Lujdzsi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem. Egyébbként lehetnénk DEFOC Debreceni Független Opel Club. :rolleyes: Szerintem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2007 Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem. Édes vagy, de helyi szinten nem változik semmi, én ugyanúgy a tiétek maradok :rolleyes: Gondolod kihagynám ezt a férfikoszorút??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Bocsi, hogy bele fecsegek, Delegáltak a vezetőségbe, Debrecenből: Acsádi Sándor Székesfehérvár Fényi László Debrecen Szűcs Andrea Debrecen Debrecen: 2fő+1fő Jelöltek ami titeket is érint: Elnökök : Mészáros István, Forró Tamás, Fényi László (macisajt) MOTE Klubvezetők: Mészáros István (Kecsó), Forró Tamás (Gsi), Balla István (Bp), Szűcs Andrea (nyuszifül, Db), Laczkó Tamás (Astra G) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Tényleg jók ezek a képek! Jó ötlet! Ti is jól néznétek ki a szép autóitok mellett! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 hmm... de sok szép vectra :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 hmm... de sok szép vectra :rolleyes: <_< Igen... az a legnépszerűbb ott, úgylátszik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Mivel Lujdzsi az ottani vectraclub oldalát linkelte, így más nem igazán van rajta. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Mivel Lujdzsi az ottani vectraclub oldalát linkelte, így más nem igazán van rajta. :lol: ;) :D :rolleyes: Jííííí! Tényleg én azt nem is figyeltem! De akkor is népszerű lehet, ha pl van saját klubjuk! :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT Majd ha legalább két vasam kész lesz a háromból, akkor feszítek. De a rozsdaboglyák megkopott fényét még különleges személyiségemmel sem tudom feledtetni. <_< Ja, csináltam képeket a másik Mantámról, de nem bírom őket a telefonomról levarázsolni, úgyhogy csak én nézegetem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ma találkoztam Endlossal, épp az ATS Cup-ok kerültek fel a kadettra... az összképnek kifejezetten jót tettek. Ráadásul elugrottam vele szép új kerékcsavarokért, mert ugye ami neki volt, az rövid volt. Ja, meg úgy néz ki, hogy lehet ő is jön Peste a közgyűlésre jövő hét csütörtökön, de még nem 100%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ma találkoztam Endlossal, épp az ATS Cup-ok kerültek fel a kadettra... az összképnek kifejezetten jót tettek. Azok a felnik bármin jól mutatnak, de Mantán az igazi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 hidd el, teljesen feldobja a kocsit az a felni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Én elhiszem! Tudom, hogy az öreg autókon rettentő jól mutat. Az egyik legszebb felni a világon. Persze a Borbet A után! :rolleyes: Most hírtelen tudnék is dobni képet erről is, arról is, de inkább nem húznám szét az oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Az előbb meg I_S-sel találkoztam. Még 1 héten belül megint fogok vele találkozni. Neki meg a 16-os alessio-k feketére szinterezve továbbra is nagyon jól mutatnak a kocsi alatt. közben hogy időjárásról is essék szó... kb. 1 órája dörög az ég, olykor felénk jön egy felhő, de ddig egy csepp eső sem volt itt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Egyszerűen nem bírom kihagyni, hogy egy szélesített Mantán hogy mutat a Borbet A! :rolleyes: Node, hogy ne legyek elfogult, itt egy ATS Cup is, egy Asconán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Sziasztok! Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :rolleyes: Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel Nekem már van <_< sokkkkkkk, és ha visszakapom végre még több lesz, azt hiszem :rolleyes: Berlina , gratula, remélem hamarosan koccinthatunk rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Neked is jó reggelt,hívtalak telcsin,de nem vetted fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 igen, mert előbb jöttem meg a boltból, a telcsi a konyhában maradt, én meg a szobában vagyok/voltam. most a teló már nálam van. Mail ment! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Fogadva,válaszolva! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: ;) Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? :rolleyes: ismerek százszor-ezerszer-milliószor csinosabbat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts