szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Jó a kedvem, salala :rolleyes: ! A 24 szelepes hengerfej jelenleg Wienben tartózkodik, felújítás céljából. Alakul az erőgép! <_< Figyu, jövő talira a hengerfej dobáló versenyen nem csinálunk egy Strong Man kategóriát? Felajánlanék egy 12 szelepes hengerfejet. :D :P Miért ne? Nálam csak a régi dolgok rendberakása megy szép lassan. A tegnapi nap termése: hátsó díszívek rendesen felfogatva; elektromos tükör vezetékelése rendbe rakva; riasztó jelzőfénye az ajtónyitó pöcökhöz elvezetve, így a ködfényszóró kapcsolójának felszabadult a helye. Ma még lesz egy köröm a riogatóval és a TID-el, utána Star Wars mozidélutánt tartok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Hali! asszem 12 szelepes a HF amit Hajniéktól kaptunk. de ha nagyon kell, megnézem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 2.2 vagy 2.4es hengerfej,ha jól emlékszem a másik meg 1.3. az jó könnyű volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 2.2 vagy 2.4es hengerfej,ha jól emlékszem a másik meg 1.3. az jó könnyű volt <_< Hopp, most esik le, hogy én egyiket sem emeltem meg, pedig kíváncsi voltam rá... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 a nagy hengerfej asszem 17 kiló volt.a kicsi pedig valami 3...ha jól emlékszem. vasárnap vittem előre a nagyot,hátulról cipeltem,hááát egyszer meg kellett állnom picit pihenni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Van valakinek tippje, hogy miként keressek rá a benzinszivattyú tápvezetékére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 az ülés alatt van az ac-pumpa,nem?gondolom a vezetéket utána már nem nehéz megkeresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Hopp, most esik le, hogy én egyiket sem emeltem meg, pedig kíváncsi voltam rá... <_< Van rá lehetőséged! Hajniék nekünk adták(ezúton is még 1x THX!), hogy jövőre, és azután is legyen. Itt van nálunk, ha erre jársz, meg lehet emelni őket. :P a nagy hengerfej asszem 17 kiló volt.a kicsi pedig valami 3...ha jól emlékszem. vasárnap vittem előre a nagyot,hátulról cipeltem,hááát egyszer meg kellett állnom picit pihenni ;) puhány... :D :rolleyes: Van valakinek tippje, hogy miként keressek rá a benzinszivattyú tápvezetékére? kapcsolási rajz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 puhány... ;) <_< az a puhány aki otthagyta,és csak a könnyebbet hozta előre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Hát, én úgy tudom, Sanyi hozta előre a picit. De ha tévednék, akkor nem tom ki hozta előre. Meg amúgy is: IJTE! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Köszi a tippeket a benzinpumpához. Megyek, rékeresek a vezetékére és jól szétvágom. :rolleyes: Este még felnézek. Jó pihit mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Hali! asszem 12 szelepes a HF amit Hajniéktól kaptunk. de ha nagyon kell, megnézem. :rolleyes: Nem kell megnézned. Az egy 2.4-es hengerfej, ami nyócvé. Ez a 3.0 hengerfeje, ami tizenkétvé. Tehát gyakorlatilag másfélszer olyan nehéz, mint a 2.4-é. Ha Fekete Laci, meg a fia, és Nick Árpád is dobálna, akkor érdemes lenne elhozni. <_< vasárnap vittem előre a nagyot,hátulról cipeltem,hááát egyszer meg kellett állnom picit pihenni ;) Az benne a buli, hogy épp akkor indultunk Lacival érte kocsival, amikor megláttuk, hogy cipeled. :D A rohadék cigók meg hogy lenyúlták volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Az benne a buli, hogy épp akkor indultunk Lacival érte kocsival, amikor megláttuk, hogy cipeled. :rolleyes: hát qrva nagy buli volt ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Te "kapkodtál". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Te "kapkodtál". <_< egy igen fontos jellemzőm,valóban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Úgy is kapkodsz, mint az új Sláger rádiós reklámban? Az haláli! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 kocsit mostam...felhős az ég..... a linket pedig sértésnek vettem,úgy az egészét nézve <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Idézem: Te "kapkodtál". :D egy igen fontos jellemzőm,valóban :rolleyes: ;) De ettől függetlenül imádom azt a reklámot, szerintem ötletes. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 De az biztos, hogy a rövidítése miatt az oldal szégyent hoz a Counter Stricke nevű (általam) nagyrabecsült játékra. anyámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm amúgy meg poénból mondtam azt a dolgot,azért volt ott a szmájli a végén möszijő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Tudom én azt nagyon jól, máj lord! :rolleyes: anyámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm No jó, nem beszélni angol nyelv. Utánanéztem, nem kell a 'c'. Mindegy, marad. Én is szégyent hozok a játékra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 nah... magvan mitől égett le Hali srácok! Ma meg a balmazújvárosi szeméttelep égett amikor ott voltam. <_< Na nem azért égett mert ott voltam és nem azért voltam ott mert égett, pusztán a belföldi és nemzetközi árufuvarozói vizsám miatt mentem oda / amihez lehet gartulálni/ és látom ám ,hogy olyan fekete füst felleg szálll a város felett,hogy olyat még jóapám sem látott pedig ő mozdonyvezető volt anno. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 No jó, nem beszélni angol nyelv. Utánanéztem, nem kell a 'c'. Mindegy, marad. Én is szégyent hozok a játékra. <_< azt nem tetszik vágni a nagyrabecsült játék nevét? :rolleyes: Lujdzsi,neked pedig - hogy egy gimnáziumi nevelőtanáromat idézzem - : GATULÁLOK ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 azt nem tetszik vágni a nagyrabecsült játék nevét? ;) Mit vágom, egyenesen aprítom! <_<... a belföldi és nemzetközi árufuvarozói vizsám miatt mentem oda / amihez lehet gartulálni/... Gratula! ...látom ám ,hogy olyan fekete füst felleg szálll a város felett, hogy olyat még jóapám sem látott pedig ő mozdonyvezető volt anno. :rolleyes: Három 'L' már nagyon hangsúlyos, úgyhogy tényleg vastag füst lehetett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Három 'L' már nagyon hangsúlyos, úgyhogy tényleg vastag füst lehetett! :rolleyes: Sanyi akkora füst volt ,hogy az megérdemli a 3 "L" betűt. de teszek fel képet ha nem hiszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Én elhiszem. Régebben a túrkevei szeméttelepen dolgoztam kicsit, és az azon a nyáron háromszor gyulladt ki. Ronda fekete füstje van annak a sok kidobott sz@rnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts