Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 Most mit izélsz? Csak négy autóm van! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 Sörös Sanyi írta: Most mit izélsz? Csak négy autóm van! :rolleyes: aki megteheti... <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 Mennyi Modi! <_< ;) :D Amúgy épp az a problémám, hogy annyira nagyon nem engedhetném meg. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 tudod, hogy csak viccelek. modi túltengés...
adorjant Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 nekem 1 autó is elég lenne,csak olyan legyen....de egyelőre álmodozok inkább... :rolleyes:
adorjant Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 egy Vectra OPC-vel kigyeznék komfort,teljesítmény,megjelenés tekintetében is :rolleyes: ha reálisan gondolkodnék,akkor egy 150 lovas dízel is megfelelne <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 Hmm, jó választás! Sokan egyetértenének veled. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 Annyival egészíteném ki, hogy Caravánban kérem! :rolleyes:
adorjant Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 és sokan ugyanúgy nem engedhetik meg maguknak,mint én <_< vágyom az erőre,de nem a nyers,birkózós,kormánykitépős 80-as évek erős autóira :rolleyes: abból elég volt. mostmár kényelmesen,csendben,és adott esetben gyorsan szeretek utazni
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2007 Elküldve Június10, 2007 adorjant írta: vágyom az erőre,de nem a nyers,birkózós,kormánykitépős 80-as évek erős autóira :rolleyes: abból elég volt. mostmár kényelmesen,csendben,és adott esetben gyorsan szeretek utazni Én viszont pont azt igényelem, amit te már nem hiányolsz. A nyers, brutális erőt, amivel még bírkózni kell. Nem szeretem, ha az elektronika kiveszi alólam az autót. Most figyelek csak... Kormánykitépős? Olyat milyen 'autó' csinál? Egy faros így nem rendetlenkedik! Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. <_<
Korzika Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Sörös Sanyi írta: Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. :rolleyes: A kilincs pedig mutatja az irányt! <_<
adorjant Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Sörös Sanyi írta: Én viszont pont azt igényelem, amit te már nem hiányolsz. A nyers, brutális erőt, amivel még bírkózni kell. Nem szeretem, ha az elektronika kiveszi alólam az autót. Most figyelek csak... Kormánykitépős? Olyat milyen 'autó' csinál? Egy faros így nem rendetlenkedik! Ott a kormány csak jelzi a kanyarodást. <_< elektronika nem veszi ki alólad az autót. ahhoz még egy kategóriával feljebb levő autót kellett volna mondanom :rolleyes: a kormányhoz meg csak annyit,hogy azt akartad mondani, a kormánnyal célzol,a gázpedállal lősz? ;)
Korzika Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Az ajtó kinyitásával pedig elcsapja az áldozatot!
szabot Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Sziasztok! Az eső felénk is eljutott. A jég pár kilóméterrel elkerült bennünket, de végig ott körözött. Ezt szó szerint kell érteni. Valamikor du elkezdte a dörgést, égfeketedést, de eső csak este 8 körül lett belőle. Épp ezért nem indultam el Db-be sem. Ha minden jól megy, akkor holnap pótlom eme hiányosságom. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 akkor holnap várunk... vagyis a féknyergek. én melózni fogok
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 adorjant írta: elektronika nem veszi ki alólad az autót. ahhoz még egy kategóriával feljebb levő autót kellett volna mondanom :rolleyes: Nem hiszem, hogy egy kategóriával feljebb lenne a Volvo V40. Egy hónapja mászkáltam vele egy kicsit. Nem volt rossz, hogy ki volt nyalva a seggem, de azért mégsem az igazi.
adorjant Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Sörös Sanyi írta: Nem hiszem, hogy egy kategóriával feljebb lenne a Volvo V40. Egy hónapja mászkáltam vele egy kicsit. Nem volt rossz, hogy ki volt nyalva a seggem, de azért mégsem az igazi. ja te a kényelmi elektronikát is idevetted??? :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Szervó, elektromos ülés (mire beállítottam magamnak...), biztonsági öv visszajelző (na, attól megőrültem, azt hittem, elromlott az index, mert folyton kattogott :rolleyes:), meg ilyenek, amik elpuhányítják a vezetőket. Nomeg az új autókban egyszerűen nem érzem otthon magam. A Trabant az igazi! Igazi kőkorszaki valami. Van egy kilóméterórád, oszt' csókolom! Annál pontosabb üzemanyagszintjelzővel én még nem találkoztam. <_<
Korzika Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Ja és a Trabival max a Kispolszki veheti fel a versenyt!
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 De milyen verseny az! <_< Egyébként egyszer a négyesen Pilis tájékán összeakadtam egy Lanciával, és 130 valameddig (120-tól bizonytalan a Trabi órája. :rolleyes:) fej-fej mellett mentünk. És a Hungaroringen is jól szerepelt ám! De a legjobb mégiscsak az volt, amikor Miskolcon fék nélkül kidobtam a Trabit egy kanyarban cirka hatvannal. No, azóta az a srác nem ül mellém, ezt szentül megfogadta. ;) Hiába, kemény futómű, alacsony súlypont... A Trabant egy versenyautó! :D
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 A vendégeinknek üzenem, hogy regisztráljanak egész nyugodtan, és szóljanak hozzánk! Mi nem zárt társaság vagyunk, szívesen várunk közénk mindenkit Debrecenből, Debrecen környékéről, az országból és az ország hatrárain túlról! :rolleyes:
Lujdzsi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Ezt érdemes megnézni ! Visit My Website A melóhelyemen találtam az egyik gépen egy eldugott mappában :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2007 Elküldve Június11, 2007 Apám, ez még az enyékenél is idősebb. :rolleyes:
Recommended Posts