Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Amúgy egy a lényege a szerdáknak, ahogy észrevettem. Az EW beszélgetős, a másik helyszín meg benzingőzös. <_<

Ez már két lényeg! ;)

én ezt le sem mertem írni. :D

Mit nem mersz leírni? Na mesélj csak! :P

Amúgy meg a CS-t csak AdorjanT-re való tisztelettel (Úristen, mit írtam le? Tisztelném AdorjanT-t? :rolleyes:) nem kezdem el szidni...

Jó éjt! Azért holnap válaszolj ám! :lol:

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Egészségedre! Én meg azt hiszem, hogy leugrok a sarki éjjel-nappaliba, mert az öt sör az pont olyan, hogy épp nem jó az alváshoz. Vagy több kell, vagy kevesebb. Hmm, de jó zene ez a Rage Against The Machine! <_<

A 0.5 0.5 meg még mindíg nincs hitelesítve. No, majd' Manta talin össze akasztom a bajszom Ákossal, a négy éve veretlen emberrel! Ott mérik az időt, és végre tudom, hogy hogy is szalad le a 0.5. Bár, a független szakértők elismerően nyilatkoznak. :rolleyes:

Megosztás:

Az nem ugyanaz. Versenyre nem idővel, hanem emberrel kell kelni. Egy stopper nem ösztönöz. Bár, attól még szaladna lefele a cucc a gigámon, de messze nem úgy.

Nem is ösztönzésre, hanem mérésre ajánlottam. Az egy dolog, hogy valaki gyorsabb lesz, de mennyire? :rolleyes:

Megosztás:

Ahan. Mondjuk, kettő után dőltem le, és hétkor már fenn voltam. Éreztem én, hogy többet kellett volna inni, de lusta voltam lemenni az éjjel-nappaliba. :rolleyes: Ez a szalonspicc nem nekem való. Inni vagy sehogy, vagy teljes lendülettel érdemes. <_< De jóbarátném két év után most jött haza először Franciaországból, előtte nem akartam nagyon mosolyogni. De hogy két év alatt milyen akcentusa lehet az embernek, ha nem hall egy magyar szót sem! ;) Nagyon mókás. :D

Megosztás:

A kalapácsos bácsi Samu helyett reflex vizsgáló kalapáccsal kólintja őket fejbe esténként?

Amúgy este megnéztem Agárd és Zichy között a baleset helyszínét. Hát nem tudom, a srác hogy volt képes az autót ott eldobni. Nagyon kellett hozzá sietnie, mert egy tök egyenes szakasz az egész, kanyar messze van mindkét irányban. Viszont iszonyat nyomvályús, és hullámos az úttest. Biztos egy ilyen szar dobhatta meg, behullámozhatott az autó, és képtelen volt megfogni a srác. De minek nyomja az ember ennyire egy szar úton? Ezt nem tudom megérteni. Én is imádok állatkodni, de azért mindíg csak ésszel. Szar dolog volt ott látni a rengeteg mécsest, koszorút és virágot.

Megosztás:

én meg keresgélek, mert állítólag a kollégánk banális balesete is fent van valahol.

Törökszentmiklós és Fegyvernek között törte össze a pözsót, mert az úton keresztben állt egy suzuki, aki indexelt is, ő meg gondolta, hogy majd csak eltűnik, és szinte fék nélkül bele is ment. (Na jó... 90-ről hirtelen még le tudott lassítani kb. 50-re... de 40-es tábla vagy mi van ott)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.