szabot Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Tomi! Mikor jársz Debibe? Pénteken. Átutazok Db-n és akkor össze tudunk futni. Addig még beszélünk, mert pontos időpontot nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Akkor A hétvégi tali lelőve? :) Ja, és valami jó hír: Ha holnap 13.00-kor megjelenik az ügyvédnél aki ma volt a júlia-telepi ingatlannál, akkor öröm és bódottá lesz, mert az azt jelenti, hogy nem gondolták meg magukat, bár nem úgy néztek ki, mint aki meg akarja magát gondolni. Szóval hosszú évek után, sok gyötrelmes hirdetés után úgy néz ki, végre gazdit cserél az apósék által anno nekünk felajánlot hely, ugyan közben sógornő is tartja a markát, de a lényeg, hogy végre túladunk rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Én szorítok nektek! Nekem a tali családi okok miatt törölve. Max egy beszélgetés a Kishegyesi mekinél vasárnap du-este, amikor jövök vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Akkor A hétvégi tali lelőve? :) Ez most csak Tominak szól ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Háát... passz. vasárnap délutáni taliban benne vagyok. ami a telket illeti, ott meg van bonyodalom, amit gyorsan el kell hárítani... és nem lesz 1xű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Rohadt papírmunka! Undorító ez a bürokrácia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 hát az egyiket úgy néz ki, 81-ben rontották el, a másikat meg amikor számítógépre vitték az adatokat... szal most kaki van, mert lehet kispénzből megússzuk, lehet csak sokból(mondanom sem kell, ez a verzsön elég necces), de ha nem sikerül, akkor az egész bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Azért f@sza. más b@ssza el, egy emberöltővel ezelőtt, és most te fizesd ki? Hűha! Hosszú volt a nap. No, még egy sörike, csak hogy disztingváljam magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Na ilyet kérek a szülinapomra :OPC klikk a pasira meg az OPC -re ás dőlj hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 jah. és az a más az az akkori ügyvéd volt. Nyugodjék békében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ha már eltolta, akkor forogjon azért egy kicsit. Na ilyet kérek a szülinapomra :OPC klikk a pasira meg az OPC -re ás dőlj hátra. Az enyém most van, kérjél nekem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ok Sanyi Akkor isten éltetgessen még legalább a következő taliig.Mert ahogy elnézem a bandát szép hosszú életed lesz. B) Juteszembe ma elkövettem egy nagy hibát. Nemkevesebb mint 5 azaz öt doboz alkoholmentes sört ittam.Ami a haver szerint egyenes út a guminőhöz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mackó, kívánom, hogy könnyen vegyétek az akadályokat (ha nem, akkor esetleg megfontolandó a DAS). Lujdzsi, remélem nem voltál fent sokáig, mert mindjárt hívlak, hogy mikor találkozunk! :) Kb egy óra múlva indulok, azaz 10 körül Db-ben vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 25.000 km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Probléma van... 1000.... Közölték, hogy a telek lapjáról a műszaki osztály igazolása alapján le lehet törölni a gazdasági épület dolgot, ám a telek megközelítését segítő magánútra a szolgalmi jogot vagy jogi úton rakatjuk rá(nem 2 nap), vagy megegyezünk a tulajjal, hogy úgyis nyert ügyünk van, és kap xezret, nem pedig 2-3xezret, ahogy azt ő gondolja, és aztán ajándékozzuk a vevőknek a részünk. Nem a legszebb megoldás, de ha nem akarunk mégtöbbet bukni, talán nem kivitelezhetetlen. Ugyanis ha nem rendezzük le, akkor az egész sztornó, vagyis várhatunk megint, és az értéke ezzel ismét csökken... :) Hozzáteszem, ha anno após alaposabb, most nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 hurrá péntek :) amúgy nem kell valakinek egy classic astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mit fizetsz, hogy elvigyem? :) De már megint mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 én fizessek? ehhez aladdin kincse nem elég :) keeee vagy nem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Valahol el kell kezdeni alkudozni. :) Kösz, nem kell. Egyrészről pénzem sincs, másrészről, ha lenne se kéne. De mondd már, hogy ki árulja, van-e baja, meg ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Aham. Szóval te árulod... Nagy szar. újabb barát autóját látom majd elgurulni. :) Épp tegnap segédkeztem Bogi Mantájának eladásában, most meg ez. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 az hát.nagy szar. bogiék már ilyen hamar eladták???????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Még nem. Melindának az új pasija is Mantát szeretne. Egy böszörményit néztek nagyon, aztán rábeszéltem őket, hogy nézzék meg először a Bogiét Esztergomba. Úgyhogy szombaton megnézik. Sajnálom, hogy Bogi kénytelen eladni, de szeretném, ha újra gondos kezekbe kerülne az autó. Sanyi pedig jó gyerek, biztos megbecsüli a Hófehérkét, ha megveszi. Te miért adod el? Sportosabbra vágysz? Tudok egy jó állapotban lévő eladó Mantát Böszörményben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 csak. de ugye jutalékot is kapsz,ha nyélbe ütik a bizniszt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Semmit, és nem is kérnék belőle. Mondom, nekem az a lényeg, hogy az autó jó kézből jó kézbe kerüljön. Szeretnék találkozni azzal az autóval még. Tehát ha Melindának csak donornak kellett volna, akármilyen jó barátném, nem ajánlottam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts