Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Balmazújváros 1 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Kiszolgáló nem található, próbálja újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Kiszolgáló nem található, próbálja újra. Javítottam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Hú, B+! Kóborék milliókat adnának egy Omega koncerten egy ilyen füstgépért! Ez nagyon komoly! Így még a kevi domb sem égett annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 szép kis füst! mizujs Lujdzsi? F16? vettél észre valamit az adalékolás óta? esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 mizujs Lujdzsi? F16? vettél észre valamit az adalékolás óta? esetleg? Leapadt a pénztálcája! :rolleyes: Biztos ez az első benyomás. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Leapadt a pénztálcája! :rolleyes: Biztos ez az első benyomás. <_< Így fizu előtt szerintem nem csak neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Táppénz előtt, lopás után... igen, vagyunk még páran lapos zsebbel. Apropó! Lacika idén kezdi a sulit? Mert akkor gondolom már te is zsíroskenyeret eszel egy hónapja. :rolleyes: Más: Most találtam, és gyorsan ide belinkelem, ha Roli véletlenül idelesne, legyen min mosolyognia. Szóval: Roli, csak neked, csak most, (nem) csak itt, sok szeretettel: ezt lesd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Nos amit elsőnekis észrevettem,az hogy az olajam még mindig szép aranysárga pedig már mentem vele kétegynehányszáz kilómétert és olyan alapos sem voltam az olajcserénél mint tavaj amikoris mégy a régi olajhoz adtam "STP" motoröblítőt ami elvileg kiszedi a lerakódásokat .Na ez most nem volt ,anyagi megfontolásból. A hosszútávú változásokról meg majd szólok.Most ugye lesz neki egy jó 700 km-es balatoni túra meg a már megtett 200 km ennél már látszani fog a változás/ha lesz/ . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Táppénz előtt, lopás után... igen, vagyunk még páran lapos zsebbel. Apropó! Lacika idén kezdi a sulit? Mert akkor gondolom már te is zsíroskenyeret eszel egy hónapja. :rolleyes: Nem, nem most kezdi. Még 1 év ovi. Viszont Tomi is ovis lesz. Na de a zsíroskenyér meg küszöbdeszka az majd más miatt lesz. <_< Mondjuk még van némi remény... csak kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Szurkolok (szurkolunk), hogy sikeretek legyen a másban! Elég a gondotok enélkül is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 THX! Igyekszem. Jó lenne. Már volt elég szívás eddigi életemben, lassan már ha elkezdeném kiköpni, kb. 3 évig köpdösnék... minden nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Na csak óvatosan azzal a köpködéssel... mert még bevisznek a jardra és klapsz mert köptél :rolleyes: De amúgy én is szúrkolok bár nem igazán tudom mihez... Sanyi ! Akkor most cserélünk pénztárcát? Én rosszul járnék a tieddel Te viszont nem járnál jól az enyémmel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Akkor benne vagyok a cserében! <_< De az enyémet mástól kérd! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 ... pusztán a belföldi és nemzetközi árufuvarozói vizsám miatt mentem oda / amihez lehet gartulálni/ ... Gratula möszijő! :rolleyes: A mai termés: Van kesztyűtartó világításom, méghozzá LED-es; a jobb oldali ajtóhoz is elvezettem a riasztó LED-jét. Közben kerítés javítás és vízóra akna merés. Du anyu észrevettem, hogy a kis aknában (a kerti csapé) magas a vízszint. Megnézve a másik aknát (vízóra akna) az biza színig volt, azaz ott a bibi. Kimertük mindkettőt (kb 2-2.5 köméter víz), mert egy szivattyú sem működött (ez volt a szivattyú - nekünk). A hiba forrása: eltört(!) a vízóra üvege és ott spriccel ki a víz. Vasárnap nem javítják. Király. Majd holnap - talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bakonyibetyarbandi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Helló! Segítségre lenne szükségem! Elhatároztam ,hogy nagyapám A rekordjából ismét autót csinálok, jelen pillanatban kissé lelakott. A kérdéseeim a következők: -alsó hangon mennyire számíthatok költségileg (tudom hogy ez relatív de mégis) -hol találok szakembereket/szerelőket akik nem hajtanak el ha meghallják menni idős Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Helló! Segítségre lenne szükségem! Elhatároztam ,hogy nagyapám A rekordjából ismét autót csinálok, jelen pillanatban kissé lelakott. A kérdéseeim a következők: -alsó hangon mennyire számíthatok költségileg (tudom hogy ez relatív de mégis) -hol találok szakembereket/szerelőket akik nem hajtanak el ha meghallják menni idős Előre is köszi! SANYI TÉGED KERESNEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 A veterán chatben már felvették a kapcsolatot egymással. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 SANYI TÉGED KERESNEK! MINDJÁRT FELVESZEM!!! <_< (Mintha anyám kiabált volna át a másik szobából, a vonalassal a kezében ;)) Sokat nem tudok neki segíteni. Az én lakatosom inkább nem ajánlanám, mert Fehérváron van, a többihez meg nem tudok szólni, mert az én gépeim nem épp veteránvizsgára készülnek. :rolleyes:. (Bár a C Rekordból még akármi is lehet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Na én lépek nézni a Magyar vándort :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Én már nézem. Már volt a puszkaizé. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Én - jó szokásomhoz híven - piszkáltam kicsit a weblapunkat és most Star Wars-t fogok nézni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Ismét melóban. Az esti SW elmaradt, helyette befejeztem (sokadjára) a Bourne rejtélyt. Kicsit vegyes érzelmekkel ülök bent: Van is kedvem bent lenni, meg nem is. Hagytak némi kakát rám, azt kénytelen vagyok ellapátolni (negatívum), utána viszont fejlesztő meló van, azt viszont csípem (pozitívum). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július2, 2007 Olvasok egy könyvet...amiben egy mondatban említve van, na micsoda????????A manta ráják vonulása :rolleyes: Hihetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Olvasok egy könyvet...amiben egy mondatban említve van, na micsoda????????A manta ráják vonulása :rolleyes: Hihetetlen Mit olvasol? A Manta mantát? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts