mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Örülök neki Lujdzsi. Nekem viszont azóta megint kiégett a töltés izzóm... :) na mindegy. Töltés van, csak idegesít. Majd megcsinálom amit lesz rá lehetőségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Gyerekek! ennyire leálltunk? a kevesebb néha több :omg: bár ez esetben nem biztos :o Bocsánatot kivánok a tisztelt tagságtól de szervizben volt a számítógépem és így nem tudtam kellő mélységben kivenni a részemet a csapat online életéből.A gép ithon van semmivel sem lett jobb de még műxik. :) Egyenlőre. Annál örvendetesebb hírrel tudok szolgálni, miszerint tul vagyok egy újabb Villámtalin mindannyiónk kedvenc Nyuszijával.Részletek a megfelelő topicban. :) Jelzem ebben a hónapban én vezetek 3 azaz három talival B) Mackó a víz még mindig nem szivárog a hűtőből tehát akkor megcsináltuk de nem kicsit....nagyon. ;) Lujdzsi,a géped ilyen gyakran szervizelésre szorul? ha gondolok,tudok egy számtech boltot :D a részleteket meg lehet csak én nem látom,más topikban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 én sem látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Bocsánat ismételten de ha nem egy számtech cégnél dolgoznék valószinüleg megérteném ha a gépem elromlana és a kollegáim nem tudnák megcsinálni.De jelenesetben ez ugye nem állja meg a helyét :) Épp a "részleteket" klampíroztam a billentyűzeten amikor ismét jelentkezett a hiba.Vittem a gépet csinálják meg mert bár türelmes ember vagyok , de esetleg átalakítom a fogszerkezetüket ha nem lesz jó pillanatokon belül. Meg is ilyedtek. Mint kiderült puszta jóakaratból kicsit fentebb húzták a proci órajelét a gépemben.De a 2.4-es Celeron nem igazán jól tuningolható és leverte a biztosítékot.Tudom tudom nem a legfiatalabb a technika de ha lehet inkább a másik gépre költök / F16/. Na mostmár órajel visszaállítva a gép a régi lassú de megbízható a Samsung Winyó lejárt garral ejti a fejet tehát minden ok. A részletek pótolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 szerintem egy 2.4es gép simán elég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 szerintem egy 2.4es gép simán elég :) Már akinek. :o :omg: Sziasztok kispajtások! Amint lesz egy kis időm, rögtön visszaolvasok. Ellát a cég munkával rendesen (most is bent teppedek), így nem jutok netközelbe. Otthon vacakolt a net, mert volt egy kis hardware hiba. Tegnap kaptam a cégemtől ajándékba egy AutoVision-t (jó-jó, rá kellett kérdezni), ami Opel Merivába épül be. A hétvégén meg remélhetőleg Corsa-ba. B) Tépek vissza melózni. Rendesek legyetek, de engem ne felejtsetek! Hehehe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 :) ööööööö mire is jó az az AutoVision? Mert a neten csak egy ilyen nevű szakkönyvet találtam ami viszont egy rafikai program vagy mi :Most akkor rajzolni fox a Merivával és a Corsával?Nem értem. Bár ha jobban belegondolkodunk SS tud rajzolni a mantájával.....szép nagy köröket :) a betonra. Kaptam 2 elektromos ablakemelő motort a cimbimtől tokkal vonóval vezetékekkel kapcsolókkal,ha passzol beépűl az F16-os hátsó ajtóiba.Elvileg univerzális. majd azt is jól lefotózom B) Most lépek az EFOTT-ra vagyis ami maradt belőle és összetakarítom a cuccunkat. Délután bekukk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Jóóó reggelt! Tegnap kicsit cirkuláltunk Nyíregyháza-Sóstón(Vadaspark stb.), meg picit ótókáztunk. Reggel szerelő bácsi átcibálta a kocsit, 2 héten belülre egyeztettünk 2 toronycsapágy, meg 2 hátsó kitámasztókar szilent cserét. Közben meglátogatok majd egy klímást, mert a szerelő közölte, hogy ha sokáig halasztom azt a csapágy cserét, akkor biza drága muri lehet. Ja és ő is egyből 1 olyan embert ajánlott, akit már mástól is hallottam. Ha + tapasztalat lesz, akkor nyílvánosságra hozom. :) ui: Tegnap majdnem rászántuk magunkat, hogy elmenjünk Zamárdiba, csak a srácok nem bírták volna, no meg az sok km, sok pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Már akinek. :o :) hát nekem az athlon64 sincs kihasználva B) amúgy jóóóóóóóó nagyot! úgy látom mindenki aktivizálta magát a hétvégén! mi is kirándultunk egy kicsit,most meg hurrá melóóóóóó :) most varázsolok egy kis erőt magamba,aztán vagy dolgozok,vagy nem :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Hali! Jön valaki a Kecskeméti Repülőnapra?Mert én ott leszek mint eddig mindig, bár nem az F 16-ossal megyek, abból lesz ott úgyis épp elég. :) El lesek egy két trükköt a szerelőktől és majd beépítem az Astrába. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 El lesek egy két trükköt a szerelőktől és majd beépítem az Astrába. :) sugárhajtómű? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Sziasztok! Megjöttem Zamárdiból! Iszonyatosan szétcsúsztam, de szerencsére ebben (sem) voltam egyedül! :) Rohadt jó volt, majd írok többet is holnaptól, de ma még Fehérváron vagyok, és nem a saját gépem előt ülök, a srác pedig már kezd csúnyán nézni. B) Node két fórumot is olvasok közben, úgyhogy még vár picit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Lujdzsi! Ha már Kecsón leszel, kéreszkedj el asszonyodtól szombatra úgy (szombaton lesz a repülőnap?), hogy vasárnap is szabad légy, és szombaton a repülőnap végén elugrunk érted, és jössz Szelidre! Sanyi! Neked is jó a hétvége? Mert akkor beugrunk érted! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2007 Na kivel találkoztam a hétvégén???? :) Még finom nedűűűűt is kaptam tőle....Kitaláljátok??? Itt egy kis segítség http://kepfeltoltes.hu/view/070730/P727317...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 én tudom én tudddooommmmm :) :) amúgy becsapós a kép,mert mindenki azt várná,hogy azt mutatod be,akiről beszélsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Tomi ! KI az a vakmerő aki leitatta Nyuszit annyira hogy szemmeláthatóan behorpasztotta a kocsi motorháztetőt és még nevetett is rajta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 semmi olyan nem történt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Há mer úgynézki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mackó ez itt nem a Te bc-d véletlenül? http://www.vatera.hu/board_computer_opelbe...n_31668062.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 biztos kapott százalékot érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Azt nem tom csak amikor szereltük a töltés visszajelző izzót hát közelről láttam a cuccot és ezt itt egy opel16v nevű illető árverezi és hát ugye nekünk is van ilyen ismerősünk , gondoltam mackó, bc, meg opel16v és összeraktam a dolgokat. Egyébbként ha tényleg tudja ezeket a dolgokat akkor elgondolkodtató :) talán nekem is jó lenne . Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 nem rossz valóban,csak 40e forintot "nincs kedvem" kiadni rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Na ez az egy adat ami nekem is kicsit megdobbantotta a szivemet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Egy helyes kis térkép azoknak akik szerint a kínaiak nem tervezik megszállni Magyarországot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 az ott lenni a műszerfalam, igen. Nekem a százalék a jó ismeretség, és a fejlesztésben való részvételben kimerült. No meg enyém még 2 részből áll, a maiak meg már 1 dobozban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts