mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 én top gear bugatti veyron tesztet nézek...félelmetes! 407 km/h... brrrr... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Azt már én is láttam és meg kell mondanom,hogy bár félelmetes de azért a jóistenke megsegíthetne,hogy egyszer csak egyetlen egyszer kipróbálhassam. De ha tekinteteket képesek vagytok elmozdítani a technika eme csodálatos remekéről akkor az Út ami eza gépcsoda robog ,na az is megérdemel egy nóbeldíjat.Mikor lesz nálunk ilyen autópály???????? Mikor lesz nekem ilyen kocsim???? Nagy valószinüséggel ebben az életemben már egyik sem.Talán 2-3 reinkarnálódás után . :rolleyes:Gondolom erről beszéltetek. Csak azt tudnám hogy jött ki az az 1001Le? honnan van az 1?És minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Jogos. Akkor már miért nem 1024? Az legalább egy szép kerek szám! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Jogos. Akkor már miért nem 1024? Az legalább egy szép kerek szám! <_< Ez még a számítástechnikában is 1 giga. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 állítólag valami 9xx és 1050 lóerő között tud az időjárási körülményektől függően... ajánlom figyelmetekbe még ennek a videónak a végét...hamar megvan a 150ről 270....no komment... autópálya még csak-csak lenne,meg ahogy a top gear plane vs veyron tesztjében láttam,a benzinkutak kis padkáján is simán átmegy... azért durva,hogy 12 perc alatt kiszárítható a tank.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2007 Nyuszi légyszíves küld el nekem azt a sok számot amiről beszéltünk telefonon! Nem küldöm, hanem majd ha úgy alakul akkor a srácokkal elküldöd a közgyűlés napján, és a pólódat is odadadják, feltéve ha valaki elugrik hozzám érte, mert asszem én nem megyek fel...Örülök, ha megérem azt a napot... Mackó, én is nagyon remélem, hisz már elunom az életemet mióta meg vagyok kötve, hogy nem tudok menni sehová...és állandóan szívességet kell kérnem.Ja!Az asszonykád ki tette a szárítóra amit átadtam neki, remélem nem fújta el a szél, csak nehogy valaki meggyanúsítson mosók vagytok :rolleyes: Lujdzsi, kedves hogy aggódsz, vigyáztam az...öö....idegre <_< Sérülés nélkül megúsztam a mutatványt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Nyuszi! Mikor mehetek a héten hozzád azért a pólóért, stb. Úgyis fogok arra menni, és akkor úgy időzíteném. <_< Amit kirakott a szárítóra, már el is tüntette! Ő a mágus! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Hali mundenkinek! Tegnap kipufogót és jeladót szereltem és még működik a vas. :rolleyes: Na ne gondoljatok semmi komolyra csak néhány csavart kellett pótolni ill meghúzni. Kérdeznék valamit: Nagyon gonosz dolog lenne ha a kartercsövet lehúznám és a szabadba engedném a motor lehelletét? Csak okos válaszokat várok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Csak okos válaszokat várok. <_< :rolleyes: Egyébként szia! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2007 Srácok arra gondoltam itt lenne lassan az ideje, miután a kedélyek lecsillapodtak, a tali sikeres megrendezését megünneplő összejövetelnek. Hasonló vacsira gondoltam, mint az évfordulós volt.javaslatokat várok időpontra, és helyszínre. a Pompeii még nálam mindig nyerő, a kerekasztal miatt, ott van pizza, meg egyéb a'la carte is. És sok süti is. De mehetünk máshová is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nyuszi! Mikor mehetek akkor Kiscsikó pólójáért? Mikor leszel ma otthon? meg volna más is, de azt majd ha ott vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nyuszi! Mikor mehetek akkor Kiscsikó pólójáért? Mikor leszel ma otthon? meg volna más is, de azt majd ha ott vagyok. :rolleyes: Sajnos nem tudom, valszeg túlóra, utána meg mennem kell tesómhoz, mert szegény megint elájult, szóval semmit nem tudok neked mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 kár. azért ha alakul valami, jelezz valahogy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nyugodtan írd le mailben mit szerettél volna, mert zárás van, szal egy ideig tuti meló minden délután Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Na léptem haza a melóból! Maci holnap küldöm a levelet! Sörös Sanya ,AZUGA sört ittál már(5,7%)?????????????Már túl vagyok egy páron!Nem is írok többet mert a billentyyük összefolynak előttem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Nem küldöm, hanem majd ha úgy alakul akkor a srácokkal elküldöd a közgyűlés napján, és a pólódat is odadadják, feltéve ha valaki elugrik hozzám érte, mert asszem én nem megyek fel...Örülök, ha megérem azt a napot... Mackó, én is nagyon remélem, hisz már elunom az életemet mióta meg vagyok kötve, hogy nem tudok menni sehová...és állandóan szívességet kell kérnem.Ja!Az asszonykád ki tette a szárítóra amit átadtam neki, remélem nem fújta el a szél, csak nehogy valaki meggyanúsítson mosók vagytok :rolleyes: Lujdzsi, kedves hogy aggódsz, vigyáztam az...öö....idegre <_< Sérülés nélkül megúsztam a mutatványt ;) Köszönöm előre is, de sajna aznap pont dolgozom, ha végzek addigra amíg ott vannak a kedves hölgyek és urak akkor én is kimegyek! Nyuszi mi van már az autócskáddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2007 Köszönöm előre is, de sajna aznap pont dolgozom, ha végzek addigra amíg ott vannak a kedves hölgyek és urak akkor én is kimegyek! Nyuszi mi van már az autócskáddal? ok, azért a pólót felküldöm velük, hátha, illetve valamelyik kartársnál otthagyják, úgy is hamarabb hozzájutsz. elvileg festik már, azaz SzaboT-vel voltunk kint pénteken és már sorban állt <_< A héten lehet lesz, bár én inkább a jövőhetet gondolom, de elég csúnyán nézett ki szegényke... a srácok meg gúnyolódtak rajtam :rolleyes: Na majd lesz nemulass, egy év múlva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Gondoltam, hogy ez lehet a baj, de amúltkor már regeltem, de Tamás szerint lehet én is eltüntem mint Adorján Tomi.Most meg lusta és kedvetlen vagyok effélékhez. Meg néztem és regisztrálva vagy és a zárt részleghez is van jogod. Próbáltál bejelentkezni? :rolleyes: A horgászat meg biztos jó dolog, ha annyian szeretik. :D Engem háromszor rángattak le a haverok, de nekem nem jött be egyszer sem. Pedig sörözni is lehet közben... :P ;) Ez még a számítástechnikában is 1 giga. <_< egy kilo... 1024K az egy giga :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Srácok arra gondoltam itt lenne lassan az ideje, miután a kedélyek lecsillapodtak, a tali sikeres megrendezését megünneplő összejövetelnek. Hasonló vacsira gondoltam, mint az évfordulós volt.javaslatokat várok időpontra, és helyszínre. a Pompeii még nálam mindig nyerő, a kerekasztal miatt, ott van pizza, meg egyéb a'la carte is. És sok süti is. De mehetünk máshová is. A kiemelt rész miatt a hely részemről támogatva! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Pedig sörözni is lehet közben... :P <_< Épp ez az! Mindíg akkor indultam haza a pecázásból, amikor elfogyott a sör. ;) A kiemelt rész miatt a hely részemről támogatva! :rolleyes: :D Ha kapok felvezetést, akkor nekem bárhol jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nahát,akkor ezek szerint jó az ötlet :rolleyes: akkor már csak időpontban kellene egyezkedni...És nem bánnám ha távolabbi tagjaink is akár családostól is megjelennének. Amúgy nagyon sok ötlet van még a tarsolyomban.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha jövő hét kedd utánra tervezitek az összejövést, akkor szerintem mi is szívesen megjelennénk! (Hétfőn érettségizem, kedden műtik a kezemet, utána szabad vagyok!) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Sziasztok! Eddig vegyes érzelmekkel teli a mai nap. Reggel végre rendesen kialudtam magam, utána nekiláttam a Corsa dadogását megszüntetni. Szétszedés, alapjárati moci pucolás és összerakás után beindult, de a próbaút még hátra van. Mindenesetre az alapjáratom szép egyenletes lett. :rolleyes: Mellesleg a fél motort ki kellett ezért szedni és mégis sikerült össze is raknom. <_< A negatívum, hogy szombaton megmozdult a bal alsó 2-es fogamban a tömés, amit kb fél órája le is nyeltem egy csomag popcorn kíséretében. A fogdokihoz viszont csak hétfőre van időpontom... Szóval mától csak darált illetve folyós ételeket eszek, nehogy megroppanjon a fogam. :D Ha jobban meggondolom, akkor a sörre azt szokták mondani, hogy folyékony kenyér. Már csak a húst kellene cseppfolyósítani és nem volna gond. :P Majd a céges kajáldában is 3dl sült húst és egy pohár sült krumplit fogok kérni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Amúgy nagyon sok ötlet van még a tarsolyomban.... :rolleyes: Efelől semmi kétségem. ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Én most is sörözésből jövök! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts