Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Óóóóó, a francba... <_< Légyszi, légyszi, légyszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 nem. talán majd egyszer,ha elérném,akkor öregkoromban mutogatnám neki... de lehet idő előtt kinyiffanok.legalább nem szenvednék annyit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ugyanmár, ne mondj már ilyeneket! Én cserébe nem mondom el neki, hogy PÜ-ben elküldted az összes képet. ;) Upsz... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 pffffff... én meg akkor nem mondom el,hogy mindent rá hagyok. legyen meglepetés <_< ;) :rolleyes: na jó,nem húzom le a hangulatot,megyek valamerre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Maradj, és vidulj fel. Ha nem tőlem, akkor mástól. Annyi mókás dolog van az életben, kár szomorkodni. Én már azon is mókáztam a múltkor, hogy kiraboltak. Ami nekem szar, az másnak még lehet mókás, és ha valaki körülöttem jókedvű, akkor az már nekem öröm. Próbálj te is így gondolkodni. Ha nem megy, hát nem megy, próbáld meg máshogy, de ne keseregj. (Hú, de nyálas humbug lett belőle. :rolleyes: De így van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Sanyi, igaz, tényleg említetted, bocs. <_< mit iszol? Sör jó lesz? :rolleyes: Tomi! Tényleg nem voltam kint, tényleg nem találkoztam senkivel sem... még azt sem tudom, mikor adtam oda neked egy papírt. ;) Amúgy lehet sok embert nem ismerek, személyesen, de elég sokkal találkoztam már, és azok mind fent vannak a stylingon. De hagyjuk. Én most nem azokra gondoltam, akik a kútnál is külön állnak a többiektől. Azokat szinte senki nem ismeri. Szerencsére sok jó embert lehet onnan is megismerni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Sanyi, igaz, tényleg említetted, bocs. ;) mit iszol? Sör jó lesz? :rolleyes: Úristen, Laci! Te olvasol a gondolataimban? Honnan tudtad? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jaj, a legfontosabbat majd' elfelejtettem...Ha már van egy Batman-ünk, gondoltam legyen egy Robina <_< http://kepfeltoltes.hu/view/070616/PICT000...ltoltes.hu_.jpg Halkan írom hogy az embered meg ne lássa.Az ideg nem vágta a ..ott .. szóval a .. na tudod midet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hali Kiscsávókám! Miújság úgy kormányőr körökbe he?Hallom a híreket és közben csak remélem, hogy veled minden ok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hali Kiscsávókám! Miújság úgy kormányőr körökbe he?Hallom a híreket és közben csak remélem, hogy veled minden ok. :rolleyes: Szia! Nem sok minden. Köszönöm kérdésed (jól) vagyun, röviden ennyi! Nyuszi légyszíves küld el nekem azt a sok számot amiről beszéltünk telefonon! legyetek jók, sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Gyuri valami túrbót szereltetett a kocsijába mert olyan gyorsan jöt és már itt sincs hogy csak na. A MOTE kontra Car Stilyng re röviden reagálnék. Én meg tagja vagyok a Nagy DEbreceni Horgászegyesületnek és nem tűröm, hogy bárki is piszkálja a horgászokat pedig ő is horgászik csak a hétvégén nem is volt kint pedig jól evett a ponty. Viccesen fogalmaztam meg de akinek van egy kis sütnivalója az érti miért írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tomi! Tényleg nem voltam kint, tényleg nem találkoztam senkivel sem... még azt sem tudom, mikor adtam oda neked egy papírt. :D úúvazzzzzzzz most kapcsolok <_< mondom,h szét vagyok csúszva. igen,valóban ott voltál! jóóóó este volt :rolleyes: Lujdzsi! nem is tudtam,h horgászni is szoktál!! fater is nagy mániás,korábban én is mindig kint voltam,de az elmúlt évben igen keveset... valami kapitális fogásod volt már? kép is jöhet ;) Kedves Kiscsávó úr pedig jelentkezhetne sűrűbben is,bár megértem a helyzetét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Halkan írom hogy az embered meg ne lássa.Az ideg nem vágta a ..ott .. szóval a .. na tudod midet? :rolleyes: A hónalját? <_< A horgászat meg biztos jó dolog, ha annyian szeretik. ;) Engem háromszor rángattak le a haverok, de nekem nem jött be egyszer sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tomi! Tényleg nem voltam kint, tényleg nem találkoztam Lujdzsi! nem is tudtam,h horgászni is szoktál!! fater is nagy mániás,korábban én is mindig kint voltam,de az elmúlt évben igen keveset... valami kapitális fogásod volt már? kép is jöhet <_< Nos kapitális fogás olyan igazi rekordlistás még sajna nem volt.A legnagyobb amit valaha kifogtam az egy 15 kilós pettyes busa de ebből a fajból nem ritka az ekkora tehát ez nem igazán csúcs.A többi meg széria ponty csuka süllő és az aprónép. Na most mivel meg hogy nekem még nemigazán volt-van digitális fényképezőm így képeket egyenlőre nem nagyon tudok felrakni hacsak a papírképeket le nem fotózom a telefonommal és úgy. De ez a téma sem igazán ide való,bár legalább írunk valamiről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Halkan írom hogy az embered meg ne lássa.Az ideg nem vágta a ..ott .. szóval a .. na tudod midet? :rolleyes: jogos a kérdés <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Azt Sanyi a hónalját.erre gondoltam én is csak olyan bonyolult szó, hogy nem jutott eszembe . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nos kapitális fogás olyan igazi rekordlistás még sajna nem volt.A legnagyobb amit valaha kifogtam az egy 15 kilós pettyes busa de ebből a fajból nem ritka az ekkora tehát ez nem igazán csúcs.A többi meg széria ponty csuka süllő és az aprónép. Na most mivel meg hogy nekem még nemigazán volt-van digitális fényképezőm így képeket egyenlőre nem nagyon tudok felrakni hacsak a papírképeket le nem fotózom a telefonommal és úgy. De ez a téma sem igazán ide való,bár legalább írunk valamiről. :rolleyes: szerintem a chat kifejezés nem köt meg témát <_< nekünk is csak párkilós halak voltak még... egyszer figyelmetlenségünk miatt lemaradtunk egy valószínűleg nem átlagos fogásról,a hal a botot is berántotta a vízbe...reflexből utána ugrottam a tóba (nem tudom hogy,tuti nem tenném meg csak úgy :D ),de nem bírtunk vele,elszakította a damilt.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Azt Sanyi a hónalját.erre gondoltam én is csak olyan bonyolult szó, hogy nem jutott eszembe . :rolleyes: Ó, hogy tudtam! ;) Srácok! Lőjjetek le! Ma szófosásom van! Ennyit én még soha egy nap se sose nem... Lessetek mát egy statisztikát, lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 nincs ezzel semmi gond. az elmúlt 24 órában félszáz hozzászólás. Haladsz, mint mi is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Akkor legyen eggyel több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 rád duplázok: KETTŐ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 három. No de kérem szépen, hol marad a fődumás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 szerintem a számokat nem betűkkel,hanem üveg sörökkel abszolválja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nem ittam én életembe, Csak egy Dréhert Debrecenbe. Nem ittam, csak alig-alig, Mégis elhánytam a falig! :rolleyes: <_< Erdei meccsét néztem. Ja, 51. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 én top gear bugatti veyron tesztet nézek...félelmetes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts