Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Amúgy egy a lényege a szerdáknak, ahogy észrevettem. Az EW beszélgetős, a másik helyszín meg benzingőzös. <_< Ez már két lényeg! ;) én ezt le sem mertem írni. :D Mit nem mersz leírni? Na mesélj csak! :P Amúgy meg a CS-t csak AdorjanT-re való tisztelettel (Úristen, mit írtam le? Tisztelném AdorjanT-t? :rolleyes:) nem kezdem el szidni... Jó éjt! Azért holnap válaszolj ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Amúgy meg a CS-t csak AdorjanT-re való tisztelettel (Úristen, mit írtam le? Tisztelném AdorjanT-t? :rolleyes:) nem kezdem el szidni... Gyorsan moderáld ki magad. <_< Jó éjt mackó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Majd kimoderál AdorjanT, ő is megteheti! <_< De szerintem örül majd a feje, hogy én ilyet írtam róla. :rolleyes: (Jelzem, ez csakis az elfogyasztott 5 üveg Heinekennek tudható be. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Vegyél héliumos sört. Attól szép lesz a hangod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na, attól lennék csak igazán Ibolya! :rolleyes: Tényleg, itt Fehérváron van egy olyan helység, hogy Ibolya 2. söröző! <_< Mikor megláttam, majd' besz@rtam, mert ugye Ibolya 1. tudjuk, hogy ki, és sörözik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Tudjuk, az első számú Ibolya az te vagy, aki 0.5 alatt issza a 0.5-öt. :rolleyes: Na jó, én is kidőlök. Segítségül hívok hozzá némi mádi fehéret. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Egészségedre! Én meg azt hiszem, hogy leugrok a sarki éjjel-nappaliba, mert az öt sör az pont olyan, hogy épp nem jó az alváshoz. Vagy több kell, vagy kevesebb. Hmm, de jó zene ez a Rage Against The Machine! <_< A 0.5 0.5 meg még mindíg nincs hitelesítve. No, majd' Manta talin össze akasztom a bajszom Ákossal, a négy éve veretlen emberrel! Ott mérik az időt, és végre tudom, hogy hogy is szalad le a 0.5. Bár, a független szakértők elismerően nyilatkoznak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Van hiteles stopperem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Az nem ugyanaz. Versenyre nem idővel, hanem emberrel kell kelni. Egy stopper nem ösztönöz. Bár, attól még szaladna lefele a cucc a gigámon, de messze nem úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Az nem ugyanaz. Versenyre nem idővel, hanem emberrel kell kelni. Egy stopper nem ösztönöz. Bár, attól még szaladna lefele a cucc a gigámon, de messze nem úgy. Nem is ösztönzésre, hanem mérésre ajánlottam. Az egy dolog, hogy valaki gyorsabb lesz, de mennyire? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Merem remélni, hogy én leszek a gyorsabb, és hogy mennyire? Nekem elég a szemre is. :rolleyes: Egy négyéves bajnokot legyőzni megtiszteltetés lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Merem remélni, hogy én leszek a gyorsabb, és hogy mennyire? Nekem elég a szemre is. <_< Egy négyéves bajnokot legyőzni megtiszteltetés lenne! Úgy legyen. Addig is edz bőszen. ;) Én meg megyek horpasztani. Jó éjt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Pápá neked is! Az edzéstervemet meg Norbi is megirigyelné! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Üdv! A szakmám pontos megnevezése: Gépjármű üzemviteli technikus;Közúti jármű gépész.Ha netán valaki tud valahol ideillő munkát,és szólna,azt megköszönném,és még bort is kaphat,ha felvesznek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hmmm, most az összes illegál autós, szóval magam ellen is beszélek, de a KPM-nél, és az összes nagyobb vizsgaállomásnál nem pont ilyen szakembereket keresnek? (Ha ilyen helyen helyezkednél el, akkor kacsintani lehetne? :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jó reggelt! Sanyi! a slattyogást nem mertem leírni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ja, azt meg kikérem magamnak a kék Opel nevében! <_< Az az autó igenis száguld! (egy csigához képest) Különben is, most jobban megy, mint a négy Opelem közül bármelyik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 aludtál már egyáltalán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ahan. Mondjuk, kettő után dőltem le, és hétkor már fenn voltam. Éreztem én, hogy többet kellett volna inni, de lusta voltam lemenni az éjjel-nappaliba. :rolleyes: Ez a szalonspicc nem nekem való. Inni vagy sehogy, vagy teljes lendülettel érdemes. <_< De jóbarátném két év után most jött haza először Franciaországból, előtte nem akartam nagyon mosolyogni. De hogy két év alatt milyen akcentusa lehet az embernek, ha nem hall egy magyar szót sem! ;) Nagyon mókás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 hát nem sokat aludtál. Minket meg a srácok ébresztettek. mondanom sem kell. korán. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Még mindig csipás a szemed? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 saccperkábé. kikészítenek a korán keléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 A kalapácsos bácsi Samu helyett reflex vizsgáló kalapáccsal kólintja őket fejbe esténként? Amúgy este megnéztem Agárd és Zichy között a baleset helyszínét. Hát nem tudom, a srác hogy volt képes az autót ott eldobni. Nagyon kellett hozzá sietnie, mert egy tök egyenes szakasz az egész, kanyar messze van mindkét irányban. Viszont iszonyat nyomvályús, és hullámos az úttest. Biztos egy ilyen szar dobhatta meg, behullámozhatott az autó, és képtelen volt megfogni a srác. De minek nyomja az ember ennyire egy szar úton? Ezt nem tudom megérteni. Én is imádok állatkodni, de azért mindíg csak ésszel. Szar dolog volt ott látni a rengeteg mécsest, koszorút és virágot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 én meg keresgélek, mert állítólag a kollégánk banális balesete is fent van valahol. Törökszentmiklós és Fegyvernek között törte össze a pözsót, mert az úton keresztben állt egy suzuki, aki indexelt is, ő meg gondolta, hogy majd csak eltűnik, és szinte fék nélkül bele is ment. (Na jó... 90-ről hirtelen még le tudott lassítani kb. 50-re... de 40-es tábla vagy mi van ott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Mondom én hogy mindig a szuzukival van a baj. Állandóan útban vannak.Remlem a kollegád azért jól van4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts