Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Az az igazi, ha nincs is! Ezért jók az öreg autók is. Az is addig megy, amíg megy. nincsen olyan szarság, hogy check engine, meg villogtatás, meg léptetőmotor, meg mindenféle bisz-basz... <_<

Annyira igaz amit szaktásunk leírt hogy talán kőbe kellene vésni a parlament lépcsőjébe.

Anno amikor jóapám lezserkettes ladáját űztem a halál felé és a "technika" megállt akkor 2 dolog közül választhattam . vagy benzint nem kap vagy szikrát. ;)

5 perc gyors szerviz és az orosz csoda úgy tépte az aszfaltot, minta paraszt asszonyok a libát. :D

Sőtt a lada előtt volt egy jóféle NDK-s műremek.Wartburg 353.Na ennél a vasnál még a 65-ös szeg is alkatrésznek számított mert egyszer abból vágott apám éket, hogy az ékszíjtácsa a helyén maradjon Agárdtól Debrecenig.

És ment,de voplt amikor az szíj adta meg magát félúton Szolnok felé akkor a fater nekiállt jóanyámnak és lehúzta a nylon harisnyáját.No nem azért mert mostmár ba....hatjuk hanem azzal pótolta a hiányzó alkatrészt.És kibírta az első autósboltig mert akkoriban még a kutaknál nem lehetett kapni olyan sok autós cuccot.

De szép is ezekre vissza emlékezni de most hogy elmerengtem eszembe ötlött egy kedves emlék .Én tankolhattam tele a Warbit és tisztán emléksze apám egy Ady Endrés pénzt adott a kutasnak.Barátom 500 pénzért televertük a kocsit.

Hűűűűűű de öreg vagyok. :rolleyes:

Megosztás:

Én is! Én is! <_<

Tamás, én is a SpeedFan-t szoktam használni. Ügyes kis progi.

Tegnap meglett a 400-as táp (kb másfél-két kiló körüli és 18000-be fáj, de szerencsére nem nekem. :rolleyes: ), és a fagyogatós dolgok megszűntek. Lett helyette más, de este 10-re az is meg lett oldva. Részleteket hamarosan megírom a s/w topic-ba, hogy ha más is ilyesmire bukanna, akkor más kárából tanulva meg tudja oldani.

Megosztás:

Én is! Én is! :P

Tamás, én is a SpeedFan-t szoktam használni. Ügyes kis progi.

Tegnap meglett a 400-as táp

18000???? milyen márka? ölég húzós vót jéjdesapám <_< ;) akárki is húzta :D

a másik progi amit használok,a Notebook Hardware Control. ezt itt a fórumon ajánlották,egy istenkirály program.

egyébként meg sárga bögre görbe bögre :rolleyes:

Megosztás:

jóóó reggelt és Sok Boldog Névnapot kívánok az érintettnek,möszijő Fényi Lászlónak! Isten éltessen! <_<

azt majdnem elfelejtettem említeni,hogy természetesen elázott az autóm tegnap éjjel.de nem búsulok,új rekord született ezáltal,3 napot bírt ki! :rolleyes:

Megosztás:

de jó, hogy én napközben a sóstói strandon voltam a kollégákkal. :rolleyes:

már ha napközben volt ez az eső... mert miután hazaértem, itt felénk nem volt semmi éjjelig sem. Meg tán nappal sem. Sőt. A fiúk tegnap nagynénémékkel állatkertben voltak. Nem panaszkodtak, hogy esett volna. kis helyi zivatar volt akkor lehet.

Megosztás:

Sziasztok!

Első körben szeretném köszönteni a Lászlóinkat, ifjabb és idősebb Fényi Lászlót és Szilágyi Lászlót!

Itt semmi eső nem volt, viszont estére az idő eléggé lehűlt. Szerencsére.

A vírus tovább szivatta az agyam, így berágtam és újra húztam az XP-t. Asszem most már minden ok a géppel, szal ma már talán játszani is lesz időm. :rolleyes:

Amúgy mától szabin vagyok, ami persze nem azt jelenti, hogy nincs melóm. Most is épp mentéseket készítek egy cégnél, utána indulok egy másikhoz, de ez mégis másképp esik. <_<

Megosztás:

de jó, hogy én napközben a sóstói strandon voltam a kollégákkal. :rolleyes:

De jó már valakinek! Céges szervezésű volt vagy saját ötlet?

A fiúk tegnap nagynénémékkel állatkertben voltak.

Mi is elmehetnénk állatkerbe Db-ben és/vagy Nyíregyen. Max engem nem engednek ki. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.