Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 ismerek százszor-ezerszer-milliószor csinosabbat <_< Azt lemertem volna fogadni ,hogy Te leszel az első aki lereagálja a dolgot :rolleyes: És ha úgy is van ahogyan mondod az csakis a Te szerncséd.Amúgy én is ismerem de azért 2 több mint 1 nem?
adorjant Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Azt lemertem volna fogadni ,hogy Te leszel az első aki lereagálja a dolgot :rolleyes: És ha úgy is van ahogyan mondod az csakis a Te szerncséd.Amúgy én is ismerem de azért 2 több mint 1 nem? nem szerencsének nevezném.Isten áldásának inkább ;) és a kevesebb néha több <_<
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Szia Meli! Lujdzsi! Múltkor kérdezted, hogy adalék meg van-e még. Mondtam igen. De lassan megromlik! :rolleyes: na jó nem romlik meg, csak fogja a helyet. <_< Nyuszi! HOBi?
Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Tomi ! Boldog ember lehetsz ha megtaláltad azt az egyet! Hallottatok már olyan fórumozóról akit mantaboy2-nek hívnak? Egy nagyon kedves hölgy ismerősömnek a barátja és opeles sőtt mitöbb astrás, mantás amint azt a neve is mutatja és az egész nek a tetejében még autószerelő is a minap beszéltünk és rögtön csábítgatom a csapatba.aztán egy másik ismerős bejelölt az iwiw-en és látomám,hogy egy nagyonszép opel elejét támassza a képen.Nosza üzi röviden a club-ról és most várom a visszajelzést. Lujdzsi a borzasztó-toborzó.
adorjant Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Én nem is kicsit!de ez nem csak rajtam múlik :rolleyes: egy szóbeli vállveregetést kiutalok részedre,a hathatós közreműködésért <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hali SzaboT Éjszakás vagy? Vagy rád tört az Insomnia? :rolleyes:
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT Meg csoportkép is kellene, mert nincs mit kiraknom a weblapra... :lol: Sziasztok! Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :D Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom :P Gratula! Pontosan mi is lettél most? ;) Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: :lol: Szióka! (szemvillogtatószemöldökemelgető smilie) Vagy mondhatnám azt is: Na mi a helyzet? <_<
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hali SzaboT Éjszakás vagy? Vagy rád tört az Insomnia? <_< Az utóbbi. :rolleyes: Most jöttem Tiszaújvárosból. Körbefurikáztuk a várost a srácokkal. És te?
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? :rolleyes: Naná! Lassan mesélhetne is magáról. Pl.: férfi ideál. ;) Na jó, befejezem, mielőtt még elijesztem. <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Én meg Agárdon jártam, a büfésoron, stírölni. :rolleyes: Mit ne mondjak, van mit! <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Naná! Lassan mesélhetne is magáról. Pl.: férfi ideál. <_< Na jó, befejezem, mielőtt még elijesztem. :rolleyes: Remélem, az izomautóval járkáló törpék a favoritok. ;)
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Én meg Agárdon jártam, a büfésoron, stírölni. :rolleyes: Mit ne mondjak, van mit! ;) Stírölni mi is stíröltünk, de nagy része 16-18. Az elég fiatal... Szerencsére nézni nem. <_<
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Remélem, az izomautóval járkáló törpék a favoritok. <_< Én meg remélem, hogy típushű. ;) Várj már, a Szuzi mióta izomautó? :D :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Tomi! Most szerdán este 22-kor kint volt Meli is az EW-nél. Meg még sokan mások. Megint volt pár opel. pl. egy b vectra sedan(ez is kint volt)ra fog felkerülni az a matrica, ami a Gelkoé lett volna, csak a kapkodásban nálam maradt, és Gelko felajánlotta nemes célra.
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Én meg remélem, hogy típushű. <_< Várj már, a Szuzi mióta izomautó? ;) :rolleyes: jól lehet benne feszíteni, csak vigyázni kell, nehogy eldeformálódjon közben a kasztni.
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Tomi! Most szerdán este 22-kor kint volt Meli is az EW-nél. Meg még sokan mások. Megint volt pár opel. pl. egy b vectra sedan(ez is kint volt)ra fog felkerülni az a matrica, ami a Gelkoé lett volna, csak a kapkodásban nálam maradt, és Gelko felajánlotta nemes célra. Izé, mi volt ez a szerda este? Erről én miért nem tudtam? Vagy nem Opel Club-os megmozdulás volt?
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Meli hova valósi? Hozzánk közelebb, vagy a Kecsóiakhoz? Harcoljunk már érte! <_< Johnnyval kiállok egy sörivóversenyre érte! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Várj már, a Szuzi mióta izomautó? <_< :rolleyes: Na most kussolj! ;) :D :P
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 szerda esténként C.Stylingosok találkoznak az EW-nél illetve máshol is. Duma stb. Meli H.szoboszlói. Szóval a mi régiónk leánya, de Pesten tanul ha jók az infóim.
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Meli H.szoboszlói. Szóval a mi régiónk leánya, de Pesten tanul ha jók az infóim. Semmi gond, most nyári szünet van! No, majd infókat kérek, és bevágtatok a kék "izom" autóval Debibe! :rolleyes:
szabot Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 mikor? hova? milyen vágta? :rolleyes: Jó lesz az slattyogásnak. Az a Batmobil nem száguld annyira. <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 mikor? hova? milyen vágta? :rolleyes: Mikor? Ha Meli meglátogat minket. Hova? Ahol épp összegyűlünk. Milyen vágta? Na, ez tényleg LOL! <_< A lényeg, hogy a kék "Opel" is szépen csúszik a kanyarban, ha akarom. Csak az a rohadt orrhajtás, meg a püré 1.3... Ennyi a bajom vele...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 én ezt le sem mertem írni. :rolleyes: Amúgy egy a lényege a szerdáknak, ahogy észrevettem. Az EW beszélgetős, a másik helyszín meg benzingőzös. <_<
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 na jó. én kidőltem. Megyek aludni. picit fáradt vagyok. Jó éjt Batman! Jó éjt Tomi! Jó éjt Debrecen!
Recommended Posts