mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Nekem meg a fékemmel van valami.... :lol: Azóta is adja azt a hangot? :blink: Vagy valami más? Hasfal alját. Lesér(v)ültem a melóhelyen. Most intézem a 100%-os táppénzt legalább két hónapra. Ha összejön, akkor marhára nem érdekel, ha a spulit is bennemhagyják! :) Az nagyon nem jó... Tesókámnak olyan műszövetet is be kellett, hogy rakjanak, mert gyenge a hasfala, és könnyen kiújult volna. Eddig engem szerncsére csak 1x bicskáztak, 3 évesen műtötték a jobb szemem. Ma is emléxem, hogy szaladtam az orvosok elől! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Hasfal alját. Lesér(v)ültem a melóhelyen. Most intézem a 100%-os táppénzt legalább két hónapra. Ha összejön, akkor marhára nem érdekel, ha a spulit is bennemhagyják! :blink: Uramisten! :) Nem is tudom mit kell ilyenkor mondani....Jobbulást?!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Felhívnám a kedves szekciótársaim figyelmét, hogy nyilvánosságra hozatal előtt a képeiket hozzám átküldeni szíveskedjék :blink: Cenzúrázás végett!!! :) Ugye ez nem komoly? :) Mit kell cenzúrázni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Azóta is adja azt a hangot? :) Vagy valami más? Most más, leírni nem tudom, valószínű megérett egy fékbetét-csere, csak már tegnap is hallottam, de úgy voltam vele, lehet csak az egész napos eső miatt, de ma próbálgattam, és olyan horzsolós hangja van... :blink: eléggé ideges lettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 :) Hagyjad Nyuszi, bakik mindíg akadnak, de kösz az aggódást :blink:. Amúgy Mackó engem is befenyítettek, hogy a baloldali is hamarosan szakadhat, mert az is gyengus. Kérdeztem, hogy akkor egy lendülettel nem lehetne-e? De nem kaptam normális választ. Biztos drága a cérna :). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Most más, leírni nem tudom, valószínű megérett egy fékbetét-csere, csak már tegnap is hallottam, de úgy voltam vele, lehet csak az egész napos eső miatt, de ma próbálgattam, és olyan horzsolós hangja van... :blink: eléggé ideges lettem... Most mondjam azt, hogy a csörgés előtt én is az én fékeim hasonló hangját sasoltam, csak ugye mikor megálltam, az elhallgatott, és meghallottam a csörgést. Nem vagyok boldog ezek miatt. Mondjuk a fék lehet tényleg az esős párás idő miatt...pl. nekem 2 napja állt a kocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Nyuszi, szerintem még ne ijedj meg a féktől. Az én fékeimre már 3 évvel ezelőtt rámondta egy pár ember, hogy cserélni kell (állítólag kopottnak látszódtak), de a szerelőm szerint kutya bajuk. ja, és persze nem kevés pénz, ha cserélni kell benne valamit! :blink: Persze, ha tényleg baj van, akkor nem szabad spórolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 :) Hagyjad Nyuszi, bakik mindíg akadnak, de kösz az aggódást :blink:. Amúgy Mackó engem is befenyítettek, hogy a baloldali is hamarosan szakadhat, mert az is gyengus. Kérdeztem, hogy akkor egy lendülettel nem lehetne-e? De nem kaptam normális választ. Biztos drága a cérna :lol:. Hát igen... ha belegondolsz, egy alkalommal 2 dolgot intéznének el. Annyit lennél kórházban, mint ha csak egyet csinálnak...tehát spórolnál nekik, akkor a jelek szerint tényleg a cérna a drága, és azért nem akarják egyszerre megcsinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A kavicsokról jut eszembe, az én téli gumimba tök sokszor beleragadnak kavicsok és olyankor félelmetes surrogó, kocogó hangokat hallatnak. Mikor megunom, kipiszkálom őket, mert nagy sebességnél meg kivágódnak, mint az ágyugolyó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 A kavicsokról jut eszembe, az én téli gumimba tök sokszor beleragadnak kavicsok és olyankor félelmetes surrogó, kocogó hangokat hallatnak. Mikor megunom, kipiszkálom őket, mert nagy sebességnél meg kivágódnak, mint az ágyugolyó! :blink: ... és olyankor igencsak felsértik az alvázvédelmet! :) Más...szintén Kavics! Már régen járt erre... vagy én emléxem rosszul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Más...szintén Kavics! Már régen járt erre... vagy én emléxem rosszul? Már én is hiányolom, de még mindíg vizsgaidő van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Nyuszi, szerintem még ne ijedj meg a féktől. Az én fékeimre már 3 évvel ezelőtt rámondta egy pár ember, hogy cserélni kell (állítólag kopottnak látszódtak), de a szerelőm szerint kutya bajuk. ja, és persze nem kevés pénz, ha cserélni kell benne valamit! :blink: Persze, ha tényleg baj van, akkor nem szabad spórolni..... Amikor vettem akocsit és elvittem szerelőhöz a szokásos cserék miatt(olaj, vezérműszíj) akkor mondta, hogy majd cserélni kell a fékbetétet is. Nos hát elvégre 83000 km van az autómban, gondolom ártani nem fog neki :lol: Ugye ez nem komoly? :D Mit kell cenzúrázni? :o Hááát, van ott 1-2 kép, ami... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Nos hát elvégre 83000 km van az autómban, gondolom ártani nem fog neki :blink: Azt a jó mindenit! Akkor járkált sokat a kicsike. Az enyémben csak 65000 van. (De fogalmam sincs, hanyadjára :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Hááát, van ott 1-2 kép, ami... :blink: :) Dehogy is! Az mind nagyon jó kép! Igaz Sanyi! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Azt a jó mindenit! Akkor járkált sokat a kicsike. Az enyémben csak 65000 van. (De fogalmam sincs, hanyadjára :) ) És ebben az a szép, hogy 75.000 -el vettem :blink: Tehát ilyen sokat mentem már vele, amire nagyon-nagyon büszke vagyok, hiszen azelőtt évek alatt sem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Ja, És Gratulálok Sörös Sanyi cartársnak az elhatározás miatt... vagyis, hogy belép a MOTE-ba! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Dehogy is! Az mind nagyon jó kép! Igaz Sanyi! :lol: :) De még mennyire! :D Nekem tetszenek! :blink: De ha a főnökasszony úgy gondolja, akkor cenzúrázzon, nekem már mindegy, megvannak a képek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Érdemes mindig gondozni, szervizelni az autót. de nem mindegy, hol. :blink: Mikor megvettem, én is elvittem szervizbe (Opel), ahol nagyon jól megcsináltak mindent, csak nagyon drágán..... :) Szóval átszoktam egy maszekhoz, aki imádja az Opeleket, ügyes és fele annyiba kerül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Ja, És Gratulálok Sörös Sanyi cartársnak az elhatározás miatt... vagyis, hogy belép a MOTE-ba! :blink: :) :) Köszke, de az elhatározás eddig is megvolt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 De még mennyire! B) Nekem tetszenek! :D De ha a főnökasszony úgy gondolja, akkor cenzúrázzon, nekem már mindegy, megvannak a képek. :o :) Na szép, egy napig nem figyelek rátok, és máris garázdálkodtok :blink: Még jó hogy nekem is vannak képeim :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Köszke, de az elhatározás eddig is megvolt... De most a tettek következnek! :blink: Nyuszifül: Cenzúrához annyit: ha télleg zavar, akkor szólj, hogy melyik képet kellene... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Szóval átszoktam egy maszekhoz, aki imádja az Opeleket, ügyes és fele annyiba kerül. :blink: Én rögtön maszekhoz vittem, akinél akkor sok Opel állt, szóval ekkor kissé megnyugodtam De mivel abszolút nem értek a kocsikhoz, ezért ő is ott ver át ahol akar!De a lényeg hogy bepecsételt a könyvembe, szóval ha bármi van, akkor így "hivatalos" a dolog. Gondolom ha hóhányó lenne, ezt nem tette volna meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Én rögtön maszekhoz vittem, akinél akkor sok Opel állt, szóval ekkor kissé megnyugodtam De mivel abszolút nem értek a kocsikhoz, ezért ő is ott ver át ahol akar!De a lényeg hogy bepecsételt a könyvembe, szóval ha bármi van, akkor így "hivatalos" a dolog. Gondolom ha hóhányó lenne, ezt nem tette volna meg! Van egy nagyon kedvező ajánlatom: hozd ide nekem! Ingyen szétszedem neked... (hogy össze lesz-e rakva? Hmmm :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 Van egy nagyon kedvező ajánlatom: hozd ide nekem! Ingyen szétszedem neked... (hogy össze lesz-e rakva? Hmmm B)) :blink: :) akkor ebben nekem mi is a nagyon kedvező??? :) JAAAA, megvan, talán az, hogy újra láthatlak téged, ugye??? B) Csak tudod ezzel egy baj van!Nem vagyok önző, azaz a kocsimat jobban szeretem, magamnál, szóval első szempont az ő érdeke :lol: :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 :blink: :) akkor ebben nekem mi is a nagyon kedvező??? :) JAAAA, megvan, talán az, hogy újra láthatlak téged, ugye??? B) Csak tudod ezzel egy baj van!Nem vagyok önző, azaz a kocsimat jobban szeretem, magamnál, szóval első szempont az ő érdeke :lol: :D B) Gondoltam ingyen megcsinálom, dehát... :o De teljesen jogos amit leírtál, én is szívesen látnálak, de hogy te villáskulccsal nekiess szeretett drágaságomnak? Naneeee!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts