Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Bizony az sőtt még a jóapám is csak pajzán gondolat volt 1944-ben . :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 És ez? Ez opel itt elől mer a fehér az ok de ez a zöld ez opel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ha jól tévedek az 1 TAUNUS!(de már ebben sem vagyok biztos ,ennyi sör után!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hát, a bordó tuti egy Czetka Jawa 350. ;) A hátsó pedig olyan C Rekord, mint az enyém! :rolleyes: Amúgy nagyon hasonlít a Ford Taunusra, de szerintem nem az... Ehhh, Corsika, gyorsabb voltál! <_< Közben tovább kerestem, és tényleg Taunus. Tessék megnézni a sárvédőívet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ha jól tévedek az 1 TAUNUS!(de már ebben sem vagyok biztos ,ennyi sör után!) Te is sörözöl? Igyunk hát tesó! <_< A jól bevált Adambraut szürcsölgetem éppen. :rolleyes: Te mit iszol? Egyébként nekem az ovál lámpás Taunus jobban tetszik. Más: Megint nagy dilemma előtt állok. Véleményeket kérek C Rekord ügyben. Vagy Azaz modernizált vadított totál brutál, vagy szelíd szolíd, gyárihoz közel álló? Én az elsőre szavazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Ja... Sanyi, ha tudsz véletlen egy felesleges manta gsi(? ha volt ilyen) lököst eladót, akkor egy asconás srác lenne rá, mert keres olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Igyunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Igyunk! :rolleyes: Manta GSi volt, lököst is tudok, de utángyártott üvegszálast csak. Ha érdekel, PÜ-ben megy telefonszám. Egy oldallal visszább lapozzatok már légyszi, utolsó hozzászólást variáltam, és érdekel a véleményetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 jöhet, én meg tovább pü-zöm a másik fórumon... rekord ügyben meg nem rossz a vad, de az gyáriban néz ki jól. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Más: Megint nagy dilemma előtt állok. Véleményeket kérek C Rekord ügyben. Vagy Azaz modernizált vadított totál brutál, vagy szelíd szolíd, gyárihoz közel álló? Én az elsőre szavazok. keeeggggyetlen jól néz ki az első :rolleyes: bár a felni talán szentségtörés egy ilyen idős autóra <_< de nagyon tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 "bár a felni talán szentségtörés egy ilyen idős autóra" Hotrod bakker hotrod :rolleyes: Nagyon "horzsol" a gép szerintem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Akkor kezdek biztos lenni a következő következő projektben. :rolleyes: Hmmm... Kezdek elbizonytalanodni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Sanyi ez milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nem tudom, de hogy az Opelhez semmi köze, az biztos. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Papám ugyebár Te gazdálkodó családból származol!? Nos akkor megtaláltam a nekedvaló kocsit itt. Manta pickup :rolleyes: Ráfér 2db körbála és még el is bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Nem tudom, de hogy az Opelhez semmi köze, az biztos. :rolleyes: Én is így gondoltam csak hát hogy manta osz gondoltam hamár itt van az egyik hozzáértő akkor megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Papám ugyebár Te gazdálkodó családból származol!? Nos akkor megtaláltam a nekedvaló kocsit itt. Manta pickup :rolleyes: Ráfér 2db körbála és még el is bírja. Nagyon pöpec! <_< A felnije meg egyszerűen csodálatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Van izé volt olyan kocsi is hogy :1965_Chevrolet_Manta_Ray Akkor most az amcsik lopták el a manta nevet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Akkor inkább az Opel koppintott, mert azt hiszem, hogy '65-ben még nem gyártották. De rögtön utánnanézek. Ja, Laci! GSi lökös szerintem készen most nincs, azt még gyantázni kell. Bár sablonja van hozzá a srácnak. Amúgy milyen kellene? Ködlámpás, vagy ködlámpa nélküli? No mindegy, majd ők lerendezik. Ja, az infót nem tőlem kaptad. :rolleyes: Maradjak névtelen, ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 hát ezt már elb.sztuk. Előbb is szólhattál volna, hogy névtelen maradsz. :rolleyes: Amúgy nem tudom milyen kell a srácnak, lehet Gelko többet tudna, mert asconaclub.hu van az oldalán kiírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Lujdzsi, itt a válasz a Totalcar-ról: "Aztán végül 1970 szeptember 25-én megkezdődött az Opelnél a Rallye-Kadett - Opel GT - Rekord-Sprint - Commodore GS irányzat felfrissítése, és a Manta piacra került Európában." Mackó, mostmár mindegy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Na ez is gyönyörű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Gyönyörűek az A Manták, de ez az airbrush nekem nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Lehet hogy tévednek mert az A Manta cabriót már 69-ben gyártották.A Totalcar szerint európában került piacra akkor,és ha előbb külföldön próbálkoztak? He? He? Merthogy a cikk is aztat írja hogy a GM től nyomást gyakoroltak a németekre.Na akkor lehet hogy előbb amcsiban mutatták be a kocsit nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Hmm... Ehhez a Nagy Opel könyv kellene, az meg Fehérváron van. De szerintem Európában adták ki először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts