Lujdzsi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem. Egyébbként lehetnénk DEFOC Debreceni Független Opel Club. :rolleyes: Szerintem !
nyuszifül Elküldve Június14, 2007 Szerző Elküldve Június14, 2007 Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem. Édes vagy, de helyi szinten nem változik semmi, én ugyanúgy a tiétek maradok :rolleyes: Gondolod kihagynám ezt a férfikoszorút??? <_<
hemi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Bocsi, hogy bele fecsegek, Delegáltak a vezetőségbe, Debrecenből: Acsádi Sándor Székesfehérvár Fényi László Debrecen Szűcs Andrea Debrecen Debrecen: 2fő+1fő Jelöltek ami titeket is érint: Elnökök : Mészáros István, Forró Tamás, Fényi László (macisajt) MOTE Klubvezetők: Mészáros István (Kecsó), Forró Tamás (Gsi), Balla István (Bp), Szűcs Andrea (nyuszifül, Db), Laczkó Tamás (Astra G)
Lujdzsi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT
bebida Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Tényleg jók ezek a képek! Jó ötlet! Ti is jól néznétek ki a szép autóitok mellett! :rolleyes:
bebida Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 hmm... de sok szép vectra :rolleyes: <_< Igen... az a legnépszerűbb ott, úgylátszik! ;)
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Mivel Lujdzsi az ottani vectraclub oldalát linkelte, így más nem igazán van rajta. <_< :rolleyes:
bebida Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Mivel Lujdzsi az ottani vectraclub oldalát linkelte, így más nem igazán van rajta. :lol: ;) :D :rolleyes: Jííííí! Tényleg én azt nem is figyeltem! De akkor is népszerű lehet, ha pl van saját klubjuk! :P <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT Majd ha legalább két vasam kész lesz a háromból, akkor feszítek. De a rozsdaboglyák megkopott fényét még különleges személyiségemmel sem tudom feledtetni. <_< Ja, csináltam képeket a másik Mantámról, de nem bírom őket a telefonomról levarázsolni, úgyhogy csak én nézegetem. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Ma találkoztam Endlossal, épp az ATS Cup-ok kerültek fel a kadettra... az összképnek kifejezetten jót tettek. Ráadásul elugrottam vele szép új kerékcsavarokért, mert ugye ami neki volt, az rövid volt. Ja, meg úgy néz ki, hogy lehet ő is jön Peste a közgyűlésre jövő hét csütörtökön, de még nem 100%.
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Ma találkoztam Endlossal, épp az ATS Cup-ok kerültek fel a kadettra... az összképnek kifejezetten jót tettek. Azok a felnik bármin jól mutatnak, de Mantán az igazi! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 hidd el, teljesen feldobja a kocsit az a felni. :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Én elhiszem! Tudom, hogy az öreg autókon rettentő jól mutat. Az egyik legszebb felni a világon. Persze a Borbet A után! :rolleyes: Most hírtelen tudnék is dobni képet erről is, arról is, de inkább nem húznám szét az oldalt.
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Az előbb meg I_S-sel találkoztam. Még 1 héten belül megint fogok vele találkozni. Neki meg a 16-os alessio-k feketére szinterezve továbbra is nagyon jól mutatnak a kocsi alatt. közben hogy időjárásról is essék szó... kb. 1 órája dörög az ég, olykor felénk jön egy felhő, de ddig egy csepp eső sem volt itt. :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Egyszerűen nem bírom kihagyni, hogy egy szélesített Mantán hogy mutat a Borbet A! :rolleyes: Node, hogy ne legyek elfogult, itt egy ATS Cup is, egy Asconán.
Berlina-D Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Sziasztok! Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :rolleyes: Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom <_<
nyuszifül Elküldve Június15, 2007 Szerző Elküldve Június15, 2007 Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel Nekem már van <_< sokkkkkkk, és ha visszakapom végre még több lesz, azt hiszem :rolleyes: Berlina , gratula, remélem hamarosan koccinthatunk rá ;)
Korzika Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Neked is jó reggelt,hívtalak telcsin,de nem vetted fel!
mackosajt Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 igen, mert előbb jöttem meg a boltból, a telcsi a konyhában maradt, én meg a szobában vagyok/voltam. most a teló már nálam van. Mail ment! :rolleyes:
Meli Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: <_<
Lujdzsi Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hellllllló emberek!! Üdv mindenkinek!!!! :rolleyes: ;) Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? <_<
adorjant Elküldve Június15, 2007 Elküldve Június15, 2007 Hűűű nekünk van ilyen csinos opeles csajszink? :rolleyes: ismerek százszor-ezerszer-milliószor csinosabbat <_<
Recommended Posts