nyuszifül Elküldve Július6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2007 na jó nem vitázok, mert biztos én emlékszem rosszul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 csak beszélgetünk. tudom mit mondtam,bár lehet szó szerint nem tudnám idézni,de most nem ez a lényeg... egyébként pedig ez csak saját vélemény,ha meghallgatod,meg,ha nem,nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Nyuszi! Ha profi csinálta a fényezést, akkor bárhová mehetsz vele csak a nagyáruházak parkolóját kerüld el! <_< Előszöris a szervízből valahogyan el kell hozni és ha ott áll a házelőtt ebben a hülye szeles odőben legalább annyi por és egyéb lesz rajta.Akkor meg minek várnál vele hogy kipróbáld. Szerintem.... Másfelől úgy emléxem, hogy HOBI a Tied következésképpen oda és akkor mész vele ahova és amikor TE akarsz. Nekem például rajtam kivül senki sem mondja meg hogy mikor vezessem a kocsimat , /kivéve a benzinszintjelzőt/ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 hátvazzz megáll az eszem <_< ki mondta,hogy ne használja? a parkolóban rászálló por,és a 100nál becsapodó bogár között meg sztem van különség,ha már itt járunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Igen... parkolóban a szélben rászálló por karcol. A bogár meg szétkenődik, és ha időben leszedik, lemossák, akkor nyomot sem hagy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 na és menet közben nincs por? hát,akkor nem értem az emberek miért autóznak egyáltalán...egyfolytában rombolják az autó állagát de láttam olyat,hogy elhozták az autót a fényezőtől,és a lakkot még nyomkodni lehetett a körmöddel. de mind1,én csak elmondtam a véleményemet...de egyből rámförmed mindenki...pedig csak jót akarok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 hát akkor az biza még nem volt megszáradva... mai cuucokat nem véletlen hőkamrában fújják, és hát festés után gondolom még össze is kellett rakniuk a kocsit, ami megint lehet 1-2 nap volt. szóval szerintem az már száraz, szilárd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 és senki sem förmedt rád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 hát akkor az biza még nem volt megszáradva... mai cuucokat nem véletlen hőkamrában fújják, és hát festés után gondolom még össze is kellett rakniuk a kocsit, ami megint lehet 1-2 nap volt. szóval szerintem az már száraz, szilárd. ha ennyire tuti,akkor miért szerepel a "gondolom" "lehet" és "szerintem"? én úgy vagyok,jobb az óvatosság...sajnos tapasztaltam az ellenkezőjét <_< de ne legyen igazam,csak ezt tudom kívánni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Én csak abból indulok ki, hogy nekem anno az astrát úgy adták ide, hogy előtte nap fényezték, másnap összerakták, majd simán lemosták. Most meg a vectra esetén a srác csak annyit mondott, hogy úgy 1 napig ha lehet, ne akarjam lemosni. Majd másnap ő mosta le. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2007 HOBI is le lesz mosva <_< szal szerintem is csak lehet már jönni-menni, de azért majd rákérdezek, és igaza van mindnekinek, szeressük egymást gyerekek :rolleyes: Juhúúúúú, ma végre újra a régi minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 de láttam olyat,hogy elhozták az autót a fényezőtől,és a lakkot még nyomkodni lehetett a körmöddel. Na azért írtam hogy "ha profi csinálta a fényezést" És senki sem förmedt rád csak Te hiszed azt.Már megbocsájts de ez már fóbia.És szerintem hozzád hasonlóan mi is csak a véleményünket írtuk meg. :rolleyes: De semmi baj én már kezdelek megszokni..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 profi csinálta... nincs fóbiám,de akkor az a biztos,ha mostantól úgy veszitek,hogy van egy értelmi sérült klubtársatok,és akkor nem lesznek félreértések :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Ez így van kicsit mindannyian őrültek vagyunk de így szép az élet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Ez így van kicsit mindannyian őrültek vagyunk de így szép az élet. :rolleyes: Ez tényleg így van. Kicsit mindannyian őrültek vagytok. De én nagyon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 Sziasztok! Verőfényes napsütés, én meg melóba készülődök. És mindezt este 9-kor hozták össze nekem. Még jó, hogy nem mára terveztünk találkozót. Terveztek valami túrát hétvégére? Ha igen, akkor vigyetek esernyőt, mert délután kocsimosásra készülök. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 Még szerencse Tomi, hogy tudtommal munka törvénykönyv szerint minimum 24 órával előre kell tudatni a dolgozóval, hogy munka lesz... vagyis ez egy kicsit érdekes szitu... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 jóóóóó reggelt! jó volt a tegnap esti szerelés :D :P :lol: ismét okosabbak lettünk :rolleyes: nagyon jó volt vezetni amúgy Tibi Vectráját,bár olyan sokkal erősebbnek nem érződött az enyémnél <_< bocsi,hogy úgy elrohantunk,de... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 no problem. Az egész estében a lambda csere volt a legjobb, és leggyorsabb! :rolleyes: Ha lett volna hegesztő, akkor beraktam volna a kipuffba az lambdát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 pimp Tibi's ride :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 melyik TV-n lesz fogható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 hááát,előtte nem árt alaposan kiismerni az autót :rolleyes: <_< ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 hát amúgy is kocsikázni fogsz,nem? meg nem is tudom ki mondta,hogy már úgy adják át,hogy... :Pnem azt mondtam,hogy nem szabad,hanem hogy ÉN nem bogaraznám össze már az elején...Ebben van vmi, én úgy tudom, ohgy a legjobb fényezés teljes szárdási ideje is 1 hónap, úgyértem, a külső réteg, hiába száraz érzetre, a belsők a külső keresztül lélegzik, szárad, és 1 hónapig erős napnak, meg bogaraknak kitenni nem ajánlatos, bár nem hallottam még ilyen kárról, ez csak elmélet.Én csak abból indulok ki, hogy nekem anno az astrát úgy adták ide, hogy előtte nap fényezték, másnap összerakták, majd simán lemosták. Most meg a vectra esetén a srác csak annyit mondott, hogy úgy 1 napig ha lehet, ne akarjam lemosni. Majd másnap ő mosta le. :rolleyes:Én segédkeztem fényezés közben, a magamét meg én fújtam még anno, akkor gyönyörű volt, dehát azóta 4 karambol, na lényeg,m hogy lemosni nem szabadna 1 hétig, eccer elég volt a motorháztetőt fényezés után kinthagyni az szabadban, eleredt az eső, és csúnya lett a fény, hártyás lett. Bár mi nem a legjobb, legdrágább festéket használtuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 Zoli! Azért a neolux és tsai festéket nem úgy alkalmazzák, mint a modern, hőkamrás cuccokat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július7, 2007 Megoszt Elküldve Július7, 2007 Még szerencse Tomi, hogy tudtommal munka törvénykönyv szerint minimum 24 órával előre kell tudatni a dolgozóval, hogy munka lesz... vagyis ez egy kicsit érdekes szitu... <_< Mackó olyan dolgokra nem illik hivatkozni amit nem mindenki ismer.Mert a munkatörvénykönyvét a munkáltatók nem ismerik.ezért rájuk nézve ez nem is kötelező. Amit viszont ismernek : - Ha nem teccik nem muszáj itt dolgozni... - Kollega minimun hatan állnak sorban az ön helyére... - Lehet szövegelni kollega csak nem érdemes... - Most, hogy ön sikeresen kizárta önmagát a bérfejlesztésből .... - Mivel ön a legjobb emberünk erre a nehéz feladatra ... - Sajnos a másik kollega aki megoldhatná ezt a feladatot ön helyett épp jutalomüdülésen van Teneriffén mellesleg a vejem... Szerintem tudnátok folytatni a sort. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts