Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Csak ne lenne oly drágaa kis drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Képzeljétek mit találtam ma meló közben! Ezt a csodát ezekkel a papucsokkal. Szerintem nagyon ott van. Szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Tomi ! KI az a vakmerő aki leitatta Nyuszit annyira hogy szemmeláthatóan behorpasztotta a kocsi motorháztetőt és még nevetett is rajta? :) Én B) Rögtön azt kell észrevenni,hogy bevan horpadozva a motorháztetőm? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én B) :) hát az már biztos, hogy nagyon hatásos a szőlőlé :) Azt hiszem ősszel csak felmegyünk még opelezni a többiekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 :omg: hát az már biztos, hogy nagyon hatásos a szőlőlé :) :D ;) :lol: :lol: :lol: :) a fentiekre reagálva pedig,szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :o egy felnin kívűl nem sok minden kell rá,hogy szép összkép legyen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Így van !És ennek a gazdija különösen betalált ezekkel a papucsokkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én :) Rögtön azt kell észrevenni,hogy bevan horpadozva a motorháztetőm? B) Bocsi csak poénnak szántam de akár lehet az valami fénytörés is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Bocsi csak poénnak szántam de akár lehet az valami fénytörés is :) ha a horpadás csak fénytörés,akkor félve kérdezem meg,amit nyuszifülnek látunk,az vajon mi lehet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 MaciLaci! Más nem jön onnan az ország csücskébül hétvégén? Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 ha a horpadás csak fénytörés,akkor félve kérdezem meg,amit nyuszifülnek látunk,az vajon mi lehet? B) délibáb? Nem, határozottan nem az! :) MaciLaci! Más nem jön onnan az ország csücskébül hétvégén? Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :) Sanyi! a Király Sanyi! Vagyis a Sörös! Remélem. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Akkó jóvan akkó! :) Kell is hogy jöjjön,mert egyedül nem bírok annyi sörrel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Még nem 100%, de ha más nem, erőszakkal visszük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 ...szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :D :) A felni mindamellett tényleg szép. Akkó jóvan akkó! :) Kell is hogy jöjjön,mert egyedül nem bírok annyi sörrel! :omg: Még megvan a májusi nyereményed? B) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 :) na ezt valahogy sejtettem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :) Én szerettem volna, de....a sors közbeszólt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nyuszifülék jóvoltából most láttam először menet közben hátulról a verdát.Azt kell megállapítanom,hogy sürgősen bekell szereznem egy ET38as valamilyen nagyon szép felnit,mert így eléggé keskenynek látszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nyuszifülék jóvoltából most láttam először menet közben hátulról a verdát.Azt kell megállapítanom,hogy sürgősen bekell szereznem egy ET38as valamilyen nagyon szép felnit,mert így eléggé keskenynek látszik... :) :) Áá, az csak a koszos szélvédő miatt látszik úgy.. De azt a várostáblás áthaladós képet azért jól eltaláltam, nemdebár? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 AutoVision Szép jó reggelt Opelesek! A hétvége nagyon piszkálja a fantáziám, de ügyeletes leszek. B) Viszont egy hétvégi bortúrában benne lennék a jövő héttől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 :omg: Áá, az csak a koszos szélvédő miatt látszik úgy.. De azt a várostáblás áthaladós képet azért jól eltaláltam, nemdebár? B) Igen igen,ügyes voltál :) berlina2 és berlina3 zip-eket megkaptam...de hol van a berlina1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Igen igen,ügyes voltál B) berlina2 és berlina3 zip-eket megkaptam...de hol van a berlina1 :) ha jól emlékszem,az van feldarabolva,mert nagy volt a mérete,és úgy nem lehetett mailban küldeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A bortúrát ütemezzük szeptemberre. Képzeljétek már készül a karneválos kocsink, most voltam lent megnézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 No akkor hivatalosan is bejelentem, hogy szombattól nagyjából így fog kinézni a vectra: Ha felkerülnek valóságban is a kerekek, akkor lesz normális fénykép is. Pénteken meg mielőtt még elfelejteném, Nyuszi viszek neked valamit. Időpontilag mikor és hol gyűljünk össze? szokott helyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A bortúrát ütemezzük szeptemberre. szüret lesz az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 szüret lesz az B) must kóstolással együtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 must kóstolással együtt B) attól csak vízkövet kapok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts