mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 szia! Jó neked! <_< irányító számom tudtad amúgy a levél feladásához? várjam a levelet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Igen,elment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 Ha jövő hét kedd utánra tervezitek az összejövést, akkor szerintem mi is szívesen megjelennénk! (Hétfőn érettségizem, kedden műtik a kezemet, utána szabad vagyok!) <_< Rendben addig pihenek...és kiötlöm a legjobb megoldást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Rendben addig pihenek...és kiötlöm a legjobb megoldást :rolleyes: Oké! Akkor ezt megbeszéltük! <_< Én korán keltem ma, érzem is, mert eléggé szúr a szemem és álmos is vagyok, de így is tanulnom kell! ;) Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 A pihenés fogalom nálam is csak álca, már szervezem a hegyi túrát, szóval ez a vacsi csak bemelegítés lenne, mert vár minket a borvidééééééééééék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Sziasztok! Tegnap véremet vették és utána még vezetnem kellett nyolcszáz egynehán kilómétert. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 már szervezem a hegyi túrát, szóval ez a vacsi csak bemelegítés lenne, mert vár minket a borvidééééééééééék :rolleyes: Ez igazán jól hangzik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Nahát,akkor ezek szerint jó az ötlet :rolleyes: akkor már csak időpontban kellene egyezkedni...És nem bánnám ha távolabbi tagjaink is akár családostól is megjelennének. Amúgy nagyon sok ötlet van még a tarsolyomban.... <_< én még nem voltam ott,de szívesen kipróbálok új helyeket,szóval nekem is OK. ötlet...ha nincs,akkor csinálsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Elnézést kérek az előbbi befejezetlen gondolatért de elűztek a géptől.Szóval reggel véradás aztán irány a jóféle Zlaty Bazan szülőfölde szlovákia. mit ondjak nem volt egyszerű. Az evős-ivós tali részemről is rendbe volna csak lenne már. Itt szeretném megjegyezni,hogy otthon nincs gépem egy darabig mert nagygenerálon van.Ha tuti a tali akkor legalább egy sms-t dobjon valaki léccci! Köszi előre is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 Mindenképpen szólunk....de azt kell mondanom, még ülök a babérjaimon, és nem is kezdtem el a szervezést.Se itt, se ott. Mindenki dolgozik, sehol senki?úgy unatkozom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 leléptél msnről,azt hittem sok a dolgod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 leléptél msnről,azt hittem sok a dolgod <_< Biztos akadna, de most nem nagyon jut eszembe mit is kellene csinálni.... :rolleyes: Leléptem, mert azt is untam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 nofene,szakmai kihívás esetleg? msn,ha nem aktív a beszélgetés,jóhogy unod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 nofene,szakmai kihívás esetleg? msn,ha nem aktív a beszélgetés,jóhogy unod <_< szakmai kihívás????nem látom az összefüggést...engemmost max egy halom sültkrumpli és egy nagy hamburger hívogathatna egy ananászos Tibi csoki kíséretében :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 ezt magyaráztam tegnap is :rolleyes: <_< "de most nem nagyon jut eszembe mit is kellene csinálni" erre értettem a szakmai kihívást Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 ezt magyaráztam tegnap is :rolleyes: ;) "de most nem nagyon jut eszembe mit is kellene csinálni" erre értettem a szakmai kihívást az azt jelenti, nincs kedvem dolgozni, ezért úgy teszek, mintha nem jutna eszembe mit kell csinálni...ez addig jó, míg mások eszembe nem juttattják... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 én meg megkaptam csomó tikettet,azokat próbálom átlátható formába önteni...csak csomó info hiányzik,úgyhogy erősen nyomozó leszek mostanság... azt nem ér mondani,hogy eddig is az voltam <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 én meg megkaptam csomó tikettet,azokat próbálom átlátható formába önteni...csak csomó info hiányzik,úgyhogy erősen nyomozó leszek mostanság... azt nem ér mondani,hogy eddig is az voltam :D ;) Nem tudom mi az a tikett <_< és amúgy meg erről tényleg ne is beszéljünk... Inkább azt, hol a legolcsóbb a benzin, HOBi tuti nagyon szomjas lesz, ha hazajön :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 olcsó benzinnek híg a leve :rolleyes: omw és kéééészzzzz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 olcsó benzinnek híg a leve :rolleyes: omw és kéééészzzzz <_< Én a Sanyi pólójára esküszöm, bár néha nem nyerő az sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 a pokolra esküszöl? <_< egyébként nekem ugyanannyit fogyasztott abból is,mint az omwből,csak a motor picit hangosabb volt tőle :rolleyes: esso,mol,jet,tesco meg rossz tapasztalatok miatt kiesik.... agip mondjuk klubkártyával olcsóbb,viszont még eddig nem próbáltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hello kislány! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 hello béjbe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2007 ezek után már csak arra lennék kíváncsi, vajon szoknyát is hordasz-e? :rolleyes: Na jól, van húzzuk tovább az igát, most ez sem köt le igazán...csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 szoknya...ez a kérdés sem most volt aktuális ;) :rolleyes: én sem tudtalak most lekötni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts