Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 és ezt pont egy joghallgató "szájából hallani"! B) vagy pont a kiskapuk miatt hallgatod a jogot? :omg: szép idő van itt Pesten, remélem nálatok is :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 itt is szép napos odő van. esőre az esély 0. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 szép idő van itt Pesten, remélem nálatok is :) B) :) :omg: :o :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 szép idő van itt Pesten, remélem nálatok is B) :) Terelünk-terelünk ? :omg: Tegnap Kaszkadőr mesélt a Lurdynál és megjegyezte, hogy amit nemrég látott a parkolóban, az a fehér disel C Ascona cabrio volt szombaton a 311-ik belépő szombaton. Nem döltünk a röhögéstől áááááá nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Terelünk-terelünk ? B) Tegnap Kaszkadőr mesélt a Lurdynál és megjegyezte, hogy amit nemrég látott a parkolóban, az a fehér disel C Ascona cabrio volt szombaton a 311-ik belépő szombaton. Nem döltünk a röhögéstől áááááá nem :) uhh ez kemény....asszem jövőhéten megyek Gyulához :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 uhh ez kemény....asszem jövőhéten megyek Gyulához B) akkor már két dízelt is tudok a klubban :) (mackó ne bántssssssss :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 akkor már két dízelt is tudok a klubban :) (mackó ne bántssssssss :) ) Akkor, Redline úrral az már három B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 akkor már két dízelt is tudok a klubban :) (mackó ne bántssssssss :) ) :omg: B) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Srácok akkor fél öt-öt a Gara előtt?jó így?Mármint a Bika mellettinél Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Akkor, Redline úrral az már három :) a pöstiekről nem vagyok,képben,de ha te mondod B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 a pöstiekről nem vagyok,képben,de ha te mondod :) Sok földről csodájára járnak a dízel Astra Gsi-nek :) De a gazdája szerény és inkább magát szokta fényezni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Sok földről csodájára járnak a dízel Astra Gsi-nek :) De a gazdája szerény és inkább magát szokta fényezni :) legalább hallja,ha jár a motor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 legalább hallja,ha jár a motor :) na ez az... az enyém nem hallatszik, csak kormol. :) mr. környezetvédő! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 na ez az... az enyém nem hallatszik, csak kormol. :) mr. környezetvédő! :) hol jár már a dízeltechnika B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Na a fene vigye el. asszem mi le kell mondjuk a mai talit. :) anyám az "aklimatizálódás miatt" már elég korán vár minket a fiúkkal. Viszont ha őket le tudtuk fektetni, hogy elaludjanak, utána esetleg ha még lesz valaki valahol, akkor max. bekapcsolódunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Na a fene vigye el. asszem mi le kell mondjuk a mai talit. :) anyám az "aklimatizálódás miatt" már elég korán vár minket a fiúkkal. Viszont ha őket le tudtuk fektetni, hogy elaludjanak, utána esetleg ha még lesz valaki valahol, akkor max. bekapcsolódunk. ha ez szerda este lenne,nem lenne gond B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 mert ott 10-től kezdődik az élet. Sajna ez van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Pedig annyira siettem hogy hazaérjek Debibe :) Aztán meg amikor leraktam a Mercit és beültem a Clubbos kocsimba a Nagyerdő felé kanyarodtam és hívok mindenkit telefonon és senki sem veszi fel.Na megyek haza és amikor belépek az ajtón akkor hív Tomi hogy sajna már leléptek. B) El sem hiszitek mennyire siettem, a pályán levillogtam jópár komoly verdát és csak nézett a sofőr,hogy ez a fickó a teherautójával biztos idióta. :) Na sebaj Remélem visszafelé is rajtunk keresztül mész Sanyi és akkor majd talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Bánom a dolgot srácok! Először is, mert az én telefonom lemerült, és Mackót nem tudtam elérni, másodszor, hogy hamar haza kellett jönnöm, mert itthon kellett a Suzuki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Sajnáljuk mi is, hogy kimaradtunk. Most viszont sikerült Sanyit elérni, Szeliden meg jó a buli, és hajnalig ki is tartanak ígéretük szerint a srácok, szóval azt hiszem, indulunk, és útközben felvesszük Sanyit is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 10 órától sötétedésig szereltem a hátsó ajtókba az elektromos emelentyűt és most mindenhol kék, piros és fekete drótokat látok. B) Még maradt egy kis kötögetés holnapra és akkor 1 komfortfokozattal fentebb kerül az F 16. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 hmm... mekkora pihi van itt! Tessék ébredezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 biztos mindenki nyaral B) meg ilyenek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 feldobom a témát : 98" as veci benzines . csak rossz oldalon van a kormánya B) vajon mennyit érhet alkatrészként :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 feldobom a témát : 98" as veci benzines . csak rossz oldalon van a kormánya B) vajon mennyit érhet alkatrészként :) passz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts