Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap este mélyére néztem a PC-m problémájának. Szerintem nem normális dolog az, hogy a P4 3.0GHz már alapból 51°C-os, és már BIOS szinten felkúszik 55°C-ra, ergó hűtőt kell cserélni. Azért előtte megnéztem a paszta állagát a hűtő és a proci között és közben észrevettem, hogy a 12V-os kis tápcsati sz@rrá van égve. Most már tuti a tápcsere... :rolleyes: Ma reggel felvilágosított a srác, akitől a videokártyát vettem, hogy a kártya dobozára rá van írva, hogy minimum(!) 350W-os tápegység kell hozzá. Nekem meg a P4 is zabál, 2 vinyó, 2 optikai egység, szal nem csoda, hogy leamortizáltam a tápot. Még jó, hogy nem szállt el és vitt magával még pár dolgot...

Megosztás:

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap este mélyére néztem a PC-m problémájának. Szerintem nem normális dolog az, hogy a P4 3.0GHz már alapból 51°C-os, és már BIOS szinten felkúszik 55°C-ra, ergó hűtőt kell cserélni. Azért előtte megnéztem a paszta állagát a hűtő és a proci között és közben észrevettem, hogy a 12V-os kis tápcsati sz@rrá van égve. Most már tuti a tápcsere... :rolleyes: Ma reggel felvilágosított a srác, akitől a videokártyát vettem, hogy a kártya dobozára rá van írva, hogy minimum(!) 350W-os tápegység kell hozzá. Nekem meg a P4 is zabál, 2 vinyó, 2 optikai egység, szal nem csoda, hogy leamortizáltam a tápot. Még jó, hogy nem szállt el és vitt magával még pár dolgot...

nekem az AMD-m is simán megy ilyen hőfokon...

viszont ezekhez a videokártyákhoz valóban nagy táp kell...egy 350es nem nagy dolog már,legalábbis aki hardcore gamer,az a pofába röhögne <_<

nyuszmók,mi történt?

Megosztás:

nekem az AMD-m is simán megy ilyen hőfokon...

viszont ezekhez a videokártyákhoz valóban nagy táp kell...egy 350es nem nagy dolog már,legalábbis aki hardcore gamer,az a pofába röhögne <_<

nyuszmók,mi történt?

A hőfok miatt nem aggódom, csak felkészülök. A ventit felturbóztam (speckós zsírzós-olajzós SzaboT féle kombó), így menni fog még egy jódarabig.

Hát csak nevess! ;) Látszik, hogy nem vagyok gamer. A HTML-nek nincs nagy gépigénye, de ha már került a kártya, akkor miért ne? :rolleyes:

Mesélj nyuszó-muszó!

Megosztás:

A hőfok miatt nem aggódom, csak felkészülök. A ventit felturbóztam (speckós zsírzós-olajzós SzaboT féle kombó), így menni fog még egy jódarabig.

Hát csak nevess! ;) Látszik, hogy nem vagyok gamer. A HTML-nek nincs nagy gépigénye, de ha már került a kártya, akkor miért ne? :rolleyes:

Mesélj nyuszó-muszó!

nem nevetlek :D nekem 400as tápom van.én felkészültem előre,mert mondták ezek az új vga-k mennyire zabálnak...

de pl haveromnak 300as tápja volt szintén,eleinte próbálkozott úgy használni,de pár nap után vett tápot. nem éri meg a kockázatot <_<

jut eszembe,haveromnak is SB Live 5.1 van,elkérhetem tőle a telepítőt,ha gondolod!

Megosztás:

nem nevetlek :D nekem 400as tápom van.én felkészültem előre,mert mondták ezek az új vga-k mennyire zabálnak...

de pl haveromnak 300as tápja volt szintén,eleinte próbálkozott úgy használni,de pár nap után vett tápot. nem éri meg a kockázatot <_<

jut eszembe,haveromnak is SB Live 5.1 van,elkérhetem tőle a telepítőt,ha gondolod!

Nekem nem volt betervezve a kártyacsere. A 9600XT nem kiabált, de ez a 6600GT már külön tápot is igényel. Most ezt is megtanultam. A táp intézés alatt, este reinstall. XP és Linux egyaránt. ;)

Azt a CD-t nagyon megköszönném! Nem sürgős, a megbeszélős talira ha el tudnál hozni egy copy-t, azt jó lenne! :rolleyes:

Megosztás:

Nekem nem volt betervezve a kártyacsere. A 9600XT nem kiabált, de ez a 6600GT már külön tápot is igényel. Most ezt is megtanultam. A táp intézés alatt, este reinstall. XP és Linux egyaránt. <_<

Azt a CD-t nagyon megköszönném! Nem sürgős, a megbeszélős talira ha el tudnál hozni egy copy-t, azt jó lenne! :rolleyes:

nekem 7600gs vagy gt vagy mittoménmilyen kártyám van,PCI-E csatis,arra nem kell külön táp.

a telepítőt meg majd még juttasd eszembe,nehogy elfelejtsem :D de ha jól emlékszem,a telepítéssel ő is szívott...majd leinformálom a srácot ;)

Megosztás:

sajnos voltam már hasonló helyzetben,minden perc gyötrődés,de arra gondolj,hogy hamarosan az elmaradt kellemes percek százszorosát élheted át,ráadásul itt a nyár,annyiiiii sok szép helyre mehetsz majd!

de megnyugodhatsz,profi munkát csinálnak.ahhoz pedig idő kell.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.