IS ibolya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Sziasztok 4 Kicsit olvasgattam ma este , többre sajnos nincs időm mert holnap megint hosszú túrám lesz . Tisztelettel jelentem az F 16-os hátsó ablakai is elektromoságosan tekerentyűzhetőekké váltak. :) Bár a jobb hátsó kicsit küszködik még de amint lesz megint egy kis időm megbuherálom hogy pikk-pakk legyen. Most a következő cél a váltókulissza felújítása lesz, mert "nekem" nagynak tűnik a bot holtjátéka nyilván a kopás miatt.De hála az égnek kapható javítókészlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Lujdzsi! Nincs képed az F16 szereléséről? Neten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Sajnos csak két kezet adott a jóisten és ott a szerelésnél azért voltak vezetékek és kapcsolók meg motor és kárpit valamint jónéhány csatlakozó és csavar a hozzájuk való húzóval meg egy kis kosz és szigetelőszalag is .A fényképezőt ami nálam volt a hűtőszereléskor már vissza kellett adnom de amúgy sem tudtam volna fotózni abban a káoszban. Majd emlékezetből lerajzolom a munkameneteket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Én arra gondolok, amikor a hűtőt cseréltük. Ha abból van kép, közzé tennéd? pl. a kellékest is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 nem tudom ti hogy vagytok vele,de furán viselem ezt az időjárást,pedig épp csak karcolja délután a 30 fokot... hát délután 5ig a Balaton partján döglöttem és ott elég elviselhető volt :) igaz a vihar épp mellettünk ment el hál' Istennek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Még ötven oldal, srácok, még ötven oldal! B) Utána tokolok, ahogy ígértem! :) Képek? Szerelésről? Hol? És a cikk a képek mellé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Na, a "zsíros" sztorim: 2 napja kaptam havertól 5 liter disznózsírt, amit a cégnél adott ide du-3-kor. Utána húztam a szokásos maszek körutamra és utána szerelőhöz. Volt némi olaj- és kartertömítéscsere (meg ami még jött hozzá menet közben). Csak szól a szerelő, hogy víz folyik a kipuff-ból. Mondom, mi van? Hát nem víz volt. :) A vödör felborult és szivárgott belőle a zsír... Jó 2-2.5 liter folyt ki. A szerencse az volt, hogy nem az ülések felé indult meg, hanem a pótkerék felé. Este fél 10-re értem haza, akkor álltam neki kisikálni a kocsiból az akkorra már dermedő cumót. Kellemes volt... Na most lehet nevetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 jobb mint a gyári viaszréteg B) bár gondolom eltávolítani nem volt könnyű...egyből kenyérre kented? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 jobb mint a gyári viaszréteg :omg: bár gondolom eltávolítani nem volt könnyű...egyből kenyérre kented? B) Ja. Meg is volt a vacsora. :) :o Amúgy minden ismerős a korrózióvédelemmel poénkodott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Tomi! Szia! szeretném tolmácsolni, hogy aki megvette a felnijeid, volna neki kérdése hozzád, más, corsás ügyben, és ha msn-en esetleg látod, lécci zörgesd meg. Köszi! Másik, hogy mikor leszel mondjuk megint erre? Vagy esetleg BW-re jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 most veszem észre,reggel nem köszöntettem a lászlókat,úgyhogy most pótolom,boldog mackósajt napot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 thx. Bár még van pár Laci a fórumon és a klubban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Halihó Debrecen! Tegnap volt szerencsém kicsit városkátokban járni, sajna szállítottunk az iparnegyedből ezért nem tudtam jobban körbenézni, de Nyuszifülnek azért írtam ,hogy arra jártunk. Ott is elég meleg volt, én meg feketében ültem a teherautóban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 ....Utána tokolok, ahogy ígértem! :).... Tok-tok ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Tomi! Szia! szeretném tolmácsolni, hogy aki megvette a felnijeid, volna neki kérdése hozzád, más, corsás ügyben, és ha msn-en esetleg látod, lécci zörgesd meg. Köszi! Másik, hogy mikor leszel mondjuk megint erre? Vagy esetleg BW-re jössz? Ok, rányitok. A BW-re, ha csak egy napra is, de megyek. Tok-tok ? B) Majdnem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Tok-tok ? B) tok-tokozati viszonyban van az 1000. oldallal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 tok-tokozati viszonyban van az 1000. oldallal B) A fenébe, még emlékeztek rá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 tok-tokozati viszonyban van az 1000. oldallal :) nekem kéne sürge egy Tom-tomozati szoftver a Nokiámra kipróbálásra, ha lenne vkinek, ás pendrivra, vagy bármire rá tunnánk írni léci plíííííz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts