Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem.

Egyébbként lehetnénk DEFOC Debreceni Független Opel Club. :rolleyes:

Szerintem !

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nyuszi vettem a pü-t. Értem én a dolgot csak a szivem mást mond mint az eszem.

Édes vagy, de helyi szinten nem változik semmi, én ugyanúgy a tiétek maradok :rolleyes: Gondolod kihagynám ezt a férfikoszorút??? <_<

Elküldve

Bocsi, hogy bele fecsegek,

Delegáltak a vezetőségbe, Debrecenből:

Acsádi Sándor Székesfehérvár

Fényi László Debrecen

Szűcs Andrea Debrecen

Debrecen: 2fő+1fő

Jelöltek ami titeket is érint:

Elnökök : Mészáros István, Forró Tamás, Fényi László (macisajt)

MOTE Klubvezetők: Mészáros István (Kecsó), Forró Tamás (Gsi), Balla István (Bp), Szűcs Andrea (nyuszifül, Db), Laczkó Tamás (Astra G)

Elküldve
Mivel Lujdzsi az ottani vectraclub oldalát linkelte, így más nem igazán van rajta. :lol: ;)

:D :rolleyes: Jííííí! Tényleg én azt nem is figyeltem! De akkor is népszerű lehet, ha pl van saját klubjuk! :P <_<

Elküldve
Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel.ITT

Majd ha legalább két vasam kész lesz a háromból, akkor feszítek. De a rozsdaboglyák megkopott fényét még különleges személyiségemmel sem tudom feledtetni. <_< Ja, csináltam képeket a másik Mantámról, de nem bírom őket a telefonomról levarázsolni, úgyhogy csak én nézegetem. :rolleyes:

Elküldve

Ma találkoztam Endlossal, épp az ATS Cup-ok kerültek fel a kadettra... az összképnek kifejezetten jót tettek. Ráadásul elugrottam vele szép új kerékcsavarokért, mert ugye ami neki volt, az rövid volt. Ja, meg úgy néz ki, hogy lehet ő is jön Peste a közgyűlésre jövő hét csütörtökön, de még nem 100%.

Elküldve

Én elhiszem! Tudom, hogy az öreg autókon rettentő jól mutat. Az egyik legszebb felni a világon. Persze a Borbet A után! :rolleyes:

Most hírtelen tudnék is dobni képet erről is, arról is, de inkább nem húznám szét az oldalt.

Elküldve

Az előbb meg I_S-sel találkoztam. Még 1 héten belül megint fogok vele találkozni.

Neki meg a 16-os alessio-k feketére szinterezve továbbra is nagyon jól mutatnak a kocsi alatt.

közben hogy időjárásról is essék szó... kb. 1 órája dörög az ég, olykor felénk jön egy felhő, de ddig egy csepp eső sem volt itt. :rolleyes:

Elküldve

Sziasztok!

Előkerültem énis,meglett a technikusim,lehet ünnepelni :rolleyes:

Ats Cupot keresek már másfél éve a kocsira 15ösbe,ésha lesz pénzem,akkor azonnal veszek is.Ha netán tud valaki ingyen,aztis szívesen elfogadom <_<

Elküldve
Gyerekek ilyen sajátautós fotókat mi is csinálhatnánk eccer .Még a braziloknak is jól áll az opel

Nekem már van <_< sokkkkkkk, és ha visszakapom végre még több lesz, azt hiszem :rolleyes:

Berlina , gratula, remélem hamarosan koccinthatunk rá ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.