Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Azokat a kocsikat még a zöldek is jobban kedvelik amelyeken fű netán egy kis moha nő. És nem fogy esni az eső. UFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 És nem fogy esni az eső. UFF bólogatbólogatbólogat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ha mégis esne akkor mackó megvuduzta az időjárást , következésképpen boszorkány ,ergo meg kell égetni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ha mégis esne akkor mackó megvuduzta az időjárást , következésképpen boszorkány ,ergo meg kell égetni! <_< hát,ha ilyen lesz az időjárás,akkor csak kiáll a napra kicsit büntiből :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Legyen úgy! És még lemossa a kocsinkat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 öööö az enyémet nem kell,azt én szeretem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 morgen <_< az embernek miért nem elég 3 óra alvás? ;) és miért ilyen hulladék ez a város,hogy 23 órakor már minden bezár? :D a kocsi még tiszta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap este mélyére néztem a PC-m problémájának. Szerintem nem normális dolog az, hogy a P4 3.0GHz már alapból 51°C-os, és már BIOS szinten felkúszik 55°C-ra, ergó hűtőt kell cserélni. Azért előtte megnéztem a paszta állagát a hűtő és a proci között és közben észrevettem, hogy a 12V-os kis tápcsati sz@rrá van égve. Most már tuti a tápcsere... :rolleyes: Ma reggel felvilágosított a srác, akitől a videokártyát vettem, hogy a kártya dobozára rá van írva, hogy minimum(!) 350W-os tápegység kell hozzá. Nekem meg a P4 is zabál, 2 vinyó, 2 optikai egység, szal nem csoda, hogy leamortizáltam a tápot. Még jó, hogy nem szállt el és vitt magával még pár dolgot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nekem is elszállt egy tápom az agyamban, de sajna az nem cserélhető.... :rolleyes: És én még az okát sem tudom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nekem is elszállt egy tápom az agyamban, de sajna az nem cserélhető.... :rolleyes: És én még az okát sem tudom... <_< Megjavítsuk? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap este mélyére néztem a PC-m problémájának. Szerintem nem normális dolog az, hogy a P4 3.0GHz már alapból 51°C-os, és már BIOS szinten felkúszik 55°C-ra, ergó hűtőt kell cserélni. Azért előtte megnéztem a paszta állagát a hűtő és a proci között és közben észrevettem, hogy a 12V-os kis tápcsati sz@rrá van égve. Most már tuti a tápcsere... :rolleyes: Ma reggel felvilágosított a srác, akitől a videokártyát vettem, hogy a kártya dobozára rá van írva, hogy minimum(!) 350W-os tápegység kell hozzá. Nekem meg a P4 is zabál, 2 vinyó, 2 optikai egység, szal nem csoda, hogy leamortizáltam a tápot. Még jó, hogy nem szállt el és vitt magával még pár dolgot... nekem az AMD-m is simán megy ilyen hőfokon... viszont ezekhez a videokártyákhoz valóban nagy táp kell...egy 350es nem nagy dolog már,legalábbis aki hardcore gamer,az a pofába röhögne <_< nyuszmók,mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 nekem az AMD-m is simán megy ilyen hőfokon... viszont ezekhez a videokártyákhoz valóban nagy táp kell...egy 350es nem nagy dolog már,legalábbis aki hardcore gamer,az a pofába röhögne <_< nyuszmók,mi történt? A hőfok miatt nem aggódom, csak felkészülök. A ventit felturbóztam (speckós zsírzós-olajzós SzaboT féle kombó), így menni fog még egy jódarabig. Hát csak nevess! ;) Látszik, hogy nem vagyok gamer. A HTML-nek nincs nagy gépigénye, de ha már került a kártya, akkor miért ne? :rolleyes: Mesélj nyuszó-muszó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 A hőfok miatt nem aggódom, csak felkészülök. A ventit felturbóztam (speckós zsírzós-olajzós SzaboT féle kombó), így menni fog még egy jódarabig. Hát csak nevess! ;) Látszik, hogy nem vagyok gamer. A HTML-nek nincs nagy gépigénye, de ha már került a kártya, akkor miért ne? :rolleyes: Mesélj nyuszó-muszó! nem nevetlek :D nekem 400as tápom van.én felkészültem előre,mert mondták ezek az új vga-k mennyire zabálnak... de pl haveromnak 300as tápja volt szintén,eleinte próbálkozott úgy használni,de pár nap után vett tápot. nem éri meg a kockázatot <_< jut eszembe,haveromnak is SB Live 5.1 van,elkérhetem tőle a telepítőt,ha gondolod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 nem nevetlek :D nekem 400as tápom van.én felkészültem előre,mert mondták ezek az új vga-k mennyire zabálnak... de pl haveromnak 300as tápja volt szintén,eleinte próbálkozott úgy használni,de pár nap után vett tápot. nem éri meg a kockázatot <_< jut eszembe,haveromnak is SB Live 5.1 van,elkérhetem tőle a telepítőt,ha gondolod! Nekem nem volt betervezve a kártyacsere. A 9600XT nem kiabált, de ez a 6600GT már külön tápot is igényel. Most ezt is megtanultam. A táp intézés alatt, este reinstall. XP és Linux egyaránt. ;) Azt a CD-t nagyon megköszönném! Nem sürgős, a megbeszélős talira ha el tudnál hozni egy copy-t, azt jó lenne! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Nekem nem volt betervezve a kártyacsere. A 9600XT nem kiabált, de ez a 6600GT már külön tápot is igényel. Most ezt is megtanultam. A táp intézés alatt, este reinstall. XP és Linux egyaránt. <_< Azt a CD-t nagyon megköszönném! Nem sürgős, a megbeszélős talira ha el tudnál hozni egy copy-t, azt jó lenne! :rolleyes: nekem 7600gs vagy gt vagy mittoménmilyen kártyám van,PCI-E csatis,arra nem kell külön táp. a telepítőt meg majd még juttasd eszembe,nehogy elfelejtsem :D de ha jól emlékszem,a telepítéssel ő is szívott...majd leinformálom a srácot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 nyuszmók,mi történt? Mesélj nyuszó-muszó! Köszi srácok az érdeklődést, nincs semmi, csak már vágyom a szabadságra nagyon, és mindig az utolsó napok a legnehezebbek, már nagyon hiányzik HOBI....ha most sem kapom meg, nem tudom....belebetegszek még jobban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 sajnos voltam már hasonló helyzetben,minden perc gyötrődés,de arra gondolj,hogy hamarosan az elmaradt kellemes percek százszorosát élheted át,ráadásul itt a nyár,annyiiiii sok szép helyre mehetsz majd! de megnyugodhatsz,profi munkát csinálnak.ahhoz pedig idő kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Megyek is, épp ez a baj, már annyi mindenről lemaradtam így is...hogy a fene vinné el....azt a ..........#˘˘!!'ˇ### Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 talán ez az idő alkalmat adott arra,hogy elgondolkozz olyan dolgokon,amikre eddig nem jutott időd.hogy ne mindig a rohanás,a folyton úton levés,hanem a csend és a nyugalom is teret kapjon. (bár ahogy látom rajtad,már bőven elég volt neked ebből) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 A nyugalom és a csend autótól függetlenül is életem része volt....és gondolkodni a kocsim mellett is tudtam, az hogy sosem tudtam egy helyben sokáig megülni az mindig is így volt, és épp ezért viselem nehezen, hogy korlátok közé vagyok zárva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 nincsenek korlátok,csak más megoldások léteznek perpill,amik adott esetben kényelmetlenek fizikai és szellemi szempontból (is) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szerintem a saját életembe én jobban belelátok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 ezt nem kétlem,de ne mond,hogy akadályozva vagy,mert most is eljuthatsz ahová szeretnél,csak kényelmetlenebb. na meg nincs az a mosoly az arcodon,mint amikor vezetsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 A kényelmetlenség nem lenne akadály....ne aggódj, nem félek buszra, vagy vonatra szállni. Itt másról van szó, de természetesen az érti aki benne van. Addig meg várok, azt nem mondom, hogy türelmesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 de akkor miért érzed magad korlátozva? mert jó,hogy nem pattanhatsz be akármikor az autóba,de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts