mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 attól csak vízkövet kapok :) azt hittem hasmenést B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ahhoz kell még egy kis tej,meg desszertnek egy kis ecetes uborka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Bor , must, tej, ecet, azt nevezem Tudtok élni :) Csak aztán a Bortúra után nehogy jöjjön a tortúra.Tényleg ha már az alkoholnál tartunk nincs véletlen klubtársunk Bőcs környékén? :omg: Ma megvolt a 4. talim mégpedig Szabó Tomival.Azért haladok taiilag.Bár a rend és a sebességkorlátok éber őrei megtaláltak kamerájukkal és nem tul hosszú de annál drágább felvételt készítettek, kedvemet nem tudták szegni s igazából örültem Tominak. ( gyerekek ennek a csávónak még a vállalati belépőkártyája is opeles nyakbavaló szellagon lóg ) B) Szóval a fene sem gondolta hogy a 35-ös főúton nem lehet 75 km/h-val közlekedni Tiszaújvárosnál. :o 6000 pénz és két rosszpont ennyi a tarifa.És mától utálom a fekete Chevrorlette Lacettiket :) Jelzem a miskolci illetőségű rendőrök nagyon jófejek voltak semmi keménykedés semmi lenéző duma és ez valamelyest enyhítette haragom.Végülis én hibáztam és ők csak dolgoztak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 hinnye Lujdzsi! Részvétem. azt a 6e-t el is lehetett volna sörözni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Pénteken meg mielőtt még elfelejteném, Nyuszi viszek neked valamit. Időpontilag mikor és hol gyűljünk össze? szokott helyen? Mi az amit hozooooooooooooollll???????????????????? Szerintem felesleges idáig eljönni, ha fagyi, akkor a Bika meletti, szerintem, ha pizza akkor meg Kossuth utca, én mondjuk egy hatalmas gyümölcsökkel teli, öntetes fagyikehelyre szavazok... :) Döntsük el, és akkor lehet a hol kérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Nemis tudom! Fagyi vacsora előtt? Engem megölnek otthon ha nem eszem meg a vacsit.Bár igaz ha pizza lenne a menü akkor sem ennék otthon és a végeredmény ugyanaz. :) Ha már úgyis meg kell halnom akkor tegyem azt úri módon ,lehet dobok egy pizzát s utána jöhet a fagyi. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Azt nevezem ! Ne írkáljatok annyit oajtosok mert tönkremegy a szerver!!! Jó lenne tudnom Sanyi meddig lesz itt debrecenben holnap, mert sanos bekövetkezni látszik amitől tartottam.Irásny a jófajta sörök és a szinos leányok hazája Szlovákia.Jóesetben is csak este 19-20 óra körül érek vissza. :) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Még az is megoldható. :) Anyukán nem mondta, meddig lehetek távol. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Bor , must, tej, ecet, azt nevezem Tudtok élni :) Csak aztán a Bortúra után nehogy jöjjön a tortúra.Tényleg ha már az alkoholnál tartunk nincs véletlen klubtársunk Bőcs környékén? :omg: Én 30km-re lakom Bőcstől...de ami a fő:3 méterre a borospincétől :) Régebben minden nap átmentem Bőcsön vonattal,mostanába már rég láttam a sörgyár falát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 nekem meg 14:56 ra gördül be a vonatom a pályaudvarra :) meglepetés akart lenni de Sanyinak úgyis mondtam ma B) Én meg direkte nem árulkodtam senkinek :) Hogy majd a terasz előtt elsétálva nézzenek egy nagyot Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 sumákok!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 must kóstolással együtt B) Must? Nem szeptemberben? :omg: Ma megvolt a 4. talim mégpedig Szabó Tomival.Azért haladok taiilag.Bár a rend és a sebességkorlátok éber őrei megtaláltak kamerájukkal és nem tul hosszú de annál drágább felvételt készítettek, kedvemet nem tudták szegni s igazából örültem Tominak. ( gyerekek ennek a csávónak még a vállalati belépőkártyája is opeles nyakbavaló szellagon lóg ) :) Az Opeles nyakpánt a minimum. Néha klubos pólóban is bejövök melózni. :) És én is örültem neked. Nekem a mai nap necces, így nem is ígérek semmit. Max én leszek a meglepetésvendég. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Én meg direkte nem árulkodtam senkinek :) Hogy majd a terasz előtt elsétálva nézzenek egy nagyot én meg napközben hívtam Sanyit h Fehérvárról megy-e Debrecenbe mert akkor mehetnénk együtt. B) de Nyuszi, ha nem tudják hogy megyek nem tudnak nekem ajándékot venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 de Nyuszi, ha nem tudják hogy megyek nem tudnak nekem ajándékot venni :) ezek után meg pláne nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ezek után meg pláne nem B) rosszul aludtál ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Micsoda szervezkedések folynak itt a háttérben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 rosszul aludtál ? :) :) rossz napja van... pedig ma kap fizut elvileg... képzeld milyen, amikor hóvége van nála... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 rosszul aludtál ? :) :o nemérrrrdekelllszzzz sunyiztok mindig B) :D rossz napja van... pedig ma kap fizut elvileg... képzeld milyen, amikor hóvége van nála... :) már megkaptam ;) hóvége meg egész hónapra érvényes :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 nemérrrrdekelllszzzz sunyiztok mindig :) :o :) jóvanna ne legyél már ilyen durci B) fizetést kap és nincs jó kedve ? azt sem tudom mikor kaptam utoljára fizetést :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 kaptál már egyáltalán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 :) jóvanna ne legyél már ilyen durci B) fizetést kap és nincs jó kedve ? azt sem tudom mikor kaptam utoljára fizetést :omg: na jó,nem bánom,fizethetsz majd egy jó pofa sört :) mennyi időre jössz amúgy debrecenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 kaptál már egyáltalán? :) ha jobban belegondolok hivatalosan nem de a feketemunka jobban kifizetődő B) jóvan Tomi kapsz egy vicces sört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 mennyi időre jössz amúgy debrecenbe? amíg megtűrnek :) sztem szombatig leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 amíg megtűrnek :) sztem szombatig leszek. ez már rosszul kezdődik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ha jobban belegondolok hivatalosan nem de a feketemunka jobban kifizetődő B) és ezt pont egy joghallgató "szájából hallani"! :) vagy pont a kiskapuk miatt hallgatod a jogot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts