Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Elküldve Július30, 2007 Képzeljétek mit találtam ma meló közben! Ezt a csodát ezekkel a papucsokkal. Szerintem nagyon ott van. Szerintem....
Berlina-D Elküldve Július30, 2007 Elküldve Július30, 2007 Tomi ! KI az a vakmerő aki leitatta Nyuszit annyira hogy szemmeláthatóan behorpasztotta a kocsi motorháztetőt és még nevetett is rajta? :) Én B) Rögtön azt kell észrevenni,hogy bevan horpadozva a motorháztetőm? :)
nyuszifül Elküldve Július31, 2007 Szerző Elküldve Július31, 2007 Én B) :) hát az már biztos, hogy nagyon hatásos a szőlőlé :) Azt hiszem ősszel csak felmegyünk még opelezni a többiekkel.
adorjant Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 :omg: hát az már biztos, hogy nagyon hatásos a szőlőlé :) :D ;) :lol: :lol: :lol: :) a fentiekre reagálva pedig,szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :o egy felnin kívűl nem sok minden kell rá,hogy szép összkép legyen B)
Lujdzsi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Így van !És ennek a gazdija különösen betalált ezekkel a papucsokkal. :)
Lujdzsi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Én :) Rögtön azt kell észrevenni,hogy bevan horpadozva a motorháztetőm? B) Bocsi csak poénnak szántam de akár lehet az valami fénytörés is :)
adorjant Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Bocsi csak poénnak szántam de akár lehet az valami fénytörés is :) ha a horpadás csak fénytörés,akkor félve kérdezem meg,amit nyuszifülnek látunk,az vajon mi lehet? B)
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 MaciLaci! Más nem jön onnan az ország csücskébül hétvégén? Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :)
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 ha a horpadás csak fénytörés,akkor félve kérdezem meg,amit nyuszifülnek látunk,az vajon mi lehet? B) délibáb? Nem, határozottan nem az! :) MaciLaci! Más nem jön onnan az ország csücskébül hétvégén? Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :) Sanyi! a Király Sanyi! Vagyis a Sörös! Remélem. :omg:
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Akkó jóvan akkó! :) Kell is hogy jöjjön,mert egyedül nem bírok annyi sörrel! B)
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Még nem 100%, de ha más nem, erőszakkal visszük! :)
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 ...szerintem nagyon jó formatervűek a mostani opelek :D :) A felni mindamellett tényleg szép. Akkó jóvan akkó! :) Kell is hogy jöjjön,mert egyedül nem bírok annyi sörrel! :omg: Még megvan a májusi nyereményed? B) :o
nyuszifül Elküldve Július31, 2007 Szerző Elküldve Július31, 2007 Nyuszkó,Lujdzsi vagy más valaki esetleg? :) Én szerettem volna, de....a sors közbeszólt B)
Berlina-D Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Nyuszifülék jóvoltából most láttam először menet közben hátulról a verdát.Azt kell megállapítanom,hogy sürgősen bekell szereznem egy ET38as valamilyen nagyon szép felnit,mert így eléggé keskenynek látszik... :)
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Elküldve Augusztus1, 2007 Nyuszifülék jóvoltából most láttam először menet közben hátulról a verdát.Azt kell megállapítanom,hogy sürgősen bekell szereznem egy ET38as valamilyen nagyon szép felnit,mert így eléggé keskenynek látszik... :) :) Áá, az csak a koszos szélvédő miatt látszik úgy.. De azt a várostáblás áthaladós képet azért jól eltaláltam, nemdebár? B)
szabot Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 AutoVision Szép jó reggelt Opelesek! A hétvége nagyon piszkálja a fantáziám, de ügyeletes leszek. B) Viszont egy hétvégi bortúrában benne lennék a jövő héttől. :)
Berlina-D Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 :omg: Áá, az csak a koszos szélvédő miatt látszik úgy.. De azt a várostáblás áthaladós képet azért jól eltaláltam, nemdebár? B) Igen igen,ügyes voltál :) berlina2 és berlina3 zip-eket megkaptam...de hol van a berlina1 :)
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Igen igen,ügyes voltál B) berlina2 és berlina3 zip-eket megkaptam...de hol van a berlina1 :) ha jól emlékszem,az van feldarabolva,mert nagy volt a mérete,és úgy nem lehetett mailban küldeni
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2007 Szerző Elküldve Augusztus1, 2007 A bortúrát ütemezzük szeptemberre. Képzeljétek már készül a karneválos kocsink, most voltam lent megnézni :)
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 No akkor hivatalosan is bejelentem, hogy szombattól nagyjából így fog kinézni a vectra: Ha felkerülnek valóságban is a kerekek, akkor lesz normális fénykép is. Pénteken meg mielőtt még elfelejteném, Nyuszi viszek neked valamit. Időpontilag mikor és hol gyűljünk össze? szokott helyen?
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A bortúrát ütemezzük szeptemberre. szüret lesz az :)
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 szüret lesz az B) must kóstolással együtt :)
adorjant Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 must kóstolással együtt B) attól csak vízkövet kapok :)
Recommended Posts