Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Táppénz előtt, lopás után... igen, vagyunk még páran lapos zsebbel. Apropó! Lacika idén kezdi a sulit? Mert akkor gondolom már te is zsíroskenyeret eszel egy hónapja. :rolleyes:

Más: Most találtam, és gyorsan ide belinkelem, ha Roli véletlenül idelesne, legyen min mosolyognia. Szóval: Roli, csak neked, csak most, (nem) csak itt, sok szeretettel: ezt lesd meg!

Elküldve

Nos amit elsőnekis észrevettem,az hogy az olajam még mindig szép aranysárga pedig már mentem vele kétegynehányszáz kilómétert és olyan alapos sem voltam az olajcserénél mint tavaj amikoris mégy a régi olajhoz adtam "STP" motoröblítőt ami elvileg kiszedi a lerakódásokat .Na ez most nem volt ,anyagi megfontolásból.

A hosszútávú változásokról meg majd szólok.Most ugye lesz neki egy jó 700 km-es balatoni túra meg a már megtett 200 km ennél már látszani fog a változás/ha lesz/ .

Elküldve
Táppénz előtt, lopás után... igen, vagyunk még páran lapos zsebbel. Apropó! Lacika idén kezdi a sulit? Mert akkor gondolom már te is zsíroskenyeret eszel egy hónapja. :rolleyes:

Nem, nem most kezdi. Még 1 év ovi. Viszont Tomi is ovis lesz.

Na de a zsíroskenyér meg küszöbdeszka az majd más miatt lesz. <_<

Mondjuk még van némi remény... csak kevés.

Elküldve

Na csak óvatosan azzal a köpködéssel... mert még bevisznek a jardra és klapsz mert köptél :rolleyes:

De amúgy én is szúrkolok bár nem igazán tudom mihez...

Sanyi !

Akkor most cserélünk pénztárcát? Én rosszul járnék a tieddel Te viszont nem járnál jól az enyémmel. <_<

Elküldve
... pusztán a belföldi és nemzetközi árufuvarozói vizsám miatt mentem oda / amihez lehet gartulálni/ ...

Gratula möszijő! :rolleyes:

A mai termés: Van kesztyűtartó világításom, méghozzá LED-es; a jobb oldali ajtóhoz is elvezettem a riasztó LED-jét. Közben kerítés javítás és vízóra akna merés. Du anyu észrevettem, hogy a kis aknában (a kerti csapé) magas a vízszint. Megnézve a másik aknát (vízóra akna) az biza színig volt, azaz ott a bibi. Kimertük mindkettőt (kb 2-2.5 köméter víz), mert egy szivattyú sem működött (ez volt a szivattyú - nekünk). A hiba forrása: eltört(!) a vízóra üvege és ott spriccel ki a víz. Vasárnap nem javítják. Király. Majd holnap - talán...

Elküldve

Helló!

Segítségre lenne szükségem!

Elhatároztam ,hogy nagyapám A rekordjából ismét autót csinálok, jelen pillanatban kissé lelakott.

A kérdéseeim a következők:

-alsó hangon mennyire számíthatok költségileg (tudom hogy ez relatív de mégis)

-hol találok szakembereket/szerelőket akik nem hajtanak el ha meghallják menni idős

Előre is köszi!

Elküldve
Helló!

Segítségre lenne szükségem!

Elhatároztam ,hogy nagyapám A rekordjából ismét autót csinálok, jelen pillanatban kissé lelakott.

A kérdéseeim a következők:

-alsó hangon mennyire számíthatok költségileg (tudom hogy ez relatív de mégis)

-hol találok szakembereket/szerelőket akik nem hajtanak el ha meghallják menni idős

Előre is köszi!

SANYI TÉGED KERESNEK!

Elküldve
SANYI TÉGED KERESNEK!

MINDJÁRT FELVESZEM!!! <_< (Mintha anyám kiabált volna át a másik szobából, a vonalassal a kezében ;))

Sokat nem tudok neki segíteni. Az én lakatosom inkább nem ajánlanám, mert Fehérváron van, a többihez meg nem tudok szólni, mert az én gépeim nem épp veteránvizsgára készülnek. :rolleyes:. (Bár a C Rekordból még akármi is lehet)

Elküldve

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ismét melóban. Az esti SW elmaradt, helyette befejeztem (sokadjára) a Bourne rejtélyt.

Kicsit vegyes érzelmekkel ülök bent: Van is kedvem bent lenni, meg nem is. Hagytak némi kakát rám, azt kénytelen vagyok ellapátolni (negatívum), utána viszont fejlesztő meló van, azt viszont csípem (pozitívum).

Elküldve
Olvasok egy könyvet...amiben egy mondatban említve van, na micsoda????????A manta ráják vonulása :rolleyes: Hihetetlen

Mit olvasol? A Manta mantát? <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.