mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 még hétfőn vagy mikor történt. Amúgy kissé idegbajos a srác, szal nem csoda, hogy így járt. már vagy 3 telefont cseréltek miatta a műszerszobában.... mert ha foglalt volt, vagy félre tárcsázott, üti vágja őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Mackó valami öszzeröffenésféleség nem van tervezve mostanság mert az elvonási tüneteggyüttes nagyfokú jelenlétének fennállása van kialakulónan nálam.És ez a kezdeti stádiumban lévő flusztráció egyre növekvő százalékban való jelenléte szélsőséges érzelmi ingadozást,súlyosabb esetben jelentős mélységű depressziót okozhat fiatal,bár kissé használt idegrendszeremnek. Olyannyira letargikus vagyok mostanság,hogy ha az F 16-ossal közlekedek akkor járművem motorfordulat mérő műszere nem lépi tul az 1500-as értéket,valamint ennek folyamodványa ként a haladási sebességem is a megengedett felső határérték alatt van.Nem kicsit ,nagyon. a minap az 5 éves fiam rámszólt,hogy tul lassan megyünk.Lassan jobb lenne ha gyalog járnánk az oviba mert úgy gyorsabb.Na tessék ezt megkaptam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 egyelőre nem tok mit mondani, PÜ-t remélem megkaptad. most lépek melózni! pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 úgy látom A carstylingosok megint téma... :rolleyes: na akkor pár szót szeretnék mondani erről: 1.nem értem miért hozódik fel ez mindig.ez egy egyedi közösség,saját fórummal,stb.a CS egy PORTÁL.gondolom nem kell betűzzem.tehát a kettőt felesleges hasonlígatni.mivel az az oldal ezerszer ismertebb,népszerűbb,és alapvetően más a jellege ezért elkerülhetetlen hogy mindenféle jött-ment,adott esetben a nem odavaló szájkaratés herpeszes Ödönke is odatéved.na és akkor aztán bármi történhet... inkább irigykedni lehetne,hogy abból az oldalból milyen nagyszabású dolog sült ki.minden jóval és rosszal persze.de mindenképpen nagyon látványos a kezdeti és jelenlegi állapot között a különbség. 2.ha mindig csak a feszültség és a bosszankodás éri az oda látogató mote tagokat,akkor miért kell látogatni az oldalt,és UGYANÚGY tagja lenni mint a többi tagnak? most hozhatnék egy nagyon konkrét példát,de azt személyeskedésnek venné az illető.úgyhogy erről ennyit. 3.a szerdai tali az NEM CS rendezvény.hanem helyi szerveződés.a találkozó topikja van a CS-n.nem mindegy... (ja és van különálló weboldal,saját fórummal is,csak az nem annyira ismert).ezért kifejezettem rühellem,ha valaki "a kársztájlingosok találkozójaként" említi ezt.mivel a kintlévők többsége nincs jelen ezen a portálon. azért azt fura látni,hogy pl egy mote tag hogyan nyilatkozik a carstylingról,holott ő is ugyanúgy részt vesz ott is a mindennapi életben... én jól érzem magam a MOTE és CS "kötelékében" is,bár azért van pár dolog ami adott esetben nem tetszik,ez szerintem természetes.de a két dolgot, jellegéből fakadóan külön lehet - legalábbis én külön tudom- választani. remélem senki nem vette magára az itt leírtakat,nem szerettem volna és nem is állt szándékomban személyeskedni. na most pedig ebéd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 opeltalit támogatom! nekem ez a hónap abszolút KO,akkor legalább szép végem legyen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ...remélem senki nem vette magára az itt leírtakat... Semmi gond, én nem vettem magamra, mert én nem vagyok ott regisztrálva. :rolleyes: Amúgy jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Na végre itt vagyok, mégha nem is hiányoltatok <_< Lujdzsi: mantaboyt ismerjük, úgy volt jön a talira is, de.... Berlina elindítottam néhány szálat, de sajna olyan távolban nem nagyon van esélye, hogy... SzaboT, köszi a pénteki napot, jó kis furikázós, fagyizós, stirölős buli volt... ;) Csak hogy lássástok mi sem maradtunk ki Sanyi, sajnálom a történteket Mackó, HOBi nagyon csúnyán néz ki, sajnso, de a jövőhéten elvileg hozhatom...a srácok így is eleget gunyolódnak már rajtam...de ha megkapom végre, akkor végre elhagyom a várost... Adorjant: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Na végre itt vagyok, mégha nem is hiányoltatok :rolleyes: Attól még, hogy nem mondtuk, minden hozzászólásnál gondoltuk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Attól még, hogy nem mondtuk, minden hozzászólásnál gondoltuk! <_< :rolleyes: édes Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jaj, a legfontosabbat majd' elfelejtettem...Ha már van egy Batman-ünk, gondoltam legyen egy Robina :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/view/070616/PICT000...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Csuda páros! :rolleyes: És még fekete autó is lesz (valamikor) <_< De a háztetőkön te ugrálsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Csuda páros! <_< És még fekete autó is lesz (valamikor) ;) De a háztetőkön te ugrálsz! :D Hé, az már a macskanőőőőő :rolleyes: ám legyen, mostanában úgyis sokan mondták, hogy villogtatom a szemem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Értem! Akkor itt épp az a pillanat következik, amikor a Macskanő a karmát kinyomja, és szétkarmolja Batman hátát? :rolleyes: Szerencsére arról a horrorisztikus jelenetről nem készültek képek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nem látom a képet, de lehet jobb is <_< Áááá, egy dolgot utálok nagyon....várni...és már órák hosszája ezt teszem...és még ezután jön csak a meló, ha ezt így tudom, már rég útra kelek... :rolleyes: Képzeljétek, megkeresett egy ürge, hogy adjam már oda neki a képeket a taliról, mert sajnos nem tudott kijönni, de szívesen megnézné mi volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 A kép a képtárunk rejtett részén van, ezért előbb be kell jelentkezni. De ez annyira dúrva, szadisztikus, az igazi gonoszsággal átitatott kép, hogy inkább nem osztanám meg a még tisztalelkű látogatóinkkal e kegyetlen borzalmat, mert biztos elfordulnának a Fórumunktól ilyen brutális dolgokat látva! :rolleyes: Az meg külön nagyon jó, hogy még közel egy hónap elmúltával is ilyen visszhangja van a találkozónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Gondoltam, hogy ez lehet a baj, de amúltkor már regeltem, de Tamás szerint lehet én is eltüntem mint Adorján Tomi.Most meg lusta és kedvetlen vagyok effélékhez. Még most nézem az avatarban az aláírásodat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 No, akkor nem árulok zsákbamacskanőt. Az a kép az, amikor vigyorogva mutogatsz Batman hátára. <_< De ennyi, többet nem árulok el, aki érti, az tudja! ;) A titulusom? Hát igen, haladni kell a korral. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2007 Sanyi!ma nagyon szárnyalsz... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 (edited) Amúgy mire vársz? Ahogy látom, már semmire. :rolleyes: Módosítva Június16, 2007 : Sörös Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Mondom én hogy mindig a szuzukival van a baj. Állandóan útban vannak. Lujdzsi, ezt azért nem kéne! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 úgy látom A carstylingosok megint téma... :rolleyes: na akkor pár szót szeretnék mondani erről: ... Tomi! Nem tudom, mit olvastál, de szerintem most senki nem írt semmi negatívot sem amiért esetleg így kéne reagálni, valamint azt azért nekem ne mond, hogy a kintlévők többsége fent sincs azon az oldalon. ezt te sem gondoltad komolyan. Soroljam kik szoktak kint lenni, akik fent is vannak? Az atrocitásos dolgot meg nem értem. Korábban érte már kellemetlen dolog Antit, legutóbb meg engem. Na és? Meg lett beszélve, igaz kicsit ki kellett verni a biztosítékkot hozzá 1-2 embernél, de azóta az illető picit másképp látja a dolgokat. Itt meg senki nem is emlegette... bitte danke. ui: Nyuszi! Remélem HOBi tényleg kész lesz jövő hétre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hmmm, Laci, volt említve. Én említettem, ezt a szart én kavartam. Az más dolog, hogy sajnos rajtad csattant. Íme a bizonyíték: Amúgy meg a CS-t csak AdorjanT-re való tisztelettel (Úristen, mit írtam le? Tisztelném AdorjanT-t? :rolleyes:) nem kezdem el szidni... Spicces voltam, de józanul is így gondolom. Bővebben a véleményem leírtam a GSi-ben. Ennyi, részemről lezárva. Ha mégis folytatnánk (amit nem szeretnék), akkor javaslom, fáradjunk át a társalgóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Soroljam kik szoktak kint lenni, akik fent is vannak? sorold. és aztán számold össze,kb hány embert nem ismersz <_< bár most szerdán nem voltál kint... részemről is téma lezárva amúgy,amit akartam leírtam feljebb. akinek nem inge,vegye le :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ...akinek nem inge,vegye le :rolleyes: Ezzaz! <_< Andi, miben vagy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ezzaz! :rolleyes: Andi, miben vagy? <_< INGben nem szokott lenni.mondjuk az én cuccaimban néha igen mókásan nézett ki.nem,kép nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts