mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Gondoltam ingyen megcsinálom, dehát... :blink: Így már nem is lenne rossz üzlet...pláne brembo tárcsákkal és ferodo betétekkel... :) Persze Nyuszifülnek...Sanyinak kicsit drágább móka lenne... esetleg még közben a hátsó féket is felújítanád...teljesen. :lol: Csak, hogy tovább legyen ott Nyuszifül! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Így már nem is lenne rossz üzlet...pláne brembo tárcsákkal és ferodo betétekkel... :) Persze Nyuszifülnek...Sanyinak kicsit drágább móka lenne... esetleg még közben a hátsó féket is felújítanád...teljesen. :) Csak, hogy tovább legyen ott Nyuszifül! :blink: Az otthon otthon nem is lenne nagy kunszt. Ott az eszterga, a dobot le lehet szabályozni... Fékmunkahenger nem egy ökör ára, a pofákat meg lehet, hogy elég csak felcsiszolni. Bár az újra ferodozolás sem túl drága, viszont jobban bízok a gyári új pofákban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szerintem maradjunk a chat-nél...kicsit kezdünk technikai topic lenni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szerintem maradjunk a chat-nél...kicsit kezdünk technikai topic lenni. :) Igaz. Gyorsan el is szeleltek a lányok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 de hogy te villáskulccsal nekiess szeretett drágaságomnak? Naneeee!!! :) Miért, nagyon jól bánok a villáskulccsal! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Miért, nagyon jól bánok a villáskulccsal! :blink: :) :) Persze...simogatod, törölgeted... :lol: Csak ezért meg ne haragudj rám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 :blink: Persze...simogatod, törölgeted... :) Csak ezért meg ne haragudj rám. :D Mondtam én hogy hogyan??? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Mondtam én hogy hogyan??? :blink: :) Hááát... nem. :) Viszont úgy néz ki, hogy majdan lesz egy katalizátorcserém. Mire anyóséktól hazajöttünk, már jobban csörög. :D Viszont egy kedves cartárs felajánlott egy alig használtat... :lol: (árról még nem tárgyaltunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Megintcsak Jó éjt mindenkinek! További Boldog Tamásnapot az érintetteknek! Lassan elbúcsúzunk ettől az évtől... már alig több, mint 48 órácska. Tényleg... akkor 31-én lesztek a főtér közelében? Mert egy kicsit lehet, hogy mi is felugrunk az asszonykámmal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szerbusztok! :blink: Én biztos nem leszek a főtéren,legalábbis a Debreceni főtéren,mert Berettyóujfaluban szilveszterezek,egy nagy buliban haverokkal,ismerősökkel.Még vezetnem sem kell,úgyhogy reszkessenek a sörök,borok ,pezsgők és a többi alkoholt tartalmazó italféleségek. :lol: Az egyedüli baj az,hogy január elsején nappalos leszek,tehát reggel hétre legalább annyira ki kell józanodjak,hogy a melóhelyre ki tudjak jönni.(remélem sikerül). :) ,ha már itt leszek majd csak elszédelgek valamerre. ui. Mivel ebben az évben utoljára vagyok netközelben KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK BOLDOG ÚJÉVET! Én már a kollégákkal koccintottam! :) (nem is keveset) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jó reggelt! :) Én már autókáztam ma a 30 cm-s hóban és még fogok is...... De délutánra megint ki kell ásni a garázsajtót! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziasztok! Hó, 30 cm-es hó??? :) Nálunk az eső szakad hajnal óta...így lehet a koncert is elmarad :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jó reggelt! :o Én már autókáztam ma a 30 cm-s hóban és még fogok is...... De délutánra megint ki kell ásni a garázsajtót! :blink: Neked is Jó Reggelt! 30 cm-s hó???? Nálunk max. 30 mm eső.... :lol: Hó meg már csak pár négyzetméteren. Nyomokban. Az eső meg rendületlenül esik. Sziasztok! Hó, 30 cm-es hó??? :) Nálunk az eső szakad hajnal óta...így lehet a koncert is elmarad :) Szióka! Nézz körül a www.met.hu oldalon... majdnem országos hó, felénk meg eső. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziasztok! Most akartunk indulni Kőszegre .. Miután utat válytam a parkolóig, a kupac méretéből kikövetkeztettem, hogy mellik is lehet az én Senim! :blink: Szerencsére a másik oldalán látszott is!! Nálunk nem tudom mennyi hó esett, de a parkiban van ahol térdig ér .. No, további jó fórummolást!! Megyek kiszabadíttom magam .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziasztok! Most akartunk indulni Kőszegre .. Miután utat válytam a parkolóig, a kupac méretéből kikövetkeztettem, hogy mellik is lehet az én Senim! :blink: Szerencsére a másik oldalán látszott is!! Nálunk nem tudom mennyi hó esett, de a parkiban van ahol térdig ér .. No, további jó fórummolást!! Megyek kiszabadíttom magam .. Szia! És mentek is Kőszegre? Akkora hóban? Ott akkora hó van? (két külön kérdés... nem elírás javítás) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Itg már elállt a hóesés, de szél van bőven! ide-oda kavargatja a lehullót hómennyiséget! Chygának jó utazást! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziasztok! Még egyenlőre itthon :) Röpke másfél óra alatt be tudtam jönni a boltba .. NEM adtuk fel!! Szerintem olyan 12h felé nekivágunk .. ha tavaszig nem jelentkeznék, akkor valahol várjuk az olvadást!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Már azt hittem, rég Kőszegen sétáltok és gyönyörködtök a tájban! :blink: Szerintem nemsokára normalizálódik a helyzet, itt már nem esik, és olvad is picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziasztok! Még egyenlőre itthon :) Röpke másfél óra alatt be tudtam jönni a boltba .. NEM adtuk fel!! Szerintem olyan 12h felé nekivágunk .. ha tavaszig nem jelentkeznék, akkor valahol várjuk az olvadást!! :blink: Adjatok füstjeleket, vagy fényjeleket...majd megyünk segíteni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jövök én is segiteni, már úgyis profi vagyok a hóeltakarításban. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Milyen jó, hogy itthon vagyok... Így van időm kimenni anyámékhoz, rendbeteni a gépüket...Nem örülök neki, hogy megint van egy kis plusz dolgom, de meg kell oldani, mert hát az igazsághoz hozzátartozik, hogy pont a legutóbbi látogatásunkkor nyekkent meg rajta az Xp... Most meg már használnák... Úgyhogy most szedem a motyókat, és eltűnök egy időre... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 Itt elállt végre az eső, de úgy be van borulva, hogy csak na! Átrendeztem a szobámat, egész nap pakoltam!Kíváncsi leszek meddig bírom így :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Itt elállt végre az eső, de úgy be van borulva, hogy csak na! Átrendeztem a szobámat, egész nap pakoltam!Kíváncsi leszek meddig bírom így :) Akkor gratula.... nejem is mindig rendezkedik. :) ... nem tudja valaki hová tettem az office telepítő cd-t? ... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jó munkát Mackósajt! :) Ismét autóztam egyet, most roszabb a helyzet, mert nagyon fagy és az összes letaposott plusz megoilvadt hó ráfagyott!!!! :lol: Kb. 30-al jöttem, de igy is csuszkált a jégen az autó, téli gumákkal is! :blink: Mikor még csak hó volt, nagyon szuperül állta a "sarat" a járgány, hasig érő hóban se akadt el! (mármint, az Ople hasáig érőben) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 Hűű, bátor vagy!!!! én most nagyon félek, hogy nem tudom mi van a fékemmel, remélem elkerül minket ez a nagy havazás! Legalább 2-áig, mert akkor viszem szervízbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts